LÄRÄVENTYRET 2017

Suomeksi In English

7.-8.3.2017 Universitetets Huvudbyggnad (Fabiansgatan 33)

Den aktuella utbildningsreformen Stora hjulet innebär att all examensutbildning organiseras i utbildningsprogram. De nya utbildningsprogrammen startar hösten 2017. För tillfället pågår ett intensivt förändringsarbete, med många olika utvecklingsprojekt i universitetet. Exempel på dessa är:

Vilken god praxis inom lärande och undervisning lönar det sig att utnyttja i de nya utbildningsprogrammen inom de olika vetenskapsområdena? Är det svårt att förnya undervisningen inom Stora hjulet? Hur möter Helsingfors universitet de svenska gymnasierna?

Svaren på ovanstående och många andra frågor inom lärande, undervisning och studieförvaltningen får du genom att delta i Läräventyret 2017. Läräventyret ordnas i universitetets huvudbyggnad under vårterminens mellanvecka 7- 8.3.2017. Det ordnas diskussioner, workshops och presentationer.

Läräventyret är öppet för alla i universitetssamfundet. Det kostar inget att delta, men du bör registrera dig senast den 15 februari.

Enheten för Strategiskt stöd i undervisningen arrangerar Läräventyret i samarbete med Centret för universitetspedagogik (HYPE), Stora Hjulet-projektgruppen och Lärarakademin. Välkommen!

Anmälan och program

Ytterligare information:
Päivi Tauriainen (paivi.tauriainen@helsinki.fi).