Optime Portalin käyttöohje

OptimePortal löytyy seuraavista osoitteista:

OptimePortal (jatkossa Optime) on verkkosivusto, jota käytetään opetuskalentereiden selaamiseen, opetushenkilökunnan esteiden kyselyyn ja opetukseen liittymättömien tilavarauspyyntöjen tekemiseen.

Optimea voivat käyttää kaikki Helsingin yliopiston henkilökuntaan kuuluvat, joilla on yliopiston käyttäjätunnus (kevyttunnus ei riitä). Opiskelijat käyttävät WebOodia, Sisua ja Opiskelu-palvelua. Optimeen kirjaudutaan yliopiston käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Optimesta kirjaudutaan ulos klikkaamalla sivuston oikeassa yläkulmassa näkyvää käyttäjän nimeä ja sen jälkeen ”Kirjaudu ulos”.

Optimea voi käyttää suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Sivustolla on käytössä kahden tunnin aikakatkaisu. Optimesta on myös mobiiliversio, jota voi käyttää kalenterin selaamiseen.

Optimen rekisteriseloste

Optimen käyttöohje on jaettu kolmeen osaan:

Opetusohjelmien suunnittelusta löytyy lisää tietoa koulutusohjelmille suunnatulta Flamma-sivulta (vaatii kirjautumisen) ja opettajille suunnatulta Opetustyön ohje -sivustolta.

Opetustiloista löytyy lisää tietoa opetus- ja kokoustilojen Flamma-sivuilta (vaatii kirjautumisen) ja opetustilojen esittelysivulta.