Varauspyyntö useammalle tapahtumalle

Tämä ohje koskee vain useamman tapahtuman liittämistä samaan varauspyyntöön. Katso muut ohjeet kohdasta Varauspyyntö yksittäiselle tapahtumalle ja tilavarausten perusasiat käyttöohjeen pääsivulta.

Yhteen varauspyyntöön voi yhdistää useita tapahtumia seuraavasti:

 1. Toistuvalla tapahtumalla on aina sama tila ja kellonaika, mutta päivämäärä voi vaihdella. Katso ohjeet sivulta Varauspyyntö toistuvalle tapahtumalle.
 2. Kun tila tai tapahtuman kelloaika muuttuu, tehdään joko kokonaan uusi pyyntö tai yhdistetään uusi pyyntö samalle tilaukselle. Uuden pyynnön yhdistäminen samalle varauspyynnölle ohjeistetaan tässä. Mikäli useampi tapahtuma liittyy loogisesti yhteen, varaukset voidaan näin linkittää yhdeksi pyynnöksi, vaikka tapahtumat olisivat epäsäännönmukaisina ajankohtina ja/tai eri tiloissa.

Huom. kaikille samalla varauspyynnöllä oleville tapahtumille tulee sama nimi. Mikäli on tärkeää, että tapahtumilla on eri nimi, tulee kaikista erinimisistä tapahtumista tehdä erilliset varauspyynnöt.

Varauspyynnön tekeminen useammalle tapahtumalle

 1. Valitse ensimmäinen tila noudattaen ohjeita sivulla Varauspyyntö yksittäiselle tapahtumalle. Jos haluat varata useamman tilan samaan kellonaikaan, suosittelemme käyttämään niin laajoja hakuehtoja, että kaikki haluamasi tilat tulevat suoraan hakutuloksiin.
 2. Jos haluat varata
  • kokonaan uuden tilan ja tilan hakuehdot ovat eri kuin ensimmäisen hakusi, palaa Hakuehdot-osioon.
  • kokonaan uuden tilan ja tilan hakuehdot ovat samat kuin ensimmäisen hakusi, palaa Tee tilavalinnat -osioon.
  • saman tilan mutta eri kellonaikana, palaa Tee tilavalinnat -osioon.
 3. Varaa tila klikkaamalla Varaa tämä tila -painiketta Tee tilavalinnat -osiossa.
 4. Määrittele tapahtuman ajankohta Varauksen tarkennus -osiossa.

Jokainen Varaa tämä tila -painikkeen painallus lisää uuden tapahtuman. Tapahtumien määrä näkyy Varauksen tarkennus -osion vasemmassa kulmassa Valitut tilat -alasvetovalikosta. Valikossa näytetään lisätyn tapahtuman järjestysnumero ennen tilan nimeä.

Mikäli haluat tarkastella lisäämäsi tapahtuman tietoja, valitse se Varauksen tarkennus -osion vasemmassa yläkulmassa olevasta Valitut tilat -alasvetovalikosta:

Kuvassa näkyy valittujen tilojen pudotusvalikon sijainti Varauksen tarkennus -osiossa.Kaikki pyynnölle lisätyt tapahtumat näkyvät myös Viimeistele pyyntö -osion alalaidassa.

Kuvassa näkyy Viimeistele pyyntö -osio

Yksittäisen pyynnön poistaminen varaukselta

Mikäli haluat poistaa yksittäisen tapahtuman varauspyynnöltä, valitse poistettava pyyntö Valitut tilat -alasvetovalikosta ja poista se klikkaamalla valikon oikealla puolella olevaa poistopainiketta, jossa on x-kuvake.

Kuvassa näkyy yksittäisen tilan poistamisen painike Varauksen tarkennus -osiossa.

Sivun yläreunaan