Etsimässä varmuutta omaan tekemiseen

Moikka!

Tällä viikolla pääsimme esittämään jo aiemmin tehdyn tutkimussuunnitelmamme muutamalle muulle ryhmälle sekä samalla kuulemaan ja kommentoimaan myös muiden ryhmien tutkimussuunnitelmia. Ja pakko todeta, että todella erilaisia ja mielenkiintoisia tutkimuksia suunnitteilla! Esityksemme ohessa saimmekin arvokasta palautetta sekä tutkimuksemme kehittämistä että tarkentamista koskien. Tämä herätti ryhmässämme myöhemmin paljon keskustelua tutkimukseemme liittyen tehdessämme Suomen Akatemian tutkimussuunnitelman arviointi -lomaketta. Miten voisimme kehittää tutkimussuunnitelmaamme? Entä mitä positiivista suunnitelmassamme jo on?

Vielä kaikki tuntuu tosi uudelta ja jännittävältä ja tuntuu ettei välillä meinaa pää ollenkaan pysyä perässä. Onneksi suurimman osan sekä ryhmästämme että koko kurssiltamme ollessa fukseja, ei tunteidensa kanssa joudu olemaan yksin. Pikkuhiljaa kokonaiskuva alkaa kuitenkin hahmottumaan. Ehkä ensi viikolla päästessämme tapaamaan nimikkotutkijaamme skypen kautta, saamme vastauksia ainakin joihinkin mielen päällä oleviin kysymyksiin. Ensi viikkoon!

Mirka
Seikkailijat

2 Replies to “Etsimässä varmuutta omaan tekemiseen”

 1. Heippa seikkailijat!
  Kiva kuulla, että teidän ryhmässä on ollut keskustelua muiden antamista arvioinneista, sillä se kertoo, että aihe kiinnostaa teitä itseännekin. Meistä oli kans erittäin mielenkiintoista kuulla muiden esityksiä ja saada arviointia omasta esityksestä.
  Onneksi on ryhmä tukena, jos ei aina ymmärrä mitä seuraavaksi pitäisi tehdä. Yhdessä hyvä tulee ja aina voi pyytää apua!
  Meidän tapaaminen tutkijan kanssa meni oikein kivasti, saatiin hyviä keskusteluja aikaan ja tutkija vaikutti oikein innostuneelta! Tsemppiä skype-tapaamiseen, kertokaahan toki että miten meni ja saitteko kysymyksiin vastauksia 🙂

  Milla/Motivaatiosafka

  1. Hei Milla!

   Kiitos paljon kommentistasi. Kommentistasi innostuttuamme teimme skypetapaamisestamme uuden blogitekstin, käy toki vilkaisemassa!

   Meeri/Seikkailijat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *