Pinkki pilvi ja linnunlaulua – mitä ihmettä Pedagogit puuhaavat?

Päivää, että pätkähti!

Pedagogit kokoontui tänään jo aamutuimaan Minervan tiloihin pohtimaan tutkimuksen keskeisiä käsitteitä ja teoreettista näkökulmaa. Olimme lukeneet Tutkimuksen voimasanoja ja tutkimusartikkelia itsenäisesti ennen tapaamista ja olimme positiivisesti yllättyneitä siitä, kuinka meidän kaikkien mielipiteet oppimistehtävän kysymyksiin olivat yhteneväisiä. Vältyimme siis väittelyiltä ja jatkoimme työskentelyä sulassa sovussa!

Keskustellessamme käsitteistä, ryhmässämme heräsi kysymyksiä:  “Montako käsitettä tarvitsemme aiheen syvällisempään avaukseen? Miten osaamme rajata vain keskeiset käsitteet?” Valitsimme lopulta viisi keskeistä käsitettä, joista yksi valikoitui pääkäsitteeksi. Perehdymme esityksessämme tähän pääkäsitteeseen tarkemmin.

Päätimme tehdä posterin Canva-sovelluksella, jolla saimme työstämme värikkään ja visuaalisen, mutta kuitenkin selkeän. Toivomme esityksemme olevan kiinnostava ja inspiroiva yleisölle. Posterimme teema on luonnonläheinen ja sisältää muun muassa pinkin pilven ja linnunlaulua. Merkkaa siis jo nyt kalenteriin ensi tiistain Pedagogien esitys, tätä et halua missata!

Tiistaita innolla odottaen,

Pedagogit

4 Replies to “Pinkki pilvi ja linnunlaulua – mitä ihmettä Pedagogit puuhaavat?”

 1. Teillähän on mennyt tehtävän aloitus aivan putkeen siis! Kuulostaa hyvältä, että saitte rajattua käsitteistön asian ytimeen. Meidänkin ryhmällä meni aikaa muutamien käsitteiden pyörittelemisessä mutta tiivistäminen onnistui lopulta kivasti. 🙂
  Mä ainakin insipiroiduin tuosta aiheeseen liitetystä luonnonläheisyydestä ja musiikillisuuden hyödyntämisestä! Taitaa tulla aikamoinen esitys, sitä odotellessa!

  Reetta / Menestyksen hinta

 2. Moikka!
  Olipas pirteä ja iloisen kuulonen postaus! 🙂
  Meillä oli Motivaatiosafkan porukan kanssa oli vähän vaikeuksia löytää juuri ne keskeiset käsitteet. Tutkimuksemme on englanniksi niin tämäkin voi tietenkin vaikeuttaa vähän asiaa. Tuntui, että tutkimuksen voimasanat materiaali oli vähän hankalasti ymmärrettävä. Vai mitä mieltä te muut olette? Keskeisiä käsitteitä metsästäessä ilmoilla oli yhtäkkiä niin monta käsitettä, että emme oikeen meinannut päästä eteenpäin tehtävässä. Tutkimusta syvemmin tutkistellen ja ryhmän kanssa pohdiskellen löysimme kuitenkin käsitteet ja selvisimme yhdessä vaikeuksien kautta tehtävän loppuun!
  Janette/Motivaatiosafka

 3. Heippa.
  Näin esityksen nähneenä. Teidän ryhmänne esityksen ulkoasu oli todella pitkälle harkittu ja selkeytti koko tutkimuksen ja siihen liittyvien käsitteiden ymmärtämistä. I was impressed!

  Susanna/Suunnannäyttäjät

  1. Heippa Susanna! Kiitos palautteesta, ja kiva kuulla, että esityksestä tykättiin ja ulkoasu miellytti 🙂

   Riina / Pedagogit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *