Kategoriat
Uncategorised

Läsnäolijoiden oppimisterveiset

Opintojakso on laittanut meidät sukeltamaan tutkimuksen ja tieteellisten tekstien maailmaan. Aikaisemmin vieraalta tuntuneet asiat ovat alkaneet näin tulla tutummiksi. Osaamme nykyään esimerkiksi lukea tieteellistä tekstiä sujuvammin ja etsiä sieltä oleellisia asioita. Olemme oppineet myös paljon uusia käsitteitä. Yleinen kuva ja tietämys tutkimuksesta ja sen tekemisestä ovat parantuneet, ja osaamme nykyään arvioida tutkimussuunnitelmaa kriittisesti. Osaamme nykyään myös paremmin löytää tekstistä tutkimuksen kannalta oleellisia asioita. 

Opintojakso on opettanut tieteellisiin teksteihin ja tutkimukseen liittyvien asioiden lisäksi myös paljon muuta, kuten työskentelemään isossa ryhmässä, niin läsnä kuin etänä. Olemme oppineet myös työnjakoa sekä pitämään esityksiä etänä. Lisäksi olemme oppineet esimerkiksi tekemään digiposterin ja käyttämään uusia alustojakuten Preziä. 

Kokonaisuudessaan opintojaksolla opiskelu on ollut mielenkiintoista ja opettanut paljon. Hyvässä ja kannustavassa ryhmässä työskentely on tehnyt oppimisesta kivaa! 

-Läsnäolijat 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *