Kategoriat
Uncategorised

Kadonneet opot, fiiliksiä tutkijatentistä

Yleiset fiiliksemme tutkijatentistä ovat todella hyvät. Tentti tuntui aluksi todella jännittävältä, mutta ryhmänä selviydyimme tentistä hyvin. Tenttitilaisuuteen valmistautumisemme oli onnistunut ja olimme tehneet ennakkoon selvän aikataulun ja työnjaon. 

Olisimme toivoneet, että tutkijamme olisi jäänyt juttelemaan tentin jälkeen, sillä meillä ja ehkä myös varjoryhmällä olisi ollut muutama tarkentava kysymys ja kommentti. Olisimme myös halunneet antaa positiivista palautetta tutkijalle artikkelista. Varsinainen artikkeli julkaistaan joulukuussa ja onkin mukava päästä lukemaan lopullinen valmis teksti. 

Jännitimme hieman suunnitelmamme ajankäyttöä ja ajan riittävyyttä ennen tenttiä. Tentti tilanteessa olimme kuitenkin minuutilleen aikataulussa (kiitos PJ Marialle), joten sen suhteen tentti oli onnistunut. Jätimme muutaman kysymyksen tietoisesti poisHalusimme kaikki olla äänessä, joten jaoimme kysymyksiä kaikille tasaisesti. Puoleen tuntiin emme saaneet hirveästi keskustelua kysymyksistämme ajan niukkuuden vuoksi.  

Oli ilo päästä seuraamaan myös varjoryhmämme tutkijatenttiä. Varjoryhmämme oli kehitellyt nimikkotutkijalleen hyviä kysymyksiä ja he suoriutuivat hyvin tentistä.  

<3 Kadonneet opot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *