Kategoriat
Uncategorised

Vuorovaikuttajien tutkijatentti fiiliksiä

Tervehdys!

 

Tiistaina koitti Kohti tutkivaa työtapaa -opintojakson huipentuma tutkijatentti. Kokoonnuimme aamulla ryhmän kanssa zoomissa ja käytiin hieman läpi tutkijatentin suunnitelmaa, jotta homma sujuisi ongelmitta. Aamuisen zoomin ansiosta jännitys pysyi kurissa ja tutkijatentti sujui loistavasti! Jännitystä myös helpotti se, kun pystyi luottamaan ryhmän jäseniin.

 

Oli erittäin mielenkiintoista seurata varjoryhmän tutkijatentti ennen meidän omaamme. Heillä tutkijatentti meni hyvin ja kun meidän vuoromme koitti olimme hyvillä mielin valmiina aloittamaan. Tutkijamme Auli Toom vastasi kiperiin kysymyksiimme varsin kattavasti ja tunnelma oli todella miellyttävä. Vaikka olimme hyvin valmistautuneet, saimme taas uutta näkökulmaa tutkimukseen. Hyvä valmistautuminen näkyi myös jokaisen ryhmäläisen tasapuolisessa työpanoksessa ja hyvin jäsennellyissä kysymyksissä.

 

Jälkeenpäin kaikilla oli hyvin huojentunut olo, kun pitkä opintojakso olikin jo päätöksessä. Oli mukavaa päästä vielä tutkijamme Auli Toomin kanssa fiiliksistä ja opintojaksosta. Meillä kävi erittäin hyvä tuuri kun saimme Auli Toomin meidän tutkijaksi ja tämän ryhmän ympärillemme!

 

-Vuorovaikuttajat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *