Kategoriat
Uncategorised

Läsnäolijat ja tutkijatentin jälkeiset tunnelmat 

Tutkijatentti on nyt ohi ja siitä jäi ryhmällemme todella hyvä fiilis! Tutkijatentin aamu alkoi osaltamme lyhyellä palaverilla Zoomissa, jossa kävimme vielä yhdessä yleisesti läpi tentin aikataulua, käytäntöjä ja kysymyksiä. Palaverin pitäminen oli hyvä päätös, sillä yhdessä keskusteleminen vähensi jännitystä. Ehdimme pitää lyhyen tauon palaverin päätyttyä, minkä jälkeen pääsimme aloittamaan itse tutkijatentin. Tentti eteni sujuvasti, ehdimme kysyä kaikki kysymyksemme ja saimme tutkijaltamme Heidiltä kysymyksiimme hyvät ja selkeät vastaukset. Puheenjohtajamme Eetu sekä koko muu ryhmä suoriutui tehtävistään loistavasti. Kaikki jännitys oli turhaa, sillä tunnelma ja ilmapiiri tentissä oli mukava ja rento. Oman tenttimme jälkeen oli mielenkiintoista päästä seuraamaan vielä varjoryhmämme Diginuorten tenttiä. 

Tentin päätyttyä kokoonnuimme vielä yhdessä Zoomiin tekemään viimeisen ryhmätehtävän. Oli kiva päästä heti keskustelemaan yhdessä tentistä ja sen kulusta. Tunnelmat olivat kaikilla meillä hyvät ja helpottuneet. Olimme tyytyväisiä tenttisuoritukseemme sekä siihen, että se oli vihdoin ohi. Oli myös mahtavaa saada kurssi päätökseen. Kurssi opetti meille paljon niin tutkimuksesta kuin ryhmätyöskentelystäkin ja oli lisäksi aivan uudenlainen kokemus. Nyt hyvin mielin kohti uusia haasteita! 

-Läsnäolijat 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *