Kategoriat
Uncategorised

Diginuoret tutkijatentin jälkeiset tunnelmat

Kohti tutkivaa työtapaa-kurssi on pian taputeltu ja on aika pohtia tutkijatentin herättämiä tunnelmia. Tutkijatentin jälkifiilikset ovat ryhmällämme hyvät ja koimme suoriutuneemme tentistä kokonaisvaltaisesti hyvin. Olimme valmistautuneet tenttiin parhain mahdollisin keinoin ja pienet viimehetken muutokset eivät vaikeuttaneet suoriutumista.

Tenttitilaisuus oli erilainen arvioitava kokonaisuus kaikille ryhmämme jäsenille, joka loi tiettyä jännitystä, mutta myös mielenkiintoa. Kaikkien mielestä on kuitenkin virkistävää, että kurssi arvioidaan erilaisella tavalla kuin normatiivisesti tentin kautta. Ennen omaa tenttiämme saimme myös seurata ja kommentoida varjoryhmämme Läsnäolijoiden tutkijatenttiä, joka valmisti hyvin omaan koitokseen.

Vaikka kokonaisuudessa koimme onnistuneemme tentin aikana kiitettävästi, esiintyi sen aikana tiettyjä hankaloittavia tekijöitä. Haasteellista tutkijatentistä teki tutkijamme pitkät vastaukset. Koska tenttiaika oli niin lyhyt (30min), täytyi puheenjohtajamme keskeyttää tutkijaamme muutamaan otteeseen, mikä saattoi näyttäytyä tutkijallemme epäkohteliaana. Saimme kuitenkin esitettyä kaikki kysymyksemme onnistuneesti ja puheenjohtajamme teki hyvää työtä puheenvuorojen jakamisen suhteen.

Purimme tentin jälkeiset fiilikset yhdessä ja kokoonnuimme myöhemmällä ajalla Zoomissa tekemään viimeisen yhteisen ryhmätehtävän kurssia varten. Kurssi on näiltä osin saatettu päätökseen ja tästä jatketaan eteenpäin uusien kurssien merkeissä!

-Diginuoret

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *