???

Mitä on tutkimus? Miksi tutkimuksia tehdään? Mitä meidän täytyy tietää tutkimuksen tekemisestä? Mitä opimme tällä kurssilla? Mitä meiltä odotetaan? Miksi tutkimuksen tekeminen on vaikeaa? Miksi aiheen rajaaminen ei onnistu? Minkä perusteella valitsen tutkimusmenetelmät? Miksi hypoteesi ei toteutunutkaan? Mikä ihmeen teoreettinen näkökulma? Mistä saa tutkimukselle rahoituksen? Mitä tarkoittaa operationalisointi? Milloin pääsee syömään? Miksi tekemällä oppii? Mitä opin lukemalla kurssiblogia? Entä kommentoimalla ja pohtimalla muiden kirjoituksia? Miksi oppimisraportin kirjoittaminen on hyödyllistä? Mitä opin itsestäni oppijana? Miksi en osaa käyttää Ipadia? Mitä hyötyä Ipadin käyttämisestä on? Onko Ipadissa angry birds? Miten teknologialla voidaan edistää oppimista? Mitä hyötyä teknologiasta on tutkijoille? Miksi opetustilassa on kylmä? Miksi luovat ideat syntyvät paremmin ryhmässä?

Kuka kuulee lasta sodassa?

Mikä lööpissä veti puoleensa? Missä mun ryhmä on? Mitä jos ymmärsimme oppimistehtävän väärin? Onko oppimistehtävään yksi oikea vastaus? Miten nimikkotutkimusta pitäisi lähestyä? Miksi ryhmämme työskentely toimii niin hyvin? Miksi en osaa puhua ruotsia? Mitä voi oppia ryhmän kaksikielisyydestä? Miksi bussi oli myöhässä? Miten työt jaetaan? Kuka sanoo mitäkin? Mitä jos en muista mitä minun piti sanoa? Miksi sotalapsia pitää kuunnella? Mitä hyötyä sotalapsista saadulla tiedolla on yhteiskunnalle? Miksi aiheesta ei puhuta? Mistä syntyy sotalasten tarve puhua kokemuksistaan? Mikä tekee aiheesta mielenkiintoisen? Miten saamme yhteyden tutkijaan? Mitä haluamme saada selville tutkimuksesta? Miksi välillä naurattaa? Miksi posterin tekeminen on vaikeaa? Paljonko kahvi maksaa Oliviassa? Miten valmistautua tutkijatenttiin? Mitä opin itsestäni oppijana? Mihin aika katosi? Miksi silmälasit jäivät kotiin? Miksi ulkona sataa? Mistä saan opiskelulleni rahoituksen? Kuka kuulee minua? Kuka minä olen? Mikä on elämäntarkoitus? Mikä on tämän kirjoituksen tarkoitus?

Kuka tämän kirjoitti? Tiia ja Paula

About Deleted User

Special user account.
This entry was posted in Sekalaista. Bookmark the permalink.

134 Responses to ???

 1. Fritjof Sahlström says:

  Vem blev glad när han läste det här? Jag.

 2. Mari - Valtiovaltaryhmä says:

  Minäkin tulin hyvälle tuulelle tästä! Vertaistukea kaikille 😀 Poimin ainakin heti itseä/ryhmäämme askarruttaneet aiheet kysymysten joukosta. Ja sotalapsiin liittyen bongasin kaupan ilmoitustaululta Hiillos-teatterin näytelmän esitteen – Sotalapsi Ellin evakkotarina – esityksiä voi tilata muuallekin. Kävivät täällä meidän paikkakunnalla viime viikonloppuna ja marraskuussa ovat Toijalassa.

  http://shl.fi/2012/08/30/sotalapsuus-seuratalon-nayttamolla/

 3. Tiia Melander/sotalapset-ryhmä says:

  Mahtavaa, että asiaa käsitellään näytelmän muodossa! Aihe alkaa selvästi hiipimään ihmisten puheenaiheeksi.. 🙂

 4. Riikka Valtiovalta/Kyläkoulu-ryhmä says:

  Heh 🙂 !

  Ihanaa- osui ja uppos :-)!
  Kysymyksistä löytyi monta itseäkin askarruttanutta kysymystä.
  Onneksi suurimpaan osaan on saanut vastauksenkin…

 5. Anni/motivaatioryhmä says:

  Mahtava, erilainen postaus! Voisinkohan kirjoittaa osan oppimisraportista kysymysmuotoon – kaksi sivua kysymystulvaa, miten ois? Joskus tuntuu että matkan varrella tulee vaan enemmän kysymyksiä kuin vastauksia, mutta luotetaan siihen että me kaikki koetaan suuri valaistuminen (elämän, elämän tarkoituksen, maailmankaikkeuden jne suhteen) kurssin loputtua! 😉

 6. Yasmin N Samaletdin says:

  Ihanaa ja uutta, olette mahtavia:)

 7. Saako naapurin tontille rakentaa?

  Nimim. Sokkeli jo valettu

 8. Annette Kemppi says:

  Paavo Väyrysen puheenjohtajavaalien puhekin kalpenee tämän rinnalla! 🙂 todella hyviä oivalluksia!

 9. Sanna M Kauppila says:

  Mahtavaa! Kuin suoraan mun pään sisältä! Itse tunnistin ainakin monen oman ajatuksen tästä…

  Sanna/Mamu-ryhmä

 10. Maiju Sairanen/koulu-uupumus says:

  Hahah tosi hyvä postaus 😀 Kuulostaa aika tutuilta noi kysymykset, mut onneks aika moneen ollaan saatu jo vastauksia ja toivon mukaan kurssin loputtua osataan vastata ees osaan noista 🙂

 11. Tiia Melander/sotalapset-ryhmä says:

  Haha, hyvä jos muilla on samanlaisia tuntemuksia kuin meillä! Välillä (lue: lähes koko ajan) tosiaan tuntuu, että mihinkään ei ole selviä vastauksia, ja kaikki on epäselvää, mutta toisaalta, uskon että se on tämän kurssin ideakin.. 🙂

 12. Marianne Virta/Motivaatioryhmä says:

  Aivan mahtava, näyttää varmaan samalta kun pääni sisällä koulujuttuja miettiessä… pelkkiä kysymysmerkkejä 😀 Mutta se varmaan on tarkoituksin, että asioita joutuu pohtimaan eikä mikään ole itsestäänselvää.

 13. Siri Leijo/Maahanmuuttajanuoret says:

  Hyvä postaus, jossa kitetytyi ryhmätyöskentelyn haasteet! Itse olen kurssin aikana pohtinut paljon tätä työskentelymuotoa. Ryhmätyöskentely on kyllä yksi itselle vaikeimmista opiskelumuodoista. Toisaalta opin paljon ryhmäläisiltä ja samalla hion ryhmässä toimimisen taitojani, mutta toisaalta joskus ryhmän toiminta hidastaa tehtäviin pääsyä. Mutta ehdottomasti kyseessä on mielenkiintoinen kokemus!
  Ja näitä taitoja tarvitaan varmasti muuallakin elämässä.

 14. Kaisa/epäonnistujat says:

  Jes, mahtavuutta! Oivallettuja kysymyksiä kysymyksine perään. Tuli kyllä hyvä mieli! “Mitä kahvi Oliviassa maksaa?”

  Itse olen pohtinut samaa kuin Tiia sotalapset-ryhmästä. Kurssi tuntuu tuottavan aina vaan lisää ja lisää kysymyksiä ja tuntuu, että jokainen tapaamiskerta vie vain syvemmälle kysymysmereen. Mutta se tosiaan taitaa olla kurssin ideakin. Mahtavinta on mielestäni se, että meidät laitetaan kysymään ja ottamaan itse selvää ja pohtimaan asiaa. Valmiina ei ole annettu käytännössä juuri mitään. Varmasti jää enemmän mieleen tutkimuksen teosta kuin pelkästään sillä konstilla, että lukisin tutkimuksesta kertovaa kirjallisuutta ja tenttisin sen. Myös opiskelun muoto ryhmässä tuottaa omat haasteensa, mutta ehdottomasti pidän tätäkin hyvänä oppimisen paikkana monella tapaa.

 15. Anna K. / seksuaaliryhmä says:

  Mielenkiintoinen kirjoitus!

  Fiksu tietää vastaukset kysymyksiin, niinhän sitä usein tulee ajateltua, mutta onko asia kuitenkaan ihan näin? Kuulin kerran elämänohjeen “Kysy toteamalla ja vastaa kysymällä.”

  🙂

 16. Elisa / Seksuaaliryhmä says:

  Lempisanontojani on pitkään ollut “ei kysyvä tieltä eksy” ja mielestäni kysymysten esittäminen on aina paikallaan. Kysymisestä seuraa monesti myös se, että vastaus tulee mieleen kuin itsestään. Päässä surraava ajatus pitää jotenkin jäsentää kysymykseksi ja silloin tulee ehkä tiedostamatta selviteltyä solmua vähän. Varsinkin, jos täytyy miettiä miten kysymys pitäisi esittää, jotta siihen saisi mahdollsimman nasevan vastauksen. Saman asian äärellä on tutkijakin, miettiessään tutkimuskysymystä. Kysyminen on tutkimuksessakin keskeistä. Jatkakaamme siis kysymysten esittämistä, monet asiat selviävät vain kysymällä!

  Elisa (Seksuaaliryhmä)

 17. Henriikka Vaittinen / Aikuisopiskelijat says:

  Ihana kysymystulva! Muistuttaa aika pitkälle omaa olotilaani. Täytyy kuitenkin ajatella positiivisesti, eli kun osaa pukea kysymyksensä sanoiksi, niin on jo askeleen lähempänä vastausta.

 18. Annina/Epäonnistujat says:

  Voimme varmaan olla samaa mieltä , että tämä kurssi on ollut hyvin erilainen kuin muut peruskurssit tänä syksynä. Tällä kurssilla kysyminen on tehty mahdolliseksi, ja itse asiassa on suorastaan mahdotonta olla kysymättä. Perustuuhan itse kurssitenttikin tutkijalta kysymiseen. Useimmilla kursseilla näin ei ole: vaikka kysymyksiä pään sisällä syntyisikin, ne eivät tunnu tulevan sieltä ulos (ainakaan luennon aikana niin, että muutkin saisivat niistä kuulla). Kysymisen vaikeudesta käytiin muuten keskustelua myös epäonnistujien yhden blogitekstin yhteydessä. Vaikuttaa siltä, että kysyminen ja muutenkin osallistuminen on hankalaa ja jopa epä-motivoivaa ja pelottavaa (epäonnistumisen pelko!) “perinteisellä” luennolla. Tällä kurssilla kysymiskynnystä on kaikesta päätellen onnistuttu alentamaan! Tuntuu, että nyt ei olla enää kovin kaukana opiskelijalähtöisestä pedagogiikasta..

 19. Camilla Jokela/Koulu-uupumusryhmä says:

  Musta tuntuu, että teidän postauksen ansiosta Leila ja Fritjof toivottavasti pääsivät pyörähtämään opiskelijan pään sisällä 😀

 20. Between me and my husband we’ve owned more MP3 players over the years than I can count, including Sansas, iRivers, iPods (classic & touch), the Ibiza Rhapsody, etc. But, the last few years I’ve settled down to one line of players. Why? Because I was happy to discover how well-designed and fun to use the underappreciated (and widely mocked) Zunes are.

 21. I think a few other blog creators need to start thinking about this website as an example. Distinctly clean and simple to use design, including very good posts! You are a pro when it comes to this area 🙂

 22. I think that other web page operators really should look at this webpage as a model. Really clean and user-friendly styling, as well as fantastic content and articles! You’re a guru here in this kind of topic 🙂

 23. Hi, Neat post. There is a problem together with your website in web explorer, could test thisЎK IE nonetheless is the marketplace chief and a good portion of other folks will leave out your great writing because of this problem.

 24. This is a topic which is close to my heart… Best wishes! Exactly where are your contact details though?

 25. I must thank you for the efforts you’ve put in writing this blog. I’m hoping to check out the same high-grade blog posts by you in the future as well. In fact, your creative writing abilities has encouraged me to get my own site now 😉

 26. Jaime Owca says:

  Your style is really unique in comparison to other people I’ve read stuff from. Thank you for posting when you have the opportunity, Guess I will just bookmark this web site.

 27. Ivy Grush says:

  An impressive share! I’ve just forwarded this onto a colleague who had been conducting a little research on this. And he actually bought me dinner simply because I discovered it for him… lol. So let me reword this…. Thank YOU for the meal!! But yeah, thanks for spending time to talk about this matter here on your internet site.

 28. antibiotic zithromax buy zithromax online uk zithromax usage

 29. Heya! I just wanted to ask if you ever have any trouble with hackers?
  My last blog (wordpress) was hacked and I ended
  up losing months of hard work due to no backup.

  Do you have any methods to prevent hackers?

  Feel free to visit my web blog Teava patrata

 30. sex dolls says:

  Best sex doll Hey there! This is my 1st comment here so I just wanted to give a quick shout out and tell you I genuinely enjoy reading through your articles.

 31. As a Newbie, I am continuously exploring online for articles that can benefit me. Thank you Sex Doll Blog

 32. I always spent my half an hour to read this website’s content everyday along with a mug of
  coffee.

  my webpage – Esarfe & fulare

 33. Good site you’ve got here.. It’s difficult to find
  good quality writing like yours nowadays. I
  seriously appreciate individuals like you! Take care!!

  Feel free to surf to my homepage; eAcoperisuri (eacoperisuri.ro)

 34. anyhill says:

  I want to to thank you for this excellent read!! I definitely loved every little bit of it. I have you bookmarked to check out new stuff you post…

 35. Wenn Sie Planungs bis Sponsor ein zwanzig individuelle versuchen und haben bekommen eine oder mehrere
  tausend Chips Lieferung.

 36. TEA1523P/N2,112 is available. We are distributor of NXP Semiconductors / Freescale TEA1523P/N2,112. Buy TEA1523P/N2,112 IC CTRLR SMPS OVP UVLO HV 8DIP.

 37. hitsaics says:

  You will also receive email alerts for key changes to this property. You may adjust your email alert settings in My Favorites. Copyright © 1996-2021, Point2 Please check back in a few minutes. We apologize for the inconvenience. Please check back in a few minutes. We apologize for the inconvenience. We apologize, but the feature you are trying to access is currently unavailable. We are aware of this issue and our team is working hard to resolve the matter. We apologize, but the feature you are trying to access is currently unavailable. We are aware of this issue and our team is working hard to resolve the matter. We apologize, but the feature you are trying to access is currently unavailable. We are aware of this issue and our team is working hard to resolve the matter. Please check back in a few minutes. We apologize for the inconvenience. https://forums.houseofkingdoms.com/community/profile/landondotson497/ We’re committed to your growth. From efficient rent collections to innovative marketing strategies, you’ll be poised for success. With Atlas, you won’t find any hidden charges such as “administrative” or “accounting” or fees on your invoice. Unlike most of our competitors, Atlas does NOT markup maintenance costs at your expense. The hourly rate we pay maintenance technicians is exactly what you pay. Let Atlas Properties help you find the perfect home, apartment, or condo for you. With a deep understanding of the city and its many neighborhoods, we can show you around the neighborhoods you’ll love to live, so you can find the home that checks off every box. To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key. Through both hot and cold markets, Atlas Property Group has played a leading role in the Bay Area’s historic growth for decades. Respect for the past is exceeded only by our superior stewardship today, and it’s this approach to smart, efficient, comprehensive and consistent property management that has seen us through both the good times and the bad in the marketplace. Things go up and down, but our commitment to our clients has always remained strong.

 38. hitsaics says:

  WizBet Online Casino is Licensed in Curacao in the Netherlands Antilles and are a proud member of The Genesys Club: a leading internet casino and loyalty rewards group that is favored by players and marketing partners across the globe. The WizBet Casino Bonus system is what attracts new players the most. Here you can find many bonus promotions that will help you make good money and enjoy playing online casinos. However, before we review all the deals that WizBet online casino offers, we should tell you about the VIP program. Visit one or all five of the great Genesys Club Casinos that we list here. Five of the very best casinos currently offered and operated by Genesys Technology NV. Fast payouts, 24 7 multi-lingual customer support, VIP Loyalty programs, excellent deposit and withdrawal methods and much much more are waiting for players at these casinos: https://kckoi.com/community/profile/malissashufelt4/ You don’t need to spend much or play against the most coveted players in the world to have fun. The best real money poker sites online offer great games and a professional environment, even if you play with pennies. Was this article helpful? Other poker variants such as HORSE, Badugi, and 2-7 Lowball are just as available via some online poker rooms. With that in mind, regardless of which poker variation you may choose to play with friends, there’s always the option to use play-money instead of real money when still learning or just not too eager to spend real money because of your friendship with others or your relationship with other players. In addition to playing online poker with friends, you might want to find somewhere for internet card games against people you’ve never met whether at a different venue or the same one where you compete with your buddies. Then you will be able to improve your game steadily, in between sessions with your pals, and perhaps gobble up all their chips during your subsequent private poker games online.

 39. hitsaics says:

  Atât jucătorii începători, cât și cei experimentați trebuie să se înscrie la Instantpay Cazinou. În noile cazinouri din primele luni de funcționare, sunt așteptate bonusuri generoase, promoții profitabile și turnee ușoare pe sloturile cu premii valoroase. 150% bonus de depozit special și 100 de rotiri de înregistrare suplimentare! – Bonus în numerar: Aceasta a fost cea mai populară formă de cadou pentru jucători oferită de cazinourile online, dar în prezent instituțiile de jocuri de noroc se orientează din ce în ce mai mult către alte tipuri de bonusuri (cum ar fi rotirile gratuite discutate anterior). Deși popularitatea acestui tip de bonus a scăzut semnificativ în ultimii ani, el este încă oferit de un număr mare de instituții de jocuri de noroc. Unitatea virtuală de jocuri de noroc Frank colaborează cu aproximativ 50 de furnizori de top din întreaga lume. Jucătorii vor primi divertisment din partea dezvoltatorilor NetEnt, Yggdrasil, Quickspin, Microgaming, BetSoft, Thunderkick, Amatic, Playson, NextGen, Booming și multe altele. Acest lucru a făcut posibilă colectarea a peste 2 mii de jocuri de noroc sub acoperișul virtual al clubului. Fiecare joc este licențiat oficial și va afișa un raport de plată ridicat. Printre altele, clienții sunt în așteptarea jocurilor cinstite, din moment în jocuri sunt introduse generatoarele de numere aleatorii autonome. https://retirementmonthlyincome.com/community/profile/simoneb6886898/ 5/5 – (1 vote) Princess Casino bonus fără depunere spectaculos Bonusul fără depunere în cadrul acestui cazinou constă în Princess Casino 80 rotiri gratuite pe care le poți folosi la 2 jocuri de sloturi renumite. 80 rotiri gratuite Princess Casino înseamnă de fapt 80 șanse de câștig fără niciun fel de investiție din partea ta. Începător sau experimentat, orice jucător de cazino își dorește ca printre ofertele disponibile pe platforma pe care dorește să joace să se găsească și astfel de promoții cu 50 rotiri gratuite ori 300 rotiri gratuite. Rotiri gratuite la un cazinou înseamnă un anumit număr de runde de joc gratuit la un slot desemnat de cazinou sau la alegerea liberă a jucătorului (așa cum este la Vlad Cazino), în care acesta pariază banii site-ului, nu proprii săi bani. În general, rotirile gratis au o valoare determinată (50 de rotiri gratuite sau 100 rotiri gratuite), dar, printre promoțiile derulate în ultima vreme de cazinouri, au fost lansate și mega free spins.

 40. hitsaics says:

  20% off all Non-Carpet Services!Feb20% DRIER. Our cleaning process uses 80% less water than typical steam cleaning, so carpets dry within hours, not days. This means you and your family can get back to enjoying your home sooner. See a full comparison of Chem-Dry vs Steam Cleaning to see all of the benefits of choosing Sweets Chem-Dry carpet cleaners. One other way to dry carpet after cleaning is to ask for a blow-dry from the same professional who cleaned it. This usually entails using a blower or van to help dry out some areas of the carpet. ProDry Floor Care did an excellent job on cleaning my carpet in my living room . They were professional, fast and friendly . I would definitely recommend them and use them in the future for my carpet cleaning services. Sure, you vacuum a couple of times a month and spot-clean your carpet and area rugs, but when was the last time your soft flooring surfaces were really clean? Professional carpet cleaning is vital to the health and cleanliness of your home and its residents. A professional carpet cleaning not only preserves the longevity of your carpet, it improves the quality of the air you breathe and makes your floors like new. https://agenciavegas.com.br/25anosdocev/community/profile/calvin249955605/ Adding an egress window or door to your basement project so your basement meets building code guidelines. These exits must now be present in most areas of the world in order for your basement floor plan to be approved! These exits are NOT a project for homeowners in most cases, and should be installed by a professional who specializes in installing them. The windows or the doors cost around $3,500 to $4,000.00 to install (labor and materials). Any time you are considering a basement renovation or transforming an unfinished basement into a habitable space, it is best to consult a qualified contractor that does basement remodeling in Delaware. After all, you want to make sure you maximize your ROI and end up with the new room you envisioned from the start. Adding a 5′-0″ or 6′-0″ “walk-up style” wet bar to your basement project will add approximately $1,500.00 to $2,500.00. Now this is a small bar situated along a wall in the basement that would typically have a small bar sink, mini- refrigerator, and 4 or 5 base and wall cabinets combined, and a counter top that make up the bar.

 41. I’d like to thank you for the efforts you’ve put in writing this blog. I really hope to see the same high-grade blog posts from you later on as well. Perfectly written subject material, Really enjoyed examining.
  바둑이사이트

 42. 먹튀검증 says:

  Hi! This is my first visit to your blog! We are a group of volunteers and starting a new initiative in a community in the same niche.
  먹튀검증

 43. i am for the first time here. I found this board and I in finding It truly helpful & it helped me out a lot. I hope to present something back and help others such as you helped me. This is highly informatics, crisp and clear. I think that everything has been described in systematic manner so that reader could get maximum information and learn many things. Your article looks really adorable, here’s a site link i dropped for you which you may like .카지노사이트

 44. Nice information, valuable and excellent design, as share good stuff with good ideas and concepts, lots of great information and inspiration, both of which I need, thanks to offer such a helpful information here. It’s really a cool and useful piece of information. I’m satisfied that you shared this useful information with us. Please stay us informed like this. Thank you for sharing.
  카지노사이트

 45. I came to this site with the introduction of a friend around me and I was very impressed when I found your writing. I’ll come back often after bookmarking! baccarat online

 46. majorsite says:

  It’s too bad to check your article late. I wonder what it would be if we met a little faster. I want to exchange a little more, but please visit my site majorsite and leave a message!!

 47. Admiring the hard work you put into your blog and detailed information you provide. Great read! I’ve bookmarked your site and I’m including your RSS feeds to my Google account. 토토사이트

 48. And i’m glad reading your article. However wanna remark on few normal issues, The website style is ideal, the articles is in point of fact nice! 파워볼분석

 49. I am happy that I observed this blog, just the right information that I was searching for! I gotta bookmark this site it seems handy handy. 스포츠토토

 50. safetoto says:

  As I am looking at your writing, safetoto I regret being unable to do outdoor activities due to Corona 19, and I miss my old daily life. If you also miss the daily life of those days, would you please visit my site once? My site is a site where I post about photos and daily life when I was free.

 51. When someone writes an article he/she maintains the plan of a user in his/her brain that how a user can know it. Thus that’s why this post is great. Thanks! 카지노

 52. It’s too bad to check your article late. I wonder what it would be if we met a little faster. I want to exchange a little more, but please visit my site casino online and leave a message!!

 53. mtalarm says:

  Thank you for providing interesting issues and useful information that I did not know about.
  I want to use it as a reference for creating my blog, can I use it? Here is my blog.
  메이저사이트

 54. this is so helpful article thank you for this , 릴게임

 55. Mai says:

  Thanks for finally talking about > ??? | P 5.
  Kohti tutkivaa työtapaa: kurssiblogi Mai]

 56. fourn says:

  The health and well-being of Veterans are top priorities for the Government of Canada. This is why Veterans Affairs Canada developed a cannabis for medical purposes reimbursement policy, taking into account input that the Department received from Veterans, their advocates, stakeholders, medical experts, as well as existing research on using cannabis for medical purposes. Cannabis licensing application: Cultivation, processing and sale for medical purposes  Today might be April 20, but it is best known by many as 4/20, celebrated as the “highest” holiday, for all things marijuana. As we gear up towards filing our 2021 income taxes, it seemed like the best day to also mention how cannabis might impact our taxes. 4. Including, but not limited to, the Dispensing Drugs, Complementary/Alternative Medicine, and Telemedicine policies.
  http://aat.or.tz/en/index.php/community/profile/ltrgia20234868/
  The immediate effects of cannabis may vary based on the amount, strain and potency. However, in general, marijuana can have the following effects for one to three hours when inhaled and several hours when ingested: Unfortunately, marijuana can cause unforeseen health problems, both physically and mentally. Here are just a few of the seriousside effects of marijuana. THC can act in certain systems as a CB1 antagonist and – paradoxically – in others as an agonist. This is attributable to its pharmacological characteristics as a partial agonist and, therefore, depends on the concomitant activation of the system by other endogenous cannabinoids, the receptor density, and possible limitations of the post-receptor signal pathway . Thus, THC is not simply mimicking or modulating the effects of endocannabinoids but rather evokes a complex interplay.

 57. cek says:

  Different First Nations may have different goals with respect to cannabis: some might seek to use cannabis laws to deal with illegal drug issues in their community; others to foster economic growth and prosperity for community members; others still might seek to ban cannabis entirely to avoid any negative impacts on the community legalization might bring. Regardless of the specific purpose behind cannabis laws, it is critical that those purposes be set by the community as a whole, rather than by individuals advancing their own self-interests over the community’s welfare and safety. Arif Arslan, a first year student in the Horticultural Technician program, examines the strawberry plants at the Niagara College Greenhouse Nursery. (Photograph by Carla Antonio) Deloitte has acquired Mississauga-based Cannabis Compliance Inc. (CCI) to enhance its growing cannabis consulting practice. Specializing in licensing and compliance, CCI has become a trusted advisor to many Canadian cannabis business leaders. The newly established CCI Deloitte will offer substantial resources and deep knowledge across the entire cannabis consulting spectrum, providing end-to-end services to help our clients thrive.
  https://troyleti320975.blogdiloz.com/15108218/outdoor-cannabis-strains-canada
  We’ve teamed up with Shoppers Drug Mart Corporation to deliver a medical marijuana program that gives you a controlled, responsible and caring way to support your members who are suffering from chronic pain, discomfort and other serious ailments. On the eve of that election, Shelby County District Attorney Steve Mulroy and another district attorney in West Tennessee – Frederick Agee – went on record about marijuana. Providers Bieber seemed to be in great spirits as he exited his luxury black Sprinter van and entered the recreational cannabis store. Arizona’s commercial marijuana market has gone through a seismic shift since 2021 began. Adult-use and recreational sales have overtaken medical marijuana, as cardholders abandon certifications and established businesses wrestle with the need to change with the times.

 58. gam says:

  Book of Ra – Hier kГ¶nnt Ihr Book of Ra kostenlos spielen solange Ihr mГ¶chtet. Online, keine Registrierung, kein Download, kein echtes Geld. Nur zum SpaГџ! Der Spielautomat von Novoline ist den meisten wohl bekannt. NГ¤heres zu diesem Spiel findet Ihr weiter unten. Du willst auch unterwegs Book of Ra Magic um Echtgeld spielen kГ¶nnen? Dir bereitet der Slot so viel SpaГџ, dass du dir die Gewinnchancen unterwegs nicht entgehen lassen willst? Dann bist du hier an der richtigen Stelle: Mit Hilfe der top Book of Ra Magic Casino Apps ist es auf einfachste Weise mГ¶glich, von deinem Smartphone oder Tablet aus auf den Greentube Titel zurГјckzugreifen. Du musst keinerlei Download vornehmen und kannst auch am kleineren Bildschirm mit einer guten Spielbarkeit rechnen.
  https://wildlandfirenews.com/community/profile/danialmurillo20/
  Die Frage, ist Tipp24 legal, stellt sich uns erst gar nicht, da nicht nur eine Zusammenarbeit mit zahlreichen renommierten Zahlungsdienstleistern erfolgt, sondern auch das Vorhandensein von vielen weiteren Lotterien ist ein weiteres Indiz dafГјr. Bis Oktober 2019 lag der GeschГ¤ftssitz von Tipp24 in England, wurde aber inzwischen wieder nach Deutschland verlegt. Das ist auch der Grund, warum der Anbieter ausschlieГџlich staatliche Lotterien aus dem Deutschen Lotto- und Totoblock vermittelt, wie zum Beispiel Tipp24 6 aus 49 oder die Tipp24 GlГјcksspirale. Ist Tipp24 sicher? Dies zeigt der folgende Testbericht. @__GelГ¶schter_Nutzer__: Sooo….mal eben geschaut wem denn “Betrugstest.com” gehГ¶rt. Mhhh…Гјber anonymen Dienst gesichert…das kann ja nur bedeuten , dass Betrugstest vielleicht eine Seite von Tipp24 sein kГ¶nnte. Ein Schelm wer bГ¶ses dabei denkt😁

 59. kix says:

  Head to Bonza Spins Live Casino for Live Roulette, Baccarat or Blackjack experience that makes visiting a brick-and-mortar establishment redundant. Having chosen between standard and VIP limits, the player is welcomed by a professional dealer speaking either English, Turkish or Brazilian Portuguese. Roulette fans get to pick between European and American game variant and place their wager together with patrons of Oracle and Portomaso land-based venues. The question is, what does Bonza Spins offer in terms of a casino gaming experience for readers of our website about promo codes? Find out below in our Bonza Spins Casino review and don’t forget to check out the Bonza Spins Casino promo code section for a great offer to get you started. Legal Vs Illeagal Gambling – What is the best mobile casino
  https://www.dcsportsconnection.com/community/profile/louannsims7759/
  We all know that roulette works by spinning a wheel (virtual or mechanical) with the dealer (virtual or human) dropping a ball onto the wheel. The pocket in which the ball lands when the wheel stops spinning determines the win. However, many newcomers to online roulette are surprised by the sheer number of bets available in the game. Roulette is one of the richest casino games in terms of the number of available wager possibilities. Our guide has all these roulette bets explained, helping you to use roulette’s best bets at the right time. So, there you have it – we’ve put together a complete guide to strategies in roulette. The best roulette strategy is whichever works best for you, and there are a lot of them to get started with. 

 60. Claph says:

  King’s Chance Casino is a fully licensed and regulated online casino. The platform is owned by Zoom Affiliates and licensed by the Government of Curacao. It operates internationally but mostly targets players in Australia, Canada, South Africa, and various European countries. But again, winning the jackpot should set you forever regardless of how you choose to receive your winnings. Perusahaan ini telah menggandeng sejumlah platform ternama seperti Playtech, including table games. Although online casinos makes consistent profits from their casino games most of them have a sportsbook attached to them and you will have occasions when the book is losing profits or barely breaking even, and online slots. Players who conduct a Neosurf payment in a currency that differs from the one they will have registered their casino account in should prep up for some currency conversion fee, making the overall casino experience very fun. A mouse is a mouse right, you’re setting yourself up to continue doing it.
  https://grailoftheserpent-forum.com/community/profile/mbbzane65014233/
  Reload bonuses are very similar to welcome ones: you make a casino deposit and get some bonus money. The difference is that a reload bonus is not given to a new casino player, but to those who have been playing in the casino for a while. This is a kind of reward for gamblers to make a regular deposit. What is more, reload bonuses are a way to revive interest in the game. A failure to comply with this Section 14.4 will constitute a material breach of this Agreement by the Prospective Player or the Player. In the event that any action that is prohibited by this Section 14.4 occurs, OLG (in its sole discretion) may deem it to be an Error for the purposes of this Agreement, and, in addition to this Section 14.4, Section 15.1 shall also apply in respect thereof.

 61. Hello! I’m at work browsing your blog from my new iphone 3gs!
  Just wanted to say I love reading your blog and look
  forward to all your posts! Keep up the outstanding work!

  Feel free to visit my web blog – 토토사이트

 62. Dyeks says:

  Я уведомлен и согласен, что обработка Персональных данных осуществляется с применением всех законных способов обработки персональных данных, допустимых законодательством Российской Федерации, в частности, хранение, запись на электронные носители и их хранение, составление перечней, маркировка. Товар который вы ищете может оказаться в родительской категории, потому что мы, к сожалению, не успеваем распределять сотни тысяч новых товаров по категориям 😔
  https://forum.geographypoint.com/community/profile/alissacalderone/
  Скорее всего в вашем браузере отключён JavaScript. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser. Аптечные средства для роста ресниц, по отзывам покупателей, отличаются высокой эффективностью, доступностью и безопасностью использования. Сыворотки имеют ряд преимуществ, которые привлекают девушек, таких как простота нанесения, возможность использования в качестве базы под тушь и большой выбор. Количество масел, которые сейчас присутствуют на рынке, достаточно большое. Получают их из самых разнообразных фруктов, овощей и растений, а действие оказывают они действительно великолепно. Можно ли обойтись без использования такого масла? Можно, но не стоит ожидать, что ваши ресницы будут хорошо выглядеть.

 63. Log says:

  По состоянию на 28 января 2023 г. на Workspace: Δdocument.getElementById( “ak_js_33” ).setAttribute( “value”, ( new Date() ).getTime() ); На конструкторах без труда создаются лендинги, визитки, небольшие корпоративные сайты, интернет-магазины и блоги. Например, на Weblium можно создать оригинальный сайт для фотографа за 15 минут. Найти работу Можно работать не в одиночку, а найти партнеров: брать часть их задач и получать процент с заказов. Расскажем о нескольких способах получать заказы по субподряду. Ищем нужное В отличие от вебсайта, построенного на основе использования готовых решений, сложный сайт требует гораздо больше усилий при написании кода, его отладке и тестировании роботы каждой функции и взаимодействия всех элементов системы в целом. Чтобы можно было выполнить заказ в установленные договором сроки, задействуется больше специалистов, и, соответственно, больше расходуется рабочего времени.
  https://rescuemyrescue.com/forums/users/gerardodalley57/edit/?updated=true/users/gerardodalley57/
  В стоимость разработки сайта-визитки будет входить: Первый вариант создания сайта дёшево – самостоятельная разработка сайта. Формула создания сайта дёшево: бесплатная CMS (система управления сайтом) + бесплатный или готовый дешевый дизайн + немного Вашего времени, чтобы во всём разобраться. Прежде чем выбирать тематику сайта, следует определить, какие ресурсы существуют. Все сайты выделяются в несколько категорий. Домашняя страница Домашняя страница — достаточно популярный вид ресурса, К счастью, для всех людей далеких от программирования, теперь можно создать сайт без каких-либо навыков в этой области. Вы можете использовать онлайн конструктор веб-сайтов, который поможет вам легко создать свой собственный профессиональный сайт, или лендинг, с красиво оформленными, полностью настраиваемыми и адаптивными шаблонами.

 64. hes says:

  カジノのサポート体制 カジノのサポート体制 スマホでカジノゲームをプレイ オンラインカジノのスロットやルーレットを、無料お試しプレイ カジノのサポート体制 「ポケットカジノ」はその名の通り、家に居ながらスロットなどが遊べるオンラインカジノゲームアプリです。 ベラジョンカジノでボーナスを貰った時は、プレイ出来る一回の賭け金の上限ベット(スロットは6.25ドル未満、テーブルゲームは25ドル未満でプレイする事)が決まっています。ボーナス条件をクリアするまで必ず守ってください。なおボーナス条件クリア後は自由にプレイできます。 東京カジノプロジェクト、ダブルウィン、釣りスピリッツモバイルなどを取り扱っています。東京カジノプロジェクト
  https://keeganywus407418.blogrenanda.com/21903058/サイコロ-フリーソフト
   次に「反社会的勢力の関与」への懸念もある。法案は「暴力団員その他不適当な者を排除するために必要な規制」を求め、政府が内閣府の外局に「カジノ管理委員会」を設置して厳格な規制を行うことを盛り込んでいる。 より良いウェブサイトにするためにみなさまのご意見をお聞かせください 有料記事横浜市長選挙 より良いウェブサイトにするためにみなさまのご意見をお聞かせください 軽井沢町では、これまで清らかな環境と風俗を守り、かおり高い伝統と文化を育んでまいりましたので、引き続き善良なる風俗を維持し緑豊かな高原の自然をまもりながら、国際親善文化観光都市の建設を最優先する必要があります。

 65. Geara says:

  There are several excellent online slot games available, but we want to spotlight one in particular: Ibiza, a Drake Casino classic slot. The slot allows you to personalize your play to match your needs, whether you are a casual or high-stakes player as you play this slot. You can also multiply your earnings with this slot if you use the Double Up feature. Many slots casinos feature their newest slot games or most popular online slots with a “Slot of the Month” offer. This either provides double or triple the comp points from playing the slot or a certain number of free spins on the slots game. The best slots site by far. Great games with lots of special offers and rewards, plus no minimum withdrawal. A real winner! The UK’s top casino sites offer a diverse selection of online casino games. You can play the best online roulette games and the best online blackjack variants. Other popular table games include casino poker, craps, and baccarat. You can also play live casino games with real dealers at most UK casinos online.
  https://station-wiki.win/index.php?title=Paulson_poker_chips_amazon
  Because of this background, rules of pokies with welcome bonus Fruit Party. Most importantly, and Gems Bonanza.Play an excellent choice of jackpot games for the chance to win the biggest progressive online casino prizes. NextSpin also strictly adheres to regulations for responsible gambling, so it doesnt feel unmanageable. As you know by now, and things tend to be where you expect to find them. Casino games available on smartphones and tablets. Can I get Bingo Street Casino no deposit bonus codes, helping to put the Jet Bingo site at the top of the league. It has a wide variety of bonuses and promotions, which should be enough for the train journey or during the break. The best way for new players from Canada to locate bona fide online casinos that provide safe, there are many options through which you can contact the team. This is done to geo-location software that proves the player is in one of the four, mobile casino games au which are not subject to local law. There can be live longshots because an equine athlete that is eligible to improve may not look like the likely winner on paper, we can circumnavigate the rules. All deposit methods are instant, won by long shot Rich Strike.

 66. Thank you for your blog.Really looking forward to read more. Cool.

 67. Thanks for the tips shared in your blog. Another thing I would like to state is that losing weight is not information about going on a dietary fad and trying to reduce as much weight that you can in a set period of time. The most effective way to shed pounds is by getting it gradually and right after some basic recommendations which can provide help to make the most from the attempt to lose fat. You may recognize and be following most of these tips, however reinforcing knowledge never damages.

 68. lcam says:

  At +4000, Woods’ odds were the same as players like Sam Burns and Louis Oosthuizen. Now he has the same odds as Justin Rose, Bryson DeChambeau and Sungjae Im and is tied for the 24th best odds on the board. You will be able to bet on the next British Open within hours of the last one finishing and these ante-post markets will remain open all year. Andrew (Beef) Johnston (£5 either way at 150/1): “Beefsanity” got into full swing at last year’s Open when Johnston played his way into the second-to-last pairing with Haas and then played his way out of a top-six finish (like Haas). Hoping he hangs in a little better this time — and that I actually have a reason to return to David Pluck with this betting slip on Sunday evening: Cameron Smith is currently in first place on the British Open leaderboard, and oddsmakers also have him priced as the favorite heading into the weekend at the Open Championship. He sits one shot ahead of the first-round leader Cameron Young and two shots ahead of the favorite Rory McILroy and Viktor Hovland, who charged up the leaderboard in the afternoon.
  https://stylerishi.com/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=84359
  Pacquiao is the only fighter in history to be an eight-division world champion. He has won ten world titles and he was fighter of the decade for the 2000’s. At 37 years old, his best days are behind him but he is still the current WBO welterweight champion and ranked as the third best pound for pound fighter in the world. Pacquiao has won each of his last three fights by unanimous decision as he defeated Brandon Rios in 2013, Timothy Bradley in 2014 and Chris Algieri in late 2014. We haven’t seen Pacquiao in two years, and there are some questions on whether he still has it. In Hatton’s turf in Britain, the betting lines are amazingly even marginally higher in Pacquiao’s favor, according to the BestBetting.com gaming website.

 69. Excellent blog here! Additionally your site loads up fast! What host are you using? Can I am getting your associate link on your host? I want my web site loaded up as fast as yours lol

 70. hey there and thank you for your info ? I have certainly picked up something new from right here. I did however expertise some technical issues using this web site, as I experienced to reload the site a lot of times previous to I could get it to load correctly. I had been wondering if your web hosting is OK? Not that I am complaining, but slow loading instances times will often affect your placement in google and can damage your high quality score if advertising and marketing with Adwords. Anyway I?m adding this RSS to my e-mail and could look out for a lot more of your respective intriguing content. Make sure you update this again very soon..

 71. Thank you for another excellent article. Where else could anyone get that type of information in such an ideal way of writing? I’ve a presentation next week, and I am on the look for such info.

 72. Dof says:

  Mgm live slots free coins, mgm slots live free coins, mgm slots live,mgm slots live free chips 2022,mgm … The 5-reel slot offers 40 pay line options with chocolates, Ooompa Loompas, and the infamous Willy Wonka symbols. Some of the movie’s iconic clips are also included in the game, which features exciting extras as well. Over the years, a number of different slot machines have been made using this franchise as a basis. One of the latest is World of Wonka, a game created by WMS. Showed off to audiences at the 2016 G2E trade show, this is a fine addition to the longstanding tradition of using this magical world to create unforgettable experiences for gamblers. Viktor Peters is our Middle Writer who is passionate about delivering quality gambling content with the latest updates from our partners. He knows how to get the most out of the casino experience and gamble responsibly at the same time.
  http://lx22gp.kr/server/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=187763
  😍HOW TO PLAY: An additional row of symbols and wilds can bring in some top prizes, and you always get to enjoy a free spin round, especially when wins can be multiplied. This game is part of the Buffalo Games family, including Buffalo Gold/Buffalo Grand slot machine free play. The original Aristocrat Buffalo slot machine review is not available for real-money play but is available in demo mode at a few select sites. Love playing casino-style games online for free? You’re in the right place—welcome to Chumba Casino! You’ll find more slots, jackpots, table games and prizes than you can shake a cotton candy stick at. And you can play them all for free instantly, no downloading required. Our social casino-style games can be streamed from any device wherever, whenever you want. Take advantage of the free spins feature by landing at least three buffalo skull scatters. Buffalo Bounty will give you ten free spins at the start of every game. Get five buffaloes, and you will earn a max win. There is also a 200x instant bonus available.

 73. Vet says:

  I realized it was highly effective to write up a paper like this: writing for the whole day, every day until the first draft was finished. My writing project was firmly present in my mind — I didn’t lose time catching up with what I have written in the last session. Since I was not doing anything else, my wandering mind settled in very fast, and I was getting into a routine. The daily progress was clearly visible and motivated me to continue. And the result was a coherent paper that was easy to revise. The base of every essay is its topic. What you are writing about should always be a reflection of your topic. Simply start off your introduction by telling your readers, in a simple and accessible language, what it is you are writing your research paper about. Although, we suggest you include a “trigger” when introducing the topic of your paper. A personal reference, or a story that relates to the essay topic, are options for a good way to link plain text to people’s emotions. So, feel free to write sincerely, as if you were talking to a friend.
  http://dr-antiaging.com/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=48409
  The purpose of a conference template is to provide a consistent format for papers appearing in the conference proceedings. IEEE strongly encourages use of the conference manuscript templates provided below. Pre-trained language models have attracted increasing attention in the biomedical domain, inspired by their great success in the general natural language domain. Always have the button by your side, no account needed. This page contains sample papers formatted in seventh edition APA Style. The sample papers show the format that authors should use to submit a manuscript for publication in a professional journal and that students should use to submit a paper to an instructor for a course assignment. You can download the Word files to use as templates and edit them as needed for the purposes of your own papers.

 74. hello there and thanks in your info ? I?ve certainly picked up something new from proper here. I did however experience some technical points using this website, since I skilled to reload the web site lots of occasions prior to I may just get it to load correctly. I were brooding about in case your hosting is OK? No longer that I am complaining, however sluggish loading cases instances will sometimes affect your placement in google and could injury your high-quality score if advertising and ***********|advertising|advertising|advertising and *********** with Adwords. Anyway I?m adding this RSS to my email and could glance out for a lot more of your respective exciting content. Make sure you replace this once more soon..

 75. Pic says:

  Odbywają się turnieje pokerowe, walczy się o Puchar Świata. Mistrzostwa Europy, a najlepsi gracze otrzymali status zbliżający się do gwiazd popu i filmu.Gra w pokera przeżywa gwałtowny rozwój. Wszyscy, od studentów po dyrektorów uwielbiają grać w pokera online, czy to po to, aby stać się lepszym, czy tak jak ja, gonić marzenie o możliwości utrzymania się z gry w pokera. Dla mnie wszystko poszło dobrze, ale raz po raz widzę nowych graczy popełniających dokładnie te same pokerowe błędy, które ja popełniałem, a to kosztuje drogie lekcje. Pieniądze, na których utratę wielu z nich w ogóle nie może sobie pozwolić. Poker to wspólna nazwa wielu gier karcianych, w których gracze stawiają zakłady na podstawie wartości otrzymanych kart. Poker to gra ze wspólną „pulą”, składającą się z zakładów graczy i przyznawaną graczowi, który przy porównaniu kart ma najwyższy układ albo postawi zakład, którego nikt nie będzie chciał sprawdzić.
  http://www.ksmro.co.kr/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=16393
  Psychika i doświadczenia życiowe mają bezpośredni wpływ na uzależnienie od hazardu, jednak trudno jest wskazać na jedną przyczynę tej choroby. Bardzo często duże znaczenie mają zaburzenia w samoocenie, a dokładnie niskie poczucie własnej wartości. Z kolei wygrana rozbudza uczucie wyjątkowości, a wtedy pojawia się chęć, by to trwało jak najdłużej, dlatego zaczynasz grać kolejny raz, aż w końcu się w tym zatracasz. Oczywiście nie bez powodu to właśnie automaty do gier, ruletki i blackjacki niepodzielnie królują we wszystkich serwisach hazardowych w Internecie. Dzieje się tak ze względu na to, że zapewniają najprzystępniejszą rozgrywkę. Mimo wszystko każdy gracz czasem ma już dość klasycznych zabaw i chce spróbować czegoś egzotycznego. Dlatego w niniejszym artykule przedstawione zostaną inne, nieco mniej popularne, ale bardzo ciekawe gry karciane, z którymi warto się zapoznać, kiedy tylko poczuje się znużenie popularniejszymi zabawami.

 76. I do enjoy the way you have framed this difficulty plus it does indeed supply me some fodder for thought. Nonetheless, because of just what I have observed, I only trust as other reviews pack on that individuals remain on issue and not start upon a tirade regarding some other news of the day. Yet, thank you for this outstanding point and even though I do not really go along with the idea in totality, I regard your point of view.

 77. We are the Worlds Largest Cannabis Seedbank with over 100,000 marijuana seed strains in stock.

 78. my website says:

  Greetings! Very useful advice in this particular article! It’s the little changes that will make the greatest changes. Thanks a lot for sharing!

 79. Fef says:

  Miners might not go that far, but some agree that demand response payments probably aren’t necessary. Bratcher is involved in ERCOT’s Large Flexible Load Task Force, a committee set up to figure out how utilities should connect large new customers like crypto mines to the grid and how to use their flexibility in turning on or off. The group has not made any big decisions yet, but at some point, it may recommend that crypto mines be subject to different rules. And Abbott isn’t alone. State leaders, from Austin Mayor Steve Adler on the left to conservative Senator Ted Cruz, are pushing Texas as a crypto paradise. A few days before the governor’s crypto meeting in Austin, Cruz spoke for 38 minutes at a blockchain industry conference, keying in on the potential for Bitcoin mining to bolster the state’s power system. “In five years, I expect to see a dramatically different terrain with Bitcoin mining playing a significant role as strengthening and hardening the resiliency of the grid,” he said.
  https://findyouritch.com/community/profile/kobyhillgrove9/
  Another way to define Bitcoin Core is that it “validates the entire blockchain” as a direct succession of the original Bitcoin project developed by Satoshi Nakamoto and others. As the central branch of bitcoin, this digital cryptocurrency uses wallets and is traded according to established models throughout the Bitcoin Core community. Further changes are announced and debated among bitcoin users, miners and other parties. Hope this helps. Please let me know if you continue facing difficulties after trying the above. PSA: My PGP key is compromised, and at least many of my bitcoins stolen. I have no idea how. Help please. #Bitcoin For a more complete reference about which methods are available, check the RPC documentation on the Bitcoin Core Developer Reference website.

 80. Thanks for the helpful content. It is also my opinion that mesothelioma has an very long latency period of time, which means that indication of the disease won’t emerge right until 30 to 50 years after the primary exposure to mesothelioma. Pleural mesothelioma, which is the most common variety and impacts the area round the lungs, might cause shortness of breath, torso pains, and a persistent coughing, which may bring on coughing up blood.

 81. Thanks for your article on the traveling industry. We would also like contribute that if your senior considering traveling, it really is absolutely imperative that you buy travel insurance for senior citizens. When traveling, senior citizens are at biggest risk being in need of a professional medical emergency. Getting the right insurance cover package for one’s age group can safeguard your health and provide you with peace of mind.

 82. gom says:

  First off, how could we not include one of the most classic board games that you and your friends can easily spend hours on end without getting bored. Now, you can play Monopoly online without possibly having to argue with your friends on why they can’t take your plot of land. Play it here and there’s other classic board games like Scrabble for you to access for free too! Besides that, this next one is also a big hit as well. And it’s one of the most popular games from the party-favourite online game – Jackbox Games. This game simply “draws” from concept of having you and your friends to draw on your devices based on given prompts. Meanwhile, everyone else anonymously submits a title that could fit this bizarre drawing. Your goal is to find the correct prompt while fooling your friends into selecting your decoy answer. What’s great about Drawful 2 is that you can craft an episode around inside jokes and events with your friends!
  https://www.indiedb.com/company/fusty-game
   Christmas Lights Math       Make a Christmas Tree      The online Christmas puzzles we offer you are an effective way to stimulate the brain, improve attention, visual memory and have fun at the computer. No other game brings so many positive emotions and sensations and advantages as arranging pictures of colorful Christmas puzzles. Our jigsaw puzzles are sure to interest younger and those older children, wonderfully training their minds and reducing feelings of anxiety, restlessness, stress and tension. Other activities you may be interested in: A Zoom get-together doesn’t get much easier than this. Decide on a Hallmark Christmas movie to watch, make yourself a festive cocktail, and drink up according to the rules! Additionally, just like it’s the case with previous two games from the non-Christmas list, you play online multiplayer games with your friends.

 83. I?m impressed, I need to say. Actually rarely do I encounter a weblog that?s both educative and entertaining, and let me inform you, you will have hit the nail on the head. Your thought is excellent; the issue is one thing that not sufficient people are talking intelligently about. I am very happy that I stumbled across this in my search for one thing regarding this.

 84. get more says:

  You made some decent points there. I looked on the internet for the issue and located most people will associate with with your website.

 85. peR says:

  Средство для роста бровей купить может каждый, выбрав из широкого ассортимента лучший для себя вариант. Вы можете обратиться в аптеку либо магазин косметики. Также можно сделать покупку в TopLash: в каталоге интернет-магазина собраны только сертифицированные препараты. Они представлены в разных формах: масла, сыворотки, туши, гели. Для пробуждения спящих луковиц используют натуральные домашние средства и гормональные препараты. При выборе продукта для роста и густоты ресниц важно помнить, что народные рецепты не столь эффективны, как современные фармакологические методы, но они более безопасны. В домашних условиях ресницы можно сделать гуще, укрепить и отрастить с помощью косметических средств и народных рецептов. Мы предлагаем ознакомиться с обоими вариантами для полноты картины. Для начала необходимо отмерить в одной термостойкой емкости дистиллированную воду и гидролат василька.
  https://optimiserenergy.com/forums/users/bessphipps35256/
  Пожалуй, не так сложно сегодня найти масло оливы, а ведь для сухих волос его использование — настоящая панацея. Его легко смешивать с другими базовыми маслами. Или, к примеру, можно попробовать укрепляющую маску для сухих волос. Для этого нужно смешать оливковое масло, коньяк и мед в равных пропорциях, слегка прогреть смесь и нанести на волосы. Кокосовое масло понравится вашим ресничкам. Убедитесь в отсутствии аллергии. Соблюдайте рекомендации по правильному нанесению средства. Ваш взгляд не останется незамеченным! Широкий спектр применения кокосового масла в косметологии обусловлен его составом. Лауриновая кислота оказывает антибактериальное действие и способствует регенерации. Многие продукты помогают отрастить густые, длинные волоски, ускорить их рост, восстановить здоровье. К таким продуктам относится кокос. Кокосовое масло для ресниц и бровей оказывает положительное влияние на них, поэтому часто применяется в косметических процедурах, курсах лечения, восстановления. Оно просто в использовании, но оказывает заметный эффект, восстанавливая структуру волоса.

 86. Thanks for the tips you share through this site. In addition, a lot of young women exactly who become pregnant usually do not even make an effort to get medical insurance because they have anxiety they probably would not qualify. Although a lot of states right now require that insurers provide coverage despite the pre-existing conditions. Prices on these kind of guaranteed options are usually higher, but when with the high cost of health care bills it may be some sort of a safer strategy to use to protect the financial potential.

 87. Hello my friend! I wish to say that this post is awesome, great written and come with approximately all significant infos. I would like to peer more posts like this .

 88. Hello there, just become alert to your blog via Google, and found that it is really informative. I?m going to be careful for brussels. I will be grateful in case you proceed this in future. Numerous folks will be benefited out of your writing. Cheers!

 89. There are some attention-grabbing cut-off dates on this article however I don?t know if I see all of them center to heart. There’s some validity but I will take maintain opinion until I look into it further. Good article , thanks and we wish more! Added to FeedBurner as properly

 90. Thanks for your publication on this site. From my very own experience, there are occassions when softening upward a photograph may possibly provide the photo shooter with a little bit of an imaginative flare. Often however, the soft blur isn’t what exactly you had at heart and can usually spoil a normally good image, especially if you thinking about enlarging this.

 91. Something more important is that when searching for a good on-line electronics retail outlet, look for web stores that are continually updated, maintaining up-to-date with the latest products, the most effective deals, in addition to helpful information on services. This will make sure that you are handling a shop which stays over the competition and offers you what you need to make educated, well-informed electronics expenditures. Thanks for the important tips I have learned through the blog.

 92. geach says:

  Esto significa que, después de la apuesta, los jugadores serán compensados inmediatamente, y los resultados se pueden validar usando hash y semillas. En el casino, los jugadores pueden encontrar instrucciones para usar hashes y semillas de manera efectiva. La política de juego justo de CryptoGames utiliza un generador de terceros, Random Picker, para todas las rondas de sorteos de lotería. Este sitio usa cookies para mejorar la experiencia de navegacion. Codere, es un ejemplo excelente para hablar de estos casinos. Dentro de los casinos Online, además, podrás disfrutar de otros juegos divertidos que no necesariamente encontrarás casas físicas. Por otro lado, puedes apostar a tus equipos deportivos de preferencia y quinielas. En cuanto a las desventajas, por supuesto, vale la pena considerar las posibilidades de perder, también vale la pena recordar siempre que algunos lugares no son muy confiables, o incluso ilegales, o incluso una cantidad muy pequeña de juegos, esto también se puede considerar como una especie de desventaja, porque a los jugadores les gusta tener algo para elegir, muchas opciones de las que se puede elegir. Por lo tanto, antes de comenzar su juego aquí, definitivamente sopese todos los pros y los contras, y si todo le conviene, entonces definitivamente no se arrepentirá de comenzar su negocio aquí.
  https://www.strobe-bookmarks.win/sin-deposito-bono
  Tienen buenos juegos, yo ando buscando el uno, pero una versión especial y no la encuentro en ningún lugar, pero si hay bastante que ver en el duende Claro, que en México también se encuentran operativos casinos con licencia internacional, que son igualmente seguros y legales. El logo de ese ente regulador se encuentra en la parte de abajo en la web. Se pueden encontrar licencias de la Dirección de Ordenamiento de Juego de España, Autoridad de Juegos de Malta, Autoridad Regulatoria de Gibraltar o Coljuegos de Colombia. Para asegurarnos de que nuestros jugadores de casino online tienen todas las posibilidades y facilidades a su alcance, ofrecemos un amplio rango de formas de pago que funcionan en cada una de nuestras secciones de casino. Entre ellas se incluyen MasterCard, Visa y PayPal. Todos los jugadores y usuarios de casino en línea deben tener más de 18 años.

 93. Nice post. I was checking continuously this blog and I am impressed! Extremely useful info particularly the last part 🙂 I care for such information a lot. I was seeking this particular information for a very long time. Thank you and good luck.

 94. One more thing I would like to say is that as an alternative to trying to match all your online degree training on times that you end work (because most people are drained when they return), try to obtain most of your sessions on the saturdays and sundays and only a few courses in weekdays, even if it means a little time away from your saturdays. This pays off because on the weekends, you will be extra rested along with concentrated in school work. Thanks a lot for the different ideas I have acquired from your blog.

 95. magnificent points altogether, you just gained a new reader. What would you suggest in regards to your post that you made some days ago? Any positive?

 96. Thanks , I have just been looking for information about this subject for ages and yours is the greatest I’ve discovered till now. But, what about the conclusion? Are you sure about the source?

 97. Hi, Neat post. There is a problem with your website in internet explorer, would test this? IE still is the market leader and a big portion of people will miss your wonderful writing because of this problem.

 98. We are a group of volunteers and opening a new scheme in our community. Your web site provided us with valuable information to work on. You have done an impressive job and our entire community will be grateful to you.

 99. Hello There. I found your weblog the usage of msn. That is a really neatly written article. I will make sure to bookmark it and return to read more of your useful info. Thank you for the post. I?ll definitely return.

 100. hey there and thank you for your information ? I?ve definitely picked up anything new from right here. I did however expertise several technical points using this web site, since I experienced to reload the site lots of times previous to I could get it to load properly. I had been wondering if your web host is OK? Not that I am complaining, but sluggish loading instances times will sometimes affect your placement in google and could damage your high quality score if advertising and marketing with Adwords. Anyway I am adding this RSS to my email and can look out for a lot more of your respective interesting content. Make sure you update this again soon..

 101. I have come across that right now, more and more people are now being attracted to cameras and the industry of images. However, to be a photographer, you need to first spend so much of your time deciding the exact model of camera to buy in addition to moving via store to store just so you might buy the most inexpensive camera of the brand you have decided to decide on. But it would not end right now there. You also have to think about whether you should purchase a digital photographic camera extended warranty. Thx for the good guidelines I accumulated from your blog site.

 102. I have learned result-oriented things as a result of your website. One other thing I would like to say is the fact newer computer operating systems are inclined to allow extra memory to be used, but they likewise demand more storage simply to function. If people’s computer is not able to handle more memory as well as the newest program requires that memory space increase, it can be the time to buy a new Laptop or computer. Thanks

 103. Sit says:

  “We’ve been live since late March, thanks to the existing 888 platform in Germany and the powerful collaboration of all teams across the business who have enabled a totally new set-up in record time,” he added. “We are excited to introduce thousands more players in the market to our enhanced offer and look forward to bringing other Mr Green markets onto our single technology platform in coming months.” No software download required First of all, the casino website is fully licensed by the Malta gaming authority (MGA), The UK Gambling Commission (UKGC), and the Swedish Lotteriinspektionen.As a result, playing on the site is safe and all payment methods available are verified and also, secure.Your enthusiasm, your drive, your ambitions, and your entertainment, are why they wake up in the morning.We can say that without a doubt, Mr Green players are the single best community of players on this planet.
  http://www.lawfirmh.com/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=41040
  There are new slot games being added to the thousands already online all the time. You can get familiar with these games by playing them in demo mode before you use your Sweeps Coins. Slots were once divided into three-reel games, which mimicked the old mechanical machines, and video slots with five reels. Join in on the world’s #1 Classic Vegas Slots Casino Game with all your favorite free casino slot machines online! With 100+ LAS VEGAS SLOTS, free credit sweepstakes, online casino slots free promotions, NEW GAMES EVERY WEEK and free bonus slots, Viva Slots Vegas is the BEST classic casino slot machine game for Android! Discover the best free slot. Some of the recommended casino apps simply deliver a mobile casino site, while the best free casino apps offer extra features.

 104. I believe that avoiding refined foods is the first step to help lose weight. They could taste very good, but refined foods include very little nutritional value, making you try to eat more just to have enough strength to get with the day. If you’re constantly eating these foods, switching to whole grains and other complex carbohydrates will let you have more energy while having less. Great blog post.

 105. Sit says:

  You can then validate your design to finalize your poker chip. Your poker chip is registered in your customer account and can be updated at any time, in order to ease the creation of a full series. Sold to all Branches of Government and Military 6 Stripe Chip, 8.9 (approx) Gram Clay-Filled Professional Poker Chips.Colors available: yellow, blue, gold, black, green, pink CLEARANCE FREE SHIPPING ON ALL POKER CHIP SETS! The rating of pokermerchant at ValuedShops Customer Reviews is 9.2 10 based on over 500 reviews. A quick Google search will help you find a number of online stores offering personalised poker chips, so it’s certainly not difficult to kick-start the process. Of all the providers online, we highly recommend Pokerchips and Chip Lab as the best places to personalise poker chips. Be sure to browse through their collections and select the best custom poker chips to suit your budget.
  http://www.xn--58-0o4ig98aoli32gcmb4z7d.com/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=37180
  Both PokerStars and 888poker offer real money games so – yes, you can play online poker for money with your friends. However, this option might not be available if real money poker games online are not legal in your country or state. On the other hand, you can engage in tournaments with friends to bring out everyone’s competitive side. Many people want to bust, and if your friend goes out of the game too soon, they will wait a while before being able to play. Instead, create tournaments that as rebuys for some levels, so your friends get an opportunity to play if they get out early. Categories in which Poker with Friends is included: Then there’s the mobility factor. Are you okay with playing on a desktop or do you prefer the freedom of mobile? Not all poker sites support mobile play so be sure to check.

 106. Sit says:

  1xSlots Casino Spellcraft There are hundreds of slot machine and casino games that you can play for free at many online casinos. Most people enjoy playing free online slot games. Favorite slot game styles like free Vegas slots or other free casino slots are among the most popular. 4. Open the play by Caesars Rewards mobile app and sign in. Then select the “My Bank” or “Free Slot Play”* option from the main menu. Follow the instructions on the screen to withdraw your free play and watch the funds instantly transfer to your game!   A lot of our games also offer mobile gambling support. So you can play with your mobile phones and tablet PCs. Here you can find free online slot machine games with 3-reel and 5-reel slots and video poker. No installation or download needed. All are provided from the most prestigious companies in the industry such as Microgaming, Bally, Playtech, IGT, Novomatic, and NetEnt. No download or E-Mail registration required. Here is the TOP online slots played on our website – all introduced above in the first block with no download and no sign up.
  http://romansys.co.kr/board/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=5634
  Physical casinos put restrictions on betting. They set the minimum and maximum stake sizes. Why? Because running a land-based casino comes with a lot of expenses. Online free deposit casinos don’t need to pay for utilities and rent. That is why they don’t restrict their players in bets. The problem about free cash promos is that many players misunderstand their use and get frustrated when they win big and try to withdraw their earnings. In this article, we will explain how casino no deposit bonus codes work, their pros and cons and of course list the ones offered by reputable, instant withdrawal casinos. We respect your privacy. We’ll never spam you! The no deposit bonus is a promotion that online casinos offer to attract new players. It gives you a specific amount of casino credits or a specific number of free spins before you deposit funds into your casino account. It is a great feature that allows you to test the real money environment for free at an online casino and also score winnings without spending your own money.

 107. Sit says:

  To get the Zodiac Casino welcome bonus, you have to follow the specific steps that require you to sign up and make a deposit. Besides the 80 free spins, you will also get bonus money that you can use on the best online casino Canada games. Claim your chances to win huge jackpot on the go. Zodiac Casino is part of the Rewards group, which is also responsible for Captain Cook’s Casino. It won’t take you long to notice the similarities between the two sites either. Both are download only (or mobile) sites for one. They have a very similar interface for another, including a retro (or ‘dated’ depending on your spin) login page that looks like it’s been beamed in from MS DOS, circa 1995. Perhaps most importantly, however, they also share a very similar welcome bonus. That’s pretty crucial because you won’t find bonuses like this outside of the Rewards Group. It’s what my old sports teacher used to call ‘a humdinger’, but you’ll need to read on to find out more.
  https://zoom-wiki.win/index.php?title=Best_casino_games_visa_deposits
  leave your friend code below and I will send you some chips later. Please be advised that you must handle these chemicals with care, customers are provided with loyalty points for games played and these points help the customers to rise up in the ranks in the casino. Welcome to the Divine Slots Loyalty Scheme where there are five loyalty levels which give you access to daily cashback and amazing rewards from your very first fund, Wario couldn’t remember it. Get more than 1000,0000 coins to play the best World Slots for free, murder machine then this is the sword for you. Cheating in casinos has become an art form for many people, her tired eyes and gentle hands. Toothed species feed on larger fish, Join the characters Paul. Membership of the 777 VIP Club includes all the perks of the exclusive 888 VIP Casino Club, Jane and their trusty dog Chip to find a way out of the spooky house. No deposit casinos online nz firstly, you are awarded 45 free games.

 108. Sit says:

  Just what are you meant to get the poker nerd in your life? I mean, searching out the perfect gifts for poker players is a difficult task at the best of times, and a complete nightmare at the worst. They are a fickle bunch, obsessed with their hobby and only the right piece of kit or deck of cards will suffice. Books might be too controversial, and I have lost count of the number of bad movies out there that claim to understand poker only to get everything wrong. Luckily for you, there’s no need to stress. Here are a few options for the grinder in your house. There are all kinds of good gifts for the special man in your life: from watches to cufflinks, to high-end grooming accessories. If said special man fancies himself a poker player, as so many do, it’s also fun to play into the hobby with a few classy gifts that could improve his poker experience. Here are our recommendations.
  https://www.bookmarkingvictor.win/5-euro-no-deposit
  Since its launch in 2002, EGT Interactive have been killing it with their amazing Slot machines both on online and brick-and-mortar Casinos. Reconditioned Slot Parts One of the most glamorous slots by Euro Games Technology, Fast Money is reminiscent of the Burlesque slot machine (which is also worth seeing!) Sitemap The vast majority of EGT slots boast around 95% RTPs giving back to players 95 credits over a predetermined period for every one wagered a hundred credits. EGT slots feature low, medium, and high volatilities. Play high-volatility gambling machines to win bigger, less frequent prizes. For winning smaller, more frequent prizes, turn to low-volatility EGT slots. As expected, medium-volatility EGT releases balance low and high-volatility games well.

 109. naturally like your website but you need to check the spelling on several of your posts. Many of them are rife with spelling problems and I find it very bothersome to tell the truth nevertheless I will definitely come back again.

 110. I loved as much as you’ll receive carried out right here. The sketch is attractive, your authored subject matter stylish. nonetheless, you command get got an shakiness over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again since exactly the same nearly a lot often inside case you shield this hike.

 111. Good ? I should certainly pronounce, impressed with your site. I had no trouble navigating through all tabs as well as related information ended up being truly easy to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Quite unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, site theme . a tones way for your client to communicate. Excellent task..

 112. situs porno says:

  You actually make it appear so easy together with your presentation but I find this topic to be really something which I believe I would never understand. It sort of feels too complicated and extremely huge for me. I am having a look ahead for your next put up, I will try to get the hang of it!

 113. Hello my friend! I want to say that this post is awesome, nice written and include almost all significant infos. I?d like to see more posts like this.

 114. situs porno says:

  I have been browsing on-line greater than 3 hours nowadays, yet I never found any attention-grabbing article like yours. It is pretty worth sufficient for me. Personally, if all website owners and bloggers made just right content as you probably did, the net can be a lot more useful than ever before.

 115. Sumber Logam says:

  Mencari Tempat konstruksi termurah tentu saja akan menekan biaya pembelian komponen untuk konstruksi proyek Anda. oleh kaena itulah Sumber Logam hadir menyediakan kebutuhan material konstruksi untuk projek dan membangun kembali rumah Anda. Semua kebutuhan bahan konstruksi terpenuhi dengan biaya dengan harga terendah. Info Lengkap Toko bahan arsitektur dengan harga terendah bisa dilihat di: Toko Bangunan Lumajang

 116. Thanks for sharing your ideas. The first thing is that students have a choice between government student loan as well as a private student loan where it really is easier to select student loan debt consolidation loan than with the federal student loan.

 117. Thank you, I’ve recently been searching for info about this subject for a long time and yours is the best I have discovered till now. But, what concerning the bottom line? Are you sure in regards to the source?

 118. link bokep says:

  I have realized that in digital cameras, specialized devices help to {focus|concentrate|maintain focus|target|a**** automatically. These sensors with some cams change in contrast, while others work with a beam associated with infra-red (IR) light, particularly in low lumination. Higher specification cameras often use a mixture of both techniques and might have Face Priority AF where the digicam can ‘See’ a new face while focusing only upon that. Thank you for sharing your opinions on this blog site.

 119. Some tips i have often told people is that when evaluating a good on the net electronics store, there are a few factors that you have to consider. First and foremost, you need to make sure to choose a reputable and reliable retailer that has obtained great testimonials and scores from other individuals and industry leaders. This will make certain you are getting along with a well-known store that gives good program and help to its patrons. Many thanks for sharing your thinking on this weblog.

 120. The next time I learn a weblog, I hope that it doesnt disappoint me as a lot as this one. I mean, I do know it was my choice to read, however I really thought youd have something fascinating to say. All I hear is a bunch of whining about something that you can repair if you happen to werent too busy in search of attention.

 121. link bokep says:

  I believe that avoiding processed foods is a first step to lose weight. They can taste excellent, but ready-made foods possess very little nutritional value, making you take in more only to have enough vigor to get through the day. If you are constantly consuming these foods, transitioning to whole grains and other complex carbohydrates will let you have more vigor while ingesting less. Great blog post.

 122. I’m not sure exactly why but this blog is loading very slow for me. Is anyone else having this problem or is it a problem on my end? I’ll check back later on and see if the problem still exists.

 123. One thing is always that one of the most frequent incentives for making use of your card is a cash-back or rebate provision. Generally, you’re going to get 1-5 back on various purchases. Depending on the cards, you may get 1 again on most acquisitions, and 5 again on expenses made using convenience stores, gas stations, grocery stores plus ‘member merchants’.

 124. Outstanding post however I was wondering if you could write a litte more on this topic? I’d be very grateful if you could elaborate a little bit further. Kudos!

 125. Akınsoft, Türkiye merkezli bir yazılım şirketidir ve birçok farklı sektörde kullanılan çeşitli programlar sunmaktadır. İşletmelerin operasyonlarını daha verimli hale getirmek ve rekabet avantajı sağlamak için geliştirilen bu programlar, kullanıcı dostu arayüzleri ve kapsamlı özellikleriyle öne çıkmaktadır.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *