Tjenare, här kommer vårt första blogginlägg!

Vi är den så kallade “specialgruppen” som orsakar ångest, stress och missförstånd eftersom vår roll är att uppehålla svenskan i kursen 😉WP_20140924_004

Vår “lööppi” är: Maahanmuuttotutkija kertoo totuuden: “Suomessa paperit ovat ihmistä tärkeämpiä”.  Vad väcker denna mening för känslor hos er?  Och samma på finska eli mitä tuntemuksia tämä lause herättää teissä?

mvh,

Veronika, Jenny x2, Eva, Alexandra, Anna, Carolina, Pinja

One thought on “Tjenare, här kommer vårt första blogginlägg!

  1. Er rubrik är väldigt intressant, och väldigt brett ämne också. Jag tänkte genast på en artikel jag läste nyligen om finländare som har bott länge utomlands och flyttar tillbaka till Finland. Det sägs att de brukar ha stora problem med att skaffa jobb med sina utländska betyg. Ett helt olikt synvinkel än vad ni har valt men just det kanske bara visar att det är ett verkligt problem med papper och människor.

Comments are closed.