Etusivu

Tervetuloa matematiikan tukikurssin kotisivuille!

Taloustieteen oppiaine ja KTTO ry järjestävät yhteistyössä tukikurssin kursseille Matemaattinen analyysi I ja II syksyllä 2017. Kurssin tarkoituksena on tukea ensimmäisen vuoden matematiikan opintoja, esimerkiksi antamalla vinkkejä laskuharjoituksiin ja kertaamalla epäselviksi jääneitä asioita. Kurssi suunnitellaan opiskelijalähtöisesti, joten myös muunlaiset lähestymistavat ovat mahdollisia. Kurssin vetäjänä toimii VTK Petrus Mikkola (etunimi.sukunimi@helsinki.fi).

Aika ja paikka

Kurssi järjestetään tiistaisin kello 12:15-13:45 Economicumilla seminaarihuoneessa 3-4. Viikoittaisen kurssin aika (ti klo 12:15 – 13:45) ja paikka (Economicum sh 3-4) on sama joulukuuhun asti (12.9.-28.11).

Joulukuun aika ja paikka on nyt selvinnyt. Aikaa jouduttiin siirtämään parilla tunnilla, mutta paikka on sama. Poikkeuksellisesti 5.12 tukikurssi pidetään kello 14:15-15:45 Economicumilla sh 3-4. Toivottavasti tämä sopii mahdollisemman monella, itsenäisyyspäivän ja muiden seikkojen johdosta vaihtoehtoja oli niukasti.

Materiaali

Hannu Kivimäki ja Jaako Meriläinen ovat laatineet opiskeiljoiden tueksi tukikurssimonisteen. Lataa moniste* tästä. Kullakin kurssikerralla käsitellyt asiat ja materiaali löytyvät täältä.

*Tukikurssinmonisteessa on virhe sivulla 75. Sarjan oikea suppenemisjoukko on väli [-2,0].

2 thoughts on “Etusivu

 1. Nimetön

  Moikka!
  Ainakin osalla tukikurssia tarvitsevilla taloustieteen kandeilla on englannin opinnot kielikeskuksessa tiistaisin klo. 11.45 asti. Olisikohan mahdollista siirtää kurssi takaisin klo 12.15 alkavaksi, jotta myös enkun tunneilta tulevat ehtisivät?
  ps. Linistä, jonka vuoksi kurssi alunperin siirrettiin ekalla periodilla alkamaan aiemmin, ei tässä jaksossa enää ole.

  Reply
  1. Petrus Mikkola Post author

   Moi!
   Joo tehään niin, eli aloitetaan jatkossa(ja huomenna) kurssi kello 12:15. Laitan uuden kellonajan myös etusivulle.

   -Petrus

   Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.