23. Luukku: Porot karkuteillä

Jouluaatto on jo lähes kädenkosketuksen päässä, kun Jippo ystävineen kuulee huolestuttavan uutisen: Joulupukin porot ovat lähteeet karkuteille. Kaikki havainnot poroista pitää kertoa pukille, jotta hän tietää, mistä maailman kolkista kukin karkulainen löytyy. Kaikilla poroilla on kaulassaan numerolaatta, joka auttaa tunnistamisessa. Jippo laitteli rauhallisesti linnuille lisää ruokaa pihamaalla, kun jokin viuhahti hirveätä vauhtia hänen päänsä yltä. Jippo katseli hetken taivasta kohti, ja taas viuhahti! Hän näki juuri ja juuri numeron, joka taivaita kyntävän poron kaulassa oli.

Hän muisti nähneensä jossain kohtaa luvun 1.
Satojen paikalla olevan luvun Jippo muisteli olevan kolme kertaa niin suuri kuin tuhansien paikalla olevan.
Ykkösten kohdalla oleva luku on neljä kertaa niin suuri kuin kymmenten paikalla.
Lopulta hän muisti luvun 2 olleen tuhansien paikalla.

Mikä numerosarja poron kaulassa oli?