POLHON HALLITUS 2011

Ilari Leskelä Puheenjohtaja
Ilari Leskelä
ilari.leskela [at] helsinki.fi
+358504626903

Toimin toista vuotta hallituksessa ja nyt sen puheenjohtajana. Pidän äärettömästi ihmisten seurasta, sarkasmista ja organisoimisesta. Kaiken ylimääräisen ajan voisin käyttää ruoanlaittoon ja pitkiin illanistujaisiin kannunvalamisen merkeissä. Poliittisen historian keksin jo lukion alussa, enkä ole päätöstä kyseenalaistanut. Parasta ovat kansainväliset suhteet ja poliittiset juonittelut. Ja tottahan toki on tärkeää vertailla erilaisten suurmiesten silmälaseja, naaman karvoitusta, sekä hiustyyliä/kaljua.

Ilmar Metsalo Varapuheenjohtaja & kulttuurivastaava
Ilmar Metsalo
ilmar.metsalo [at] helsinki.fi
Olen kotoisin Espoosta mutta esitän helsinkiläistä. Elämäntehtäväni vuonna 2011 on tuottaa polholle yleissivistävää kulttuuritoimintaa. Toimin myös vara-Ilarina, sillä kaikilla suurilla johtajilla (ainakin Polhossa ja Pohjois-Koreassa) on itsestään kaksoisolento. Harrastan musiikkia sekä laulun että erinäisten puhallinsoitinten parissa. Haaveilen yhteismusisoinnista ainejärjestömme kesken. Olen aika hyvä kivi-sakset-paperissa. Lempieläimeni on lampaaksi pukeutunut Teemu Perhiö ja sitä voi rapsutella milloin missäkin.
Eetu Jokela 1. opintovastaava
Eetu Jokela
eetu.jokela [at] helsinki.fi
Terve! Olen Eetu, Polhon 1. opintovastaava. Minulle saa tulla turisemaan kaikenlaisista opintoihin liittyvistä asioista. Olen kotoisin Lauttasaaresta, mutta asun tällä hetkellä Kalliossa. Opintoasioiden lisäksi minua kiinnostavat (ainakin) musiikki, kirjallisuus, elokuvat ja muu populaarikulttuuri, fetajuusto sekä kaikenlainen muu hyvä meininki. En pidä muotiblogeista enkä mustista oliiveista. Poliittisessa historiassa minua kiinnostavat aivan erityisesti työväenliikkeen historia sekä nationalismi.
Tuomas Saavalainen Taloudenhoitaja
Tuomas Saavalainen
tuomas.h.saavalainen [at] helsinki.fi
Olen kotoisin Mikkelistä, mutta espoolaistuin vuosi sitten syksyllä. Nykyisin asun Leppävaarassa. Tavoitteeni taloudenhoitajana on luovuttaa Polhon talousasiat seuraajalleni vähintään yhtä hyvässä kunnossa kuin nyt vuoden alussa, hauskanpitoa unohtamatta. Suurin vahvuuteni on toivottavasti rehellisyys, ainakin joku taisi olla samaa mieltä kun kerran pääsin taloudenhoitajaksi. Opiskelupaikkaa valitessa poliittinen historia vaikutti sopivalta kompromissilta historian ja valtio-opin välillä. Eniten minua kiinnostavatkin kansainvälisten suhteiden historia ja nykytila.
Mari Fabritius Sihteeri & ympäristövastaava
Mari Fabritius
mari.fabritius [at] helsinki.fi
Olen Mari, toisen vuoden polholainen ja toimin hallituksessa sihteerinä ja ympäristövastaavana. Rakastan maailman tutkimista, itseni testaamista ja uuden oppimista niin itsestäni kuin toisiltakin. Pienenä päätin, että minusta tulee kukkakauppias, mutta päädyinkin Polhoon onnekkaiden sattumuksien kautta. Lempiasioitani poliittisessa historiassa ovat ehkä diktaattorit, menneisyydenhallinta ja historian aina niin kiehtova sattumanvaraisuus.
Hannele Kirveskoski 2. opintovastaava & tasa-arvovastaava
Hannele Kirveskoski
hannele.kirveskoski [at] helsinki.fi
Asun Espoossa, idyllisessä (kaupungin asunnossa) Leppävaarassa kahden koiran ja yhden miehen armoilla. Ihmisten kanssa saatan aluksi olla pidättyväinen, mutta pian toivotte, että olisin hiljaa…. unohtelen ajoittain asioita, mutta hoidan ne lopulta melkein kunnialla. Poliittisen historian keksin joskus lukiossa, enkä sitten osannut innostua muusta. Ovet
valtsikaan aukenivat kesällä 2010 toisella yrityksellä. Hallituksessa 2011 toimin 2.opinto- ja tasa-arvo-
vastaavana, toivoen, että pystyisin saamaan jotain hyvääkin aikaiseksi.
Kansainvälisyys- & ISHA-vastaava
Reetta Heiskanen
reetta.heiskanen [at] helsinki.fi
Olen Reetta, syntyperäinen espoolainen ja toimin vuonna 2011 Polhon kansainvälisyys- ja ISHA-vastaavana. Kv-jutut on tälle tytölle sydämen asia vietettyäni huikean vaihtovuoden lukioaikoina Australiassa. Vaihtarius on homma, joka jokaisen pitäisi kokea ja kannustankin tarttumaan tuumasta toimeen! Tyyppinä oon aika rento, vahvuuksiksi lukisin sosiaalisuuden ja positiivisen suhtautumisen elämään. Välillä olen hieman kärsimätön. Tykitän täysillä miekkavalaita ja BBC:n luontodokkareita ja mielestäni korvapuusteja
voisi syödä joka päivä. Haaveilen sukellusreissusta vanhaan laivaan ja paluusta Intian aromikkaisiin aamuihin. Rapeinta musaa tällä hetkellä soittaa Calvin Harris. Jammaillaan Polhon tapahtumissa!
Teemu Perhiö Tiedottaja & ATK-vastaava
Teemu Perhiö
teemu.perhio [at] helsinki.fi
Terve! Olen se tyyppi, joka laittaa Polhon nettiin ja spämmää ihmisten inboxia tiedotuksen nimissä. Harrastuksiini lukeutuvat pyöräily, ylenpalttinen puunhalailu ja sarjakuvien piirtely. Tykkään Eetun levyhyllystä, kaikenlaisista ötököistä ja brittihuumorista. Poliittisessa historiassa kiehtovat syy-seuraussuhteet, etenkin ne jotka ovat johtaneet moniin surkeuksiin. Ehkä niistä voi oppia jotain.
Riina Hyökki Työelämä- & alumnivastaava
Riina Hyökki
riina.hyokki [at] helsinki.fi
Moi, olen Riina ja toimin Polhon vuoden 2011 hallituksessa alumni- ja työelämävastaavana sekä tilavastaavana, eli lähinnä järkkäilen erilaisia työelämäekskursioita polholaisille ja pidän yhteyttä osaston alumneihin. Tykkään hiihtää pellolla ja tuijotella ulos julkisten liikennevälineiden ikkunoista. Myös kevätaurinko ja Pariisi ovat lähellä sydäntäni, mutta en pidä erityisemmin oliiveista tai sokeritoukista. Tällä hetkellä yksi
intohimoni kohde poliittisessa historiassa on puolueiden historia.
Anna Niemi Suhde- ja HOL-vastaava
Anna Niemi
anna.ek.niemi [at] helsinki.fi
Terppa! Oon Anna ja tämän vuoden suhde- ja HOL-vastaava eli tehtävänä on pitää yhteyksiä polholaisten kollegoihin niin valtsikassa kuin ympäri Suomenmaan. Ihmisenä oon hurmaava ja melko hauska. Tykkään Trivial Pursuitin voittamisesta ja mun legendaarisesta koirasta. Polhoon tulin kun netissä surffailtuani huomasin, että täällä ei ainoastaan opiskella mielenkiintoisia juttuja vaan myös opiskeluporukka vaikuttaa aika huisilta. Ei oo tarvinnut pettyä!
Josefiina Manninen Juhlavastaava
Josefiina Manninen
josefiina.manninen [at] helsinki.fi
Olen Josse, fuksi 2010 ja Polhon juhlavastaava 2011. Tykkään tehdä kaikkea jännää ja spontaania ja toisaalta vaan hengailla himassa. Uusi lempiasiani on mango, jota suosittelen kaikille sen virkistävien ominaisuuksien ja maukkauden takia. Polhoon tulin, koska tykkään fiilistellä historian tapahtumia ja ihmisiä.

 

Hallituksen avustavina virkailijoina toimivat:
Lyydia Aarninsalo, Veikko Jarmala, Tuomas Lassinharju, Henriikka Latva, Hanna Marjoranta, Elina Miettinen, Simo Ortamo, Marika Poutiainen, Johanna Sorsa ja Mikko Virta.