Sunnuntaibrunssi 4.3. klo 13

Breakfast + lunch = Brunch
Koska Tason Spring Breakin jälkeinen sunnuntai saattaa sarastaa vaikeana itse kullekin, on hyvä jatkaa vielä hetki amerikkalaiseen tapaan, nimittäin sunnuntaibrunssilla.

Tule siis sunnuntaina 4.3. klo 13 Helsinginkadun Pacificoon nauttimaan pitkästä ja hitaasta sunnuntaiaamusta ystävien seurassa, sillä kuten Guy Beringerkin tiesi jo vuonna 1895:

“By eliminating the need to get up early on Sunday, brunch would make life brighter for Saturday-night carousers. It would promote human happiness in other ways as well. Brunch is cheerful, sociable and inciting. It is talk-compelling. It puts you in a good temper, it makes you satisfied with yourself and your fellow beings, it sweeps away the worries and cobwebs of the week.”

 

Brunssi kustantaa 11,95€ ja tarjolla on “raikkaita hedelmiä, muroja, mysliä, lämpöistä, kylmää, laktoositonta, gluteenitonta ja vegeä. Fair Trade kahvia ja tuoremehuja.”
(http://www.pacifico.fi/brunch.html#)

Eli:

Mikä: Brunssi
Missä: Pacifico, Helsinginkatu 15
Milloin: 4.3.2012, klo 13
Paljonko: 11,95€

Ps. Pacificosta on varattu pöytä, joten jos haluat varmistaa että mahdut varattuun pöytään, ilmoitathan tulostasi etukäteen Johannalle (johanna.raty [at] helsinki.fi). Olisi ihan reilua myös Pacificon kannalta tietää, kuinka monta suunnilleen on ihan oikeasti tulossa, jotta saadaan varausta tarvittaessa muutettua sen mukaan. Seuraan voi toki silti liittyä myös myöhemmin tai hetken mielijohteesta.

Tässä vielä brunssin Facebook-event: https://www.facebook.com/events/292408460825987/

CategoriesUncategorized