Polho ry:n vaalikokous 2016

Vuosi 2016 lähenee loppuaan, mikä tarkoittaa, että Polho ry:lle on valittava uudet toimijat! Vaalikokouksessa torstaina 17.11.2016 klo 18.15 alkaen valitaan vuodelle 2017 Polhon uusi hallitus sekä Poleemin päätoimittaja(t). Kokous pidetään Uuden ylioppilastalon kokoushuone Weberissä.

Tule asettumaan ehdolle, käyttämään äänioikeuttasi, kyselemään kiperiä kysymyksiä ehdokkaaksi asettuvilta taikka nauttimaan kupilliset kahvia. Huomioithan, että sinun on oltava Polho ry:n jäsen mikäli haluat asettua ehdolle tai äänestää vaalikokouksessa. Muiden ainejärjestöjen jäsenet ovat kuitenkin lämpimästi tervetulleita nauttimaan tunnelmasta. Jos hallitustoiminta tai Poleemin päätoimittajuus kiinnostaa, mutta et pääse vaalikokoukseen paikalle, ole yhteydessä puheenjohtaja Christa Haagiin sähköpostitse (christa.haag@helsinki.fi).

Mikäli pohdit vielä ensi vuoden suunnitelmiasi tai haluat kuulla lisää hallitustoiminnasta, olet lämpimästi tervetullut Yhiksen hallitusten järjestämään Hallitustoimintaa ja pullaa -tapahtumaan torstaina 10.11.2016 klo 18.15 alkaen, samaten kokoushuone Weberissä. Tässä linkki tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/1851286911773278/

Nykyiset hallitustoimijat sekä Poleemin päätoimittajat kertovat kokemuksistaan mieluusti, ole siis rohkeasti suoraan yhteydessä toimijaan, jonka pesti mahdollisesti kiinnostaa. Polho ry:n toiminnasta löytyy tietoa myös Polhon kotisivuilta osoitteesta  http://www.polho.fi/

Virallinen kokouskutsu sekä kokouksen esityslista sääntömuutosehdotuksen kanssa lisätään lähempänä vaalikokouksen ajankohtaa yhis-opisk-sähköpostilistalle sekä kokouksen Facebook-tapahtumaan. Merkitse silti vaalikokouksen ajankohta kalenteriisi jo nyt.

Olit sitten tuore polholainen tai vanhempi tieteenharjoittaja, tule päättämään miltä Polho näyttää vuonna 2017! Tule asettumaan ehdolle ja äänestämään, tarjolla kahvia sekä pientä purtavaa!

Polhon vaalikokous 2016 Facebookissa: https://www.facebook.com/events/1805460723044789/#

Terveisin,
Polho ry:n hallitus  2016