Tason ja Polhon harjoittelupaneeli 28.11.

Kummitteleeko mielessäsi epämääräinen ajatus työharjoittelusta? Haluaisitko jo eroon työelämää koskevista ahdistavista pelkotiloista, Halloweenhan meni jo?! Yhiksen opintovastaavilla on sinulle ratkaisu: harjoittelupaneeli!

Harjoittelupaneelissa pääset kuulemaan jo harjoittelussa olleiden kokemuksia ja tuntoja, esittämään kysymyksiä ja totta kai lievittämään ahdistusta lohturuoallakin (pullalla). Sympaattiset ja helposti lähestyttävät tasolaiset ja polholaiset panelistimme ovat seikkailleet harjoitteluissaan sekä Suomessa että ulkomailla, joten jutut eivät jääne pelkälle kahvinkeittotasolle. 

Paneelin myötä tulet vakuuttumaan, että työelämä ei ole niin suurta ja pelottavaa, miltä se näyttää!


MITÄ: Tason ja Polhon harjoittelupaneeli
MILLOIN: 28.11. klo 18-20
MISSÄ: Kuppalassa

Kuppala on valitettavasti esteellinen tila. Jos sinulla on kysyttävää, voit laittaa viestiä Tason opintovastaava Minna Majaniemelle (minna.majaniemi at helsinki.fi tai +358 45 6731 259). This event will be held only in Finnish.