Polho goes Kepa 24.4. klo 13

Kiinnostaako työskentely kansalaisjärjestöissä? Tervetuloa kevään viimeiselle Polhon järjestämälle työelämävierailulle!

”Kepa on kehitysyhteistyöjärjestöjen kattojärjestö, joka vaikuttaa tuomalla kansalaisjärjestöt ja ihmiset yhteen. Jäsenistöömme kuuluu yli kolmesataa suomalaista kansalaisjärjestöä, jotka keskittyvät toimimaan oikeudenmukaisen maailman puolesta työkaluinaan muun muassa kehitysyhteistyö, globaalikasvatus ja vaikuttamistyö. Kepa kouluttaa, neuvoo ja luo jäsenille uusia yhteistyömahdollisuuksia.”
-Lisätietoja: https://www.kepa.fi

Ilmoittautuminen vierailulle tapahtuu E-lomakkeella, joka julkaistaan perjantaina 6.4. kello 12.00 Facebookissa sekä sähköpostilistalla. Lomake sulkeutuu maanantaina 9.4. kello 23:59, jonka jälkeen mukaan päässeet vahvistetaan. Mukaan mahtuu alustavasti 20 opiskelijaa. Poliittisen historian opiskelijat ovat ilmoittautumisessa etusijalla, mutta paikkojen riittäessä kaikki yhteiskunnallisen muutoksen opiskelijat ovat tervetulleita mukaan. Vierailu järjestetään yhteistyössä Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:n kanssa.

Jos sinulla on kysyttävää vierailusta tai haluat esittää toiveita sen suhteen, voit ottaa yhteyttä Jouko Raitaniemeen (jouko.raitaniemi@helsinki.fi) tai Leonard Wilhelmukseen (leonard.wilhelmus@helsinki.fi)

MITÄ: Polhon työelämävierailu Kepaan
MISSÄ: Elimäenkatu 20-25, 5krs
MILLOIN: Tiistaina 24.4 kello 13:00

Linkki Facebook-tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/186690585445498/
Unfortunately this event will be held only in Finnish.