Yhiksen kevätjuhla 13.5.

– In English below –

Tervetuloa Yhiksen kevätjuhlaan!

Nosta kuplivaa huulille, ota mölkkykalikka kauniiseen käteen ja juhlista kevättä ja tulevaa kesää yhdessä poliittisen historian ja talous- ja sosiaalihistorian henkilökunnan, tutkijoiden ja kanssaopiskelijoiden kanssa.

Vaikka oppiainekahvit ovatkin riemukas perinne, päätimme rohkeasti viedä opiskelijat ja henkilökunnan kohtaamaan Kuppalan pihalle pihapelien tuoksintaan! Jos pelit eivät kiinnosta, ei hätää: toukokuiseen iltaan on varattu paljon aikaa myös vapaaseen käyskentelyyn ja rentoon jutusteluun niin oppiaineista, kuin vapaavalintaisista aiheista. Mikäli Suomen saapuva kesä ei ole meille suosiollinen, olemme varautuneet asiaan. Älä siis anna sään säikäyttää!

Tulkaa siis tasolaiset, polholaiset ja historiamieliset yhteiskunnallisen muutoksen opiskelijat!

MITÄ: Yhiksen kevätjuhla
MISSÄ: Kuppala, Snelmaninkatu 14
MILLOIN: Maanantaina 13.5. klo 17.00-22.00
MIKSI: Koska kevät ja yhteiskuntahistoria
Tervetuloa!

Tila on esteellinen. Lisätietoja Anne Hietaharju, anne-mari.hietaharju@helsinki.fi

Molemmilla järjestöillä on olemassa ongelmatilannelomake, johon kuka vain voi täysin anonyy-misti raportoida tapahtumassa kokemastaan häirinnästä. Lomakkeita lukevat ainoastaan Tason ja Polhon hallituksen yhdenvertaisuusvastaavat luottamuksellisesti. Lisäksi HYYllä on kaksi häirin-täyhdyshenkilöä, joihin voi vastaavissa tilanteissa ottaa yhteyttä.

Linkit lomakkeisiin:
Taso: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/59486/lomake.html
Polho: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/95003/lomake.html

Tapahtumassa noudatetaan Kannunvalajien turvallisemman tilan periaatteita, linkki:
https://docs.google.com/document/d/1RD5M5zjcefLyvB0C3BxxyQSbcSUpdkGVYQaci1ajnTs/edit?fbclid=IwAR2S1fvCca2LB4yk_vtd9yvQs_PvVGLB8rTCCaIKegqBQA1l00AnklQlSks

//

Welcome to Yhis’ Spring Party!

Raise the glass of something sparkly and get ready to play some outdoor games with the staff, scholars and students of Societal History. There is also plenty of time of free small talk and mingling. If the weather is not on our side, have no fear – we will organize alternative activities indoors in case the sky breaks.

Let’s gather to enjoy the evening and spread the love for Societal History!
Unfortunately, Kuppala is not wheelchair accessible. If you have any questions about accessibility, please contact Anne Hietaharju, the chair of Taso: anne-mari.hietaharju@helsinki.fi

Yhis does not tolerate any bullying or harassment in our events. Both organizations have their own problem situation forms if something occurs. Only the accountable persons of Taso and Polho can see the responses. The form is completely anonymous if wished so. Also, the HYY has their own problem situation persons, who can be contacted if any bullying or harassment occurs.

The links to the forms are:
Taso: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/59486/lomake.html
Polho: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/95003/lomake.html

We follow the Safer Space Guidelines by Kannunvalajat in the event. Get to know them here:
https://docs.google.com/document/d/1RD5M5zjcefLyvB0C3BxxyQSbcSUpdkGVYQaci1ajnTs/edit?fbclid=IwAR2S1fvCca2LB4yk_vtd9yvQs_PvVGLB8rTCCaIKegqBQA1l00AnklQlSks

See you there!

WHAT: Yhis’ Spring Party
WHERE: Kuppala, Snelmaninkatu 14
WHEN: Monday 13th of May from 5pm to 10 pm.
WHY: Because Societal History and Spring