Kuukausikatsaus 10/2019

Polho ry – Kuukausikatsaus 10/2019

Hei kaikille polholaisille ja polhonmielisille!

Syksyn alun ja fuksitapahtumien jälkeen lokakuussa hallituksen toiminta lähti toden teolla liikkeelle. Lokakuu potkaistiin käyntiin koko Yhmun historiallisilla yhteisillä syyssitseillä, joita olivat järjestämässä kaikki Yhmun järjestöt. Sitsit olivat menestys ja allekirjoittaneella oli hauskaa niin keittiössä ruokaa laittaessa kuin sitsilauluja Alina-salissa laulaessa.

Lokakuu jatkoi syksyn kiireellistä linjaa ja kuukauden tapahtumakirjo olikin laaja. Kuukauden alkupuolella järjestimme työelämäekskursion sote-ministeriöön Tason ja Kontaktin kanssa ja tämän lisäksi jännitimme Suomen EM-kisakarsintoja kisakatsomon muodossa Kuppalassa. Järjestimme myös Tason kanssa yhteistyössä harjoittelupaneelin, joka oli todella onnistunut tapahtuma ja antoi valoista tulevaisuudenkuvaa erilaisista mahdollisista harjoittelupaikoista. Lokakuun aikana sitsit eivät jääneet vain yhteen vaan pääsimme järjestämään myös Oktoberfest-sitsit rakkaan VOO:n kanssa kuukauden loppupuolella ennen yhiksen syysmatkalle karkaamista. Yhiksen syysmatka yhdessä Tason kanssa suuntautui tänä syksynä Minskiin, Valko-Venäjälle. Reissu oli todella onnistunut ja odotan innolla tulevan kevätmatkan kohteen julkaisua.

Lokakuun aikana ehti tehdä yhtä jos toista ja yhteistyötä tuli harrastettua usean eri järjestön ja järjestötoimijan kanssa. Odotankin innolla loppuvuoden yhteistyötapahtumia ja huipputyyppien kanssa tapahtumien järkkäilyä. Syksy on ollut hyvin kiireinen, välillä stressaava, mutta silti päällimmäisenä on jäänyt mieleen meidän hallituksemme saumaton yhteistyö ja hyvä tekemisen meininki, minkä toivon välittyvän myös jäsenistöllemme. Toivottavasti tavataan loppuvuoden tapahtumissa!

Tsemppiä kaikille syksyn pimeyteen <3

Sara-Maria Maunu

2.Opinto- ja virkistysvastaava 2019

Espoossa 29.11.2019