Yhiksen Vaihtopaneeli 28.1

Tervetuloa Polhon ja Tason eli tuttavallisemmin Yhiksen järjestämään vaihtopaneelin 28.1. klo 17.00!

Vaihtopaneelissa pääset kuulemaan opiskelijavaihdon hakuprosesseista ja hakuajoista sekä yhisläisten vaihtokokemuksista ympäri maailmaa, ja saat mahdollisuuden saada vastauksia polttaviin vaihtoaiheisiin kysymyksiisi. Seuraava vaihtohaku – haku Euroopan vaihtokohteisiin sekä täydennyshaku EU- ja ETA-alueen ulkopuolisiin vaihtokohteisiin – järjestetään 2.-16.2, joten nyt sinulla on loistava mahdollisuus kuulla vaihdosta lisää kreivin aikaan

Vaihtopaneeli järjestetään Zoomissa. Jos sinulla on etukäteen kysymyksiä panelisteille, voit lähettää niitä tapahtuman yhteyshenkilöille Saana Brusiinille ja Anri Liikamaalle. Heihin voi ottaa yhteyttä myös muiden tapahtumaan liittyvien kysymysten saralla. Tapahtumassa noudatetaan Kannunvalajien turvallisemman tilan periaatteita, joihin pääset tutustumaan täällä: https://docs.google.com/…/1RD5M5zjcefLyvB0C3Bx…/mobilebasic…

 

* This exchange panel will be held in Finnish * * Utbytespanelen kommer endast att hållas på finska *
Yhteyshenkilö Polhosta:
Saana Brusiin
saana.brusiin@helsinki.fi
+358 44 302 3877
Yhteyshenkilö Tasosta:
Anri Liikamaa
anri.liikamaa@helsinki.fi
+358 50 440 1270

 

MITÄ: Yhiksen vaihtopaneeli!
MISSÄ: etäyhteydellä (Zoomissa)
MILLOIN: torstaina 28.1. klo 17
Liittymislinkki Zoomiin julkaistaan tapahtumassa ennen paneelia.