Kesäkursseja poliittisesta historiasta kiinnostuneille

Hei polholaiset ja polhonmieliset ystävämme!
Avoimesta yliopistosta löytyy paljon myös poliittiseen historiaan ja sen aihepiiriin liittyviä kesäkursseja. Avoimen yliopiston opetus on kesällä ilmaista HY:n opiskelijoille.
 
1. Poliittiset liikkeet: Kansalaisosallistumisen uudet muodot ja lobbaus.
 
2. Maailmanpolitiikka:historiallinen perspektiivi
 
3. Historiallisen politiikantutkimuksen lähestymistapoja: Modernin Kiinan historia
 
4. Kylmä sota: kriisiytyvä maailma
 
5. Sukupuoli, politiikka ja yhteiskunta (sukupuolentutkimuksen kurssi)
 
6. Hyvinvointivaltioteoria (sosiaalitieteiden kurssi)

Kuukausikatsaus 3/2020

Polho ry – Kuukausikatsaus 3/2020

Rakkaat Polholaiset ja kaikki ystävämme ympäri Suomea.

Tätä kuukausikatsausta on ollut vaikea ja haastava kirjoittaa. Mistä kirjoittaa, kun yhdistyksen toiminta on virtuaalitoimintaa lukuun ottamatta jäissä? Mistä kirjoittaa, kun tuntuu, että oma elämäkin on vain iso pätkä samanlaisia päiviä jonossa? Koko maailma elää poikkeuksellisia aikoja eikä Polhokaan ole näiltä poikkeusoloilta säästynyt. 12. maaliskuuta on jäänyt mieleen hyvinkin sekavana ja kysymyksiä täynnä olevana päivänä. Hallituksen linjattua yli 500 hengen tapahtumat kielletyiksi toukokuun loppuun asti, oli ensimmäisenä ajatuksena kauhistus siitä, että onko vappu peruttu. Iltaan mennessä oli selvinnyt, että vapun lisäksi kaikki fyysinen yhdistystoiminta tulisi laittaa tauolle määrittelemättömäksi ajaksi. Vaikka me kaikki ymmärsimme kuinka tärkeitä nämä toimenpiteet ovat oli päällimmäisenä mielessä suuri turhautuminen. Olimme suunnitelleet niin paljon kaikkea loppukevääksi ja nyt kaikki suunnittelu olikin turhaa.

Tästä kaikesta on turhautumisen lisäksi hyvä muistaa myös positiivisia asioita. Vaikka maaliskuusta on päällimmäisenä jäänyt mieleen koronakriisin leviäminen ja tämän vaikutus niin yliopiston kuin ainejärjestönkin toimintaan, ehti maaliskuussa tapahtua paljon kaikkea muutakin. Kuun alussa perioditauolla Polho suuntasi yhdessä Tason kanssa yhiksen perinteiselle kevätmatkalle. Tänä keväänä matkakohteena oli Kiova Ukrainassa. Matkalle lähti suuri joukko yhisläisiä ja jopa muutama matkailija oli löytänyt itsensä mukaan yhiksen ulkopuolelta. Matka oli suuri menestys, jonka aikana yhisläiset pääsivät tutustamaan Kiovan kulttuuri- ja urheilumaailmaan sekä vierailemaan Prypjatissa Tšernobylin ydinvoimalan lähellä. Itse tarkkailin matkaa lähinnä useiden Instagram-päivitysten ja -tarinoiden kautta, mutta kaikkien kuulemieni tarinoiden perusteella matka oli huikea kokemus kaikille osallistujille. On hienoa, että ainejärjestömme pystyy tarjoamaan tällaisia perinteisiä tapahtumia ja kokemuksia jäsenistöllemme vuosittain. Matkan jälkeen Polho kerkesi vielä ennen fyysisen toiminnan loppumista järjestää liikuntaekskursion Megazoneen yhdessä rakkaan VOO:n kanssa sekä hoitaa byrokraattisia velvoitteita uuden sääntömuutoksen hyväksymiseksi.

Vaikka elämme poikkeuksellisia aikoja, joina ainejärjestön toiminnan toteuttaminen on haastavaa, on ollut ilo huomata, kuinka koko hallitus on ollut innolla ideoimassa kaikenlaista mahdollista somesisältöä, jonka avulla pystymme pitämään Polhon virtuaalisesti vielä toiminnassa tämän kevään ajan. Tämän lisäksi ajatukset alkavat pikkuhiljaa suuntautua jo ensi syksyyn ja juhlahumuun. Noudatetaan hallituksen ohjeistuksia, pestään käsiä ja toivottavasti ensi syksynä pääsemme nauttimaan toistemme seurasta, vuosijuhlahumusta ja tapahtumaähkystä. Polho pysyy vielä tämän kevään ajan fyysisesti kaukana mutta henkisesti lähellä.

Ensi syksyä odotellessa

Espoossa 14.04.2020

1. Opintovastaava Sara-Maria Maunu

Kuukausikatsaus 2/2020

Polho ry – Kuukausikatsaus 2/2020

Rakkaat polholaiset ja ystävät muualta,

Hallitus on rauhallisen alkukevään jälkeen melko täysissä mielen ja ruumiin voimissa, valmiina tuleviin koitoksiin. On ollut helmeä nähdä, miten uudella hallituksella on hommat lähteneet käyntiin näin nopeasti, ja yhteistyö muihin järjestöihin on jatkunut yhtä lämpimänä kuin ennenkin. Helmikuussa tapahtumakalenteri alkoi täyttyä normaaliin tapaan, oli opintosuuntapaneelia, Kino Umbran henkiinherätys ja ensimmäinen työelämäekskursio monen muun lisäksi. Heti alusta tuli selväksi, että koko porukka on täällä rakkaudesta lajiin, ja sen on ollut ihanaa huomata.

Tällaisessa ryhmässä tekeminen on hauskaa, ja toivottavasti fiilis välittyy meistä eteenpäin tapahtumissa ja viestinnässä. Itselleni polhossa jatkaminen oli päätös, jonka tein läpällä joidenkin sitsien jatkoilla, mutta en ole katunut sitä kertaakaan. Viime vuosi tuntui, kuin se olisi loppunut kesken, mutta uuden hallitusroolin ottaminen on tuntunut luonnollisemmalta, kuin mitä aluksi kuvittelin. Työelämätoiminta on ollut itselleni mieluisa vastuualue, ja olemme Ainon ja monien järjestöjen kanssa miettineet jänniä kohteita vuotta varten. Vujuvastaavana vuoden kohokohta itselleni on melko selkeä, on vilpittömästi ilo päästä juhlistamaan tällaista järjestöä. Onneksi tässä on koko vuosi mahdollisuuksia juhlia ystävyyttä niin opiskelijoiden, alumnien ja henkilökunnankin välillä, sillä yhdet iltajuhlat eivät mielestäni riitä siihen.

Valtsikassa järjestötoiminta on yllättänyt itseni sen järjestelmällisyydellä, ja koko yhteisön innokkuudella. Yhteistyökumppaneita ei ole kertaakaan ollut vaikea löytää, ja tänä vuonna toivonkin vielä enemmän erilaisten järjestöjen ja eri yliopistojen opiskelijoiden kanssa tekemistä. Vaikka järjestöt toimivatkin juuri omien opiskelijoidensa edunvalvojina, etenkin omalla vastuualueellani työelämässä korostuu opintojemme yhteinen tavoite ja alan monimuotoisuus. Täällä opiskelu mahdollistaa mielenkiintojen muuttumisen melko vapaasti, kun tietää eri pääaineiden mahdollistavan samoja uria, ja sen vuoksi toivonkin, että työelämätapahtumamme houkuttelisivat myös muiden opintolinjojen opiskelijoita mukaan.

Loppukeväänä polhon pidot vain paranevat. Vaikka Kiovan matka onkin jo tätä kirjoittaessa ohi ja allekirjoittaneella matkan jälkeinen tyhjyys jatkuu yhä, fiilistä nostamaan on tulossa kevään aikana sekä sitsit että approt, ja katseet on jo kohdistettu alle kahden kuukauden (!) päässä siintävään vappuun. Siihen asti kestetään tätä kaikkea.

Tsemppiä!
Tuuli Karhunen
1. Työelämä- ja alumnivastaava sekä vuosijuhlavastaava 2020

Polhon kuukausikatsaus 2/2020

Helsingissä 11.3.2020

Lisäys: Covid-19 tuli ja vappu meni, toivoa emme menetä siltikään. Allekirjoittanut kokee suurta ikävää niin bileettömyydestä ja kampuksella hengailusta, joten heti kun voidaan niin mennään tämänkin kevään edestä. Pitäkää huoli toisistanne, älkää jääkö yksin ja nauttikaa kevätauringosta.

Tilannekatsaus

Hei kaikille! Näinä poikkeustilanteen aikoina valtiotieteellisen tiedekunnan opintovastaavat kannustavat opiskelijoita ottamaan opintoihin liittyvissä kysymyksissä matalalla kynnyksellä yhteyttä ainejärjestöjen opintovastaaviin.

Kaikki polholaiset ja poliittisen historian opintoja suorittavat opiskelijat voivat jakaa huolia ja murheitaan sekä opintoaiheisia kysymyksiään Polho ry:n opintovastaaville. Opintovastaavina toimivat Sara-Maria Maunu ja Miro Leporanta. Molempiin saa parhaiten yhteyden sähköpostin kautta sara-maria.maunu@helsinki.fi ja miro.leporanta@helsinki.fi. Myös Polho ry:n sosiaalisen median tilien kautta voi ottaa yhteyttä ja ohjaamme kysymykset opintovastaaville!

Tsemppiä ja jaksamista kaikille tähän kevääseen
Vaikka Polho ry pysyy fyysisesti kaukana niin lupaamme olla henkisesti lähellä koko kevään ajan

Kevään tulevien tapahtumien peruuntuminen

Hei ystävät,

Polho ry joutuu valitettavasti ilmoittamaan, että kevään tulevat tapahtumat ovat toistaiseksi peruttu vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi. Päätös perustuu HYYn ja tiedekunnan antamaan ohjeistukseen. Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja toivomme ymmärtäväisyyttä ja kärsivällisyyttä. Toivomme kaikille myös tsemppiä muuttuneiden olosuhteiden vuoksi!

HYYn ohjeistus järjestöille koronavirustilanteesta: https://hyy.fi/…/hyyn-ohjeistus-jarjestoille-koronavirustil…

Kuukausikatsaus 1/2020

Polho ry – Kuukausikatsaus 1/2020

Arvon lukija,

Polho ry lanseerasi vuonna 2019 konseptin kuukausikatsaukset, joiden tarkoituksena on lisätä niin läpinäkyvyyttä hallituksen ja jäsenistön välillä kuin myös tuoda hallitusta ja sen toimintaa lähemmäs jäsenistöä. Vuoden 2020 halusi jatkaa tätä toimivaksi todettua konseptia, sillä se tarjoaa jokaiselle hallituslaiselle mahdollisuuden reflektoida omia kokemuksiaan hallitustyöskentelystä ja sikäli kun on halua, myös yleisemmin (valtsikalaista) elämää. Kuukausikatsaus on kuin päiväkirjan kirjoittamista, muodollisuuksiin ei ole tarpeellista juuttua, vaan kirjoittelu on vapaamuotoista ja rentoa. Sitä tämäkin katsaus Polhon hallituksen alkuvuoteen tulee olemaan.

Uusi hallitus järjestäytyi hyvissä ajoin joulukuussa ja aloitti työskentelyn toimintasuunnitelman parissa jo tammikuun alkupuolella. Puheenjohtajisto vietti alkuvuotensa byrokratian parissa, samalla opetellen uutta tehtäväänsä. Myös muun hallituksen toiminta aktivoitui pian loman loppumisen jälkeen, viimeistään ensimmäisen hallituksen kokouksen kolkuttaessa ovella. Vuoden 2020 hallitus onkin täysi kokoonpano ahkeria ihmisiä ja puheenjohtajana on ollut hienoa huomata, kuinka uusi hallitus on jo näin alkuvuodesta osoittautunut mielettömän itseohjautuvaksi, suunnitellen ja järjestäen tapahtumia omatoimisesti ja ennen kaikkea onnistuneesti.

Puheenjohtajuus on osoittautunut pitkälti sellaiseksi kuin tehtävän ajattelinkin. Kaikki on kuitenkin uutta ja paljon on vielä opittavaa. Oppiminen jatkunee läpi vuoden, sillä puheenjohtaja on tuskin ikinä valmis ja kaiken oppinut. Nautin kuitenkin oppimisesta, tästä tehtävästä ja sen tuomasta vastuusta. Erityisesti nautin siitä, kuinka hallituksemme kanssa työskentely on helppoa ja hauskaa. Vuoden 2019 hallituksemme oli tiivis joukko ystäviä ja pitkään uskoin olevan hankalaa päästää irti edellisvuoden vastuista ja niistä ihmisistä, joiden kanssa tiivis ja jatkuva yhdessäolo oli vastikään loppunut. Tämä osoittautui kuitenkin nopeasti hölmöksi luuloksi, sillä omaksuin uuden tehtäväni vaivatta ja uusi hallitus hitsautui yhteen nopeasti.

Odotan tulevaa vuotta ja sitä, mitä pääsemme jäsenistön päänmenoksi keksimään. Odotan sitä, mitä jokaisella hallituksen jäsenellä on tarjota Polholle. On käynyt ilmeiseksi, kuinka ideoita ja intoa riittää. Viime vuodelta jatkaneet hallituslaiset ovat jälleen osoittaneet olevansa äärimmäisen päteviä tehtäviinsä ja uudet hallituslaiset ovat puolestaan yllättäneet sillä, kuinka nopeasti Polhon toimintatavat on omaksuttu, kuitenkin tuoden esiin uusia mahdollisuuksia, joille me ”kaavoihin kangistuneet” emme aina osaa silmiämme avata. Perinteisen toiminnan rinnalle etsitään uudenlaista yhteistyötä, kuten myös uusia tapahtumakonsepteja ja toimintatapoja. Haluamme tarjota jäsenistölle edunvalvontaa ja toimintaa, joka kohtaa sen intressien kanssa. Olemme alati avoimia kritiikille ja uusille ideoille, tulethan siis rohkeasti vetämään hihasta, mikäli mieleesi juolahtaa jotain, johon voimme osaltamme vaikuttaa tai sen mahdollistaa.

Jottei tämäkään kirjoitus jäisi ilman huomiota Polhon arvokkaaseen juhlavuoteen, kirjoitan siitä vielä muutaman sanan. Koen ylpeyttä siitä, että saan toimia osana hallitusta vuosijuhlavuonna. Koska Polho juhlii vuosijuhliaan viiden vuoden välein, on vuosi merkityksellinen. Vuosijuhlat tuovat lisätyötä myös puheenjohtajan arkeen, mutta onnekseni voin todeta vuosijuhlatoimikunnan olevan juhlien järjestämisessä korvaamaton apu. Luottoni niin hallituksen kuin vuosijuhlatoimikunnan kykyyn järjestää uskomattomat juhlat on suuri. Vuodesta tulee varmasti unohtumaton.

Oikein hyvää alkanutta vuotta kaikille polholaisille ja polhonmielisille! Nauttikaa alkavasta keväästä!

Oona Leinonen,

Puheenjohtaja 2020

Helsingissä, 18.2.2020

Polho ry:n ylimääräinen yhdistyksen kokous 11.3.

ESITYSLISTA

POLHO RY:N YLIMÄÄRÄINEN YHDISTYKSEN KOKOUS 2020

Aika: 11.3.2020 klo 16.

Paikka: Kokoushuone Marx, Uusi ylioppilastalo 3. krs

  1. Kokouksen avaus
  2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa
  3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
  4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys
  5. Esitetään seuraavaa sääntömuutosta hyväksyttäväksi yhdistyksen sääntöihin kohtaan 3. Jäsenet
    • Yhdistyksen jäsenyys on voimassa 8 vuotta sen alkamisesta, mikäli sitä ei olla kyseisenä aikana uusittu. Jäsenyyden voi uusia henkilön ollessa kirjoilla Helsingin yliopistossa 8 vuoden jälkeen jäsenyyden alkamisesta. Aiempien sääntöjen nojalla saavutetut jäsenoikeudet ovat voimassa 8 vuotta tämän sääntömuutoksen astuttua voimaan.
  6. Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut ja esille tulevat asiat
  7. Kokouksen päättäminen

Polho ja VOO Megazoneen! 9.3.

Valot välkkyvät, hiki virtaa, ja hektinen musiikki jytää taustalla!

Kuvaus sopisi tyypilliselle opiskelijain Heidi’s-illalle, mutta tällä kertaa hurvittelu onnistuu ilman krapulaa, sillä kyseessä on Polhon ja VOOn reissu Megazoneen! Syntymäpäivien ja luokkaretkien kestosuosikki sopii myös valtiotieteilijän virvoittamiseen. Tapahtuma sisältää kolme 17 minuutin peliä, alkaen kello 18:00. Saavuthan kuitenkin paikalle jo 17:45, sillä osallistuminen edellyttää Megazonen ohjeistuksen kuuleminen. Julkaisemme ilmoittautumislomakkeen tässä tapahtumassa perjantaina 21.2 kello 12:00.
Tapahtuma on omakustanteinen, hintana 17€

Salmisaaren liikuntakeskuksen megazone on valitettavasti esteellinen tila.

Esteellisyyteen ja muihin asioihin liittyvissä kysymyksissä, olethan yhteydessä Markus Patomoon (markus.patomo@helsinki.fi)

Tapahtumassa noudatamme Kannunvalajien turvallisemman tilan periaatteita https://docs.google.com/document/d/1RD5M5zjcefLyvB0C3BxxyQSbcSUpdkGVYQaci1ajnTs/edit?fbclid=IwAR2OjioSvx0yg5Vy7vIGPbROIfd3td9twNOOlbuRbgYs8Ju6UlYZYj1Vu-0

FB-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/1494808020684493/

MITÄ: Megazoneen!
MISSÄ: Salmisaaren liikuntakeskus, Energiakatu 3.
�MILLOIN: Maanantaina 9.3 kello 17:45-19:00�
MIKSI: Nostalginen reippailu jeejee!
————————————–

The lights are flashy, the shirts are sweaty and the music is roaring!

The description above is befitting of a typical students night out, but a hangover is not necessary for a terrific time, for Polho and VOO are going to Megazone! The futuristic laser tag game is familiar to many, but it is by no means late to try it out for the first time! The event includes three 17 minute games, starting at 18:00. Be sure to arrive by 17:45 however, since partaking requires hearing the instructions from Megazone. We will publish the form for enrollment in this event on Friday 21.2 at 12:00.

The event costs 17€.

Salmisaari sport centre (megazone) is unfortunately non-accessible. With any questions, please contact Markus Patomo (markus.patomo@helsinki.fi)

We will be following the Safe space guidelines of Kannunvalajat. You can find them here: https://docs.google.com/document/d/1RD5M5zjcefLyvB0C3BxxyQSbcSUpdkGVYQaci1ajnTs/edit?fbclid=IwAR1ymzPvrk7R8aXYGBv9PXMcCc5Fnq_VGAxVPpykckwDrKEwRbxE7TyR-4Q

FB-event: https://www.facebook.com/events/1494808020684493/

WHAT: To Megazone!
WHERE: Salmisaaren liikuntakeskus, Energiakatu 3.
�WHEN: Monday 9.3, 17:45-19:00�.
WHY: You know you want to!

Yhmun Opintosuuntapaneeli 27.2.

// Unfortunately, this event is held only in Finnish.

Hei yhmulainen! Jännittääkö tulevan kevään opintosuuntavalinta? Vieläkö epäröit valintaasi ja haluaisit kuulla eri opintosuunnista lisää niitä opiskelevilta?

Tervetuloa kuuntelemaan ja kysymään Yhmun järjestöjen yhteiseen opintosuuntapaneeliin torstaina 27.2. klo 16-18 Klixin auditorioon! Paneelissa pääset kuulemaan ajatuksia neljältä opintosuunnan onnistuneesti valinneelta: miksi juuri heidän alansa voisi olla sinulle se oikea, ja mitä asioita valinnassa kannattaa ottaa huomioon?

Jos sinulla on etukäteen kysymyksiä, joita toivot paneelissa käsiteltävän, tai muuten vain kysyttävää tapahtumasta, voit olla yhteydessä Kumouksen opintovastaaviin (sabriina.hietaniemi@helsinki.fi ja sini.tahvonen@helsinki.fi).

Tulkaa paikalle sankoin joukoin!

Tila on esteetön, mutta mikäli sinulla on esteettömyyteen liittyviä kysymyksiä ota yhteyttä Kumouksen yhdenvertaisuusvastaaviin Veera Nevalaiseen veera.nevalainen@helsinki.fi tai Aino Askoliniin aino.askolin@helsinki.fi

Kumouksen tapahtumissa noudatetaan Kannunvalajien turvallisemman tilan periaatteita.
https://docs.google.com/document/d/1RD5M5zjcefLyvB0C3BxxyQSbcSUpdkGVYQaci1ajnTs/mobilebasic

Mikäli koet tai havaitset asiatonta käytöstä, ilmoita kenelle tahansa hallituksen jäsenelle tapahtumassa. Voit myös ottaa yhteyttä yhdenvertaisuusvastaaviin ongelmatilannelomakkeella https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/103338/lomake.html

FB-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/174646793801123/

MITÄ: Yhmun opintosuuntapaneeli
MISSÄ: Auditorio 116, Klixi (Unioninkatu 35)
MILLOIN: 27.2. klo 16-18
MIKSI: Opintosuunnan valintaa helpottamaan!!

Tiedettä ja Kaljaa ja Poleemi! 24.2.

***Unfortunately this event will be held in only in finnish. More details down below.***

Tiedettä & Kaljaa on täällä taas! Tässä legendaarisessa tapahtumassa on mahdollisuus tutustua alamme asiantuntijoihin ja hänen tekemiinsä tutkimuksiin. Uusi vuosi tuo kuitenkin tapahtamankuvaan uusia tuulia…

Uusi vuosikymmen toi tullessaan paljon muutoksia maailmanpoliitiikan kentällä. Vuoden 2020 ensimmäisessä Tiedettä ja Kaljaa –tapahtumassa teemana on kyberturvallisuus, digitalisaatio ja teknologian turvallisuus.

Poliittisen historian näkökulmasta on mielenkiintoista tarkastella, kuinka esimerkiksi tietotekniikan kehittyminen on vaikuttanut merkittävästi nykyajan sodankäyntiin. Kyberturvallisuus ei kosketa ainoastaan valtiollisella tasolla vaan se on ajankohtainen myös jokaiselle yksilölle. Näistä teemoista pääsemme kuulemaan ja keskustelemaan.

Vuoden ensimmäiseen Tiedettä ja Kaljaa –tapahtumaan tulee puhumaan kyberturvallisuuden ammattilainen, Aalto yliopiston Tietoliikenne- ja tietoverkkotekniikan laitoksen professori Jarno Limnéll.

Tiedettä ja Kaljaa -tapahtuma järjestetään Kuppalassa 24.2.2020 alkaen klo 16. Perinteisen keskustelutilaisuuden lisäksi olemme myös järjestäneet pubivisan aiheesta, joten otathan mukaan oman joukkueesi haastamaan muita ja päihittämään muut kybertietoisuudellasi! Visaan osallistuminen on vapaaehtoista ja siihen voi osallistua yksilönä tai ryhmänä.

Tapahtuman oluet tarjoavat HIISI ja alkoholittomasta tarjoilusta huolehtii Polho ry.

Eikä siinä vielä kaikki! Pubivisan jälkeen ilta jatkuu perinteisessä Polho-hengessä, kun vuosikymmenen ensimmäinen POLEEMI julkaistaan massoille ihmeteltäväksi. Lehden sisältä löytyy lisää yhteiskunnallista pähkinää purtavaksi niinkin ajankohtaisista aiheista kuin historiapolitiikasta, Venäjästä, Sosiaalisesta mediasta, Totuudesta, Venäjästä, Kiinasta, Mediayhteiskunnasta ja Venäjästä.

Tapahtuma sopii erinomaisesti niin poliittisen historian pääaineopiskelijoille kuin myös kaikille polhonmielisille. Polho ry toivottaa kaikki kiinnostuneet tervetulleiksi!

Kuppala on valitettavasti esteellinen tila. Lisätietoja tästä tai tapahtumasta saa olemmalla yhteydessä tapahtuman yhteyshenkilöön, Petriinaan (petriina.matilainen@helsinki.fi)

Mikäli koet tai havaitset asiatonta käytöstä, ilmoita tapahtuman turvahenkilölle. Voit myös olla yhteydessä Polho ry:n yhdenvertaisuusvastaavaan Emilia Henttuseen ongelmatilannelomakkeella tai laittamalla sähköpostia emilia.henttunen@helsinki.fi
https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/95003/lomake.html

Tapahtumassa noudatetaan Kannunvalajien turvallisemman tilan periaatteita. Niistä löydät lisää tietoa täältä: https://docs.google.com/document/d/1RD5M5zjcefLyvB0C3BxxyQSbcSUpdkGVYQaci1ajnTs/edit?fbclid=IwAR1ymzPvrk7R8aXYGBv9PXMcCc5Fnq_VGAxVPpykckwDrKEwRbxE7TyR-4Q

FB-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/757878454618066/

MITÄ? Tiedettä ja Kaljaa ja POLEEMIA tottakai!
MISSÄ? Kuppalassa
MILLOIN? 24.2. klo 16
MIKSI? Koska kyberturvallisuus koskettaa meitä kaikkia ja POLEEMI on paras!

***

Political History Students Association Polho ry organizes a traditional Tiedettä & Kaljaa –event on the 24th of February. Unfortunately this event will be held only in finnish. After the Tiedettä ja Kaljaa we have the publishing party of POLEEMI. Everyone is welcome to join there. POLEEMI is a students association magazine and unfortunately it is written in finnish. If you have any questions, please contact Petriina Matilainen, petriina.matilainen@helsinki.fi