Torspo

Yhteiskuntahistorian opiskelijoiden toimesta vuonna 2003 perustettu
jalkapalloseura Real Torspo on saavuttanut lyhyessä ajassa legendaarisen maineen yliopiston palloilupiireissä. Tunnusmerkkeinämme ovat armoton taistelu, hyvä huumori ja loputon rakkaus jalkapalloon.

Joukkue harjoittelee säännöllisesti ympäri vuoden. Sään salliessa pelataan ulkokentällä ja talvella futsalia Kumpulan urheilukeskuksessa. Torspo osallistuu kaikkiin yliopiston futissarjoihin.

Joukkueen entisen kapteenin ja nykyisen elävän legendan Mikko Autin tervehdys:

“Kannustan kaikkia katsastamaan Torspon toiminnan, helpoiten se käy
osallistumalla treeneihin joita pyritään järjestämään kerran viikossa
(yleensä perjantaisin). Kaiken tasoiset pelaajat ovat tervetulleita
mukaan toimintaan! Treeneissä kaikki saavat peliaikaa; aina ja poikkeuksetta. Myös peleissä pyritään takaamaan kaikille riittävästi vastuuta kentällä. Ehkä joidenkin huipputärkeiden pelien ratkaisuhetkien kriittisimmissä tilanteissa kentällä kirmaavat taitotasoltaan hieman edistyneemmät yksilöt (poikkeustilanne). Tule rohkeasti mukaan, Torspo voi muuttaa elämäsi!”

Torspo korokkeella!

Niin kauan kuin säät sallivat, treenit järjestetään Kaisaniemen puiston
pienellä hiekkakentällä. Kyseinen kenttä on se mikä näkyy Kaisaniemenkadun yli Varsapuistoon. Jos se on varattu, siirymme isolle kentälle. Talviaikaan palloa potkitaan Kumpulan kampuksen Liikuntakeskuksessa. Treeneistä tiedotetaan aina hyvissä ajoin yhis-opisk -sähköpostillistalla sekä Yhiksen urheilun Facebook-sivuilla.

Torspon nykyinen manageri on Teemu Tuominen (teemu.tuominen[at]helsinki.fi). Mahdolliset Torspoa koskevat tiedustelut voi esittää Tuomiselle.

Kevään 2006 tunnelmia.

Syksyn 2006 huippuhetket

Kevään 2007 huippuhetket

Syksyn 2007 huippuhetket

Talven 2008 huippuhetket

Kevään 2008 hulinoita

Syksyn 2008 hulinoita

Syksyn 2008 futsalsarja

Talven 2009 futsalsarja

Kevään 2009 futissarja

Syksyn 2009 futissarja

Vuoden 2007 laitosottelusta tehty videokooste