Hallitus 2013

POLHON HALLITUS 2013

Puheenjohtaja
Johanna Räty
johanna.raty [at] helsinki.fi
0503525992Olen toisen vuoden polholainen ja toista vuotta myös hallituksessa, tällä kertaa puheenjohtajana. Granaattiomenoiden ja vuohenjuuston lisäksi pidän erityisen paljon pitkistä ja kiireettömistä sunnuntaiaamuista, sekä venyvistä illoista ystävien seurassa. Nautin mielelläni myös hyvästä kirjallisuudesta, lenkkeilystä ja nokkelista elokuvista. Poliittisessa historiassa minua kiehtoo tällä hetkellä mm. kansainvälisten suhteiden kehitys ja historian poliittiset käyttötarkoitukset.
Varapuheenjohtaja ja sihteeri
Eevi Heikkinen
eevi.heikkinen [at] helsinki.fiHeips! Olen Eevi, toisen vuoden polholainen Helsingistä. Olen hyväntuulinen enkä turhia stressaa, vaikka yliopiston myötä elämäni onkin muuttunut hallituksi kaaokseksi. Rakastan lukemista, tanssia, matkustelua tai ainakin siitä haaveilemista sekä koti-iltoja ystävien kanssa. Poliittisessa historiassa minua kiinnostaa lähes kaikki, tällä hetkellä erityisesti kylmä sota sekä suuri ja mahtava itänaapurimme. Hallituksessa toimin tänä vuonna varapuheenjohtajana ja sihteerinä.
Taloudenhoitaja
Sanna Väyrynen
sanna.vayrynen [at] helsinki.fiHipsis! Olen Sanna ja 2. vuoden hallituslainen. Tänä vuonna toimin hallituksessa taloudenhoitajana. Minuun törmää varmimmin kaiken maailman kinkereissä, mutta välillä viihdyn myös yliopistolla (harvemmin luennoilla). Olen avoin ehdotuksille Polhon toiminnan suhteen, joten minulle voi aina lähettää mailia tai nykäistä hihasta, jos satun olemaan kampuksella. Jee.
1. opintovastaava
Topi Houni
topi.houni [at] helsinki.fiMoi! Olen Topi, toisen vuoden polholainen ja vastaan opintoasioista viime vuoden tapaan. Asun Punavuoressa, mutta olen kotoisin aika metsästä. Nautin aikaisista aamuista ja aikakausilehdistä. Hallitusvuonna 2013 ajattelin opintoasioiden lisäksi panostaa entistä enemmän alkoholittomiin tapahtumiin.
2. opintovastaava ja virkistysvastaava
Saila Kurki
saila.kurki [at] helsinki.fiHej, olen Saila, hallituksen ensikertalainen ja kuopus. Toimin vuonna 2013 Polhon 2.opintovastaavana sekä virkistysvastaava, eli tehtävänä on ylläpitää balanssia opiskelun ja opiskelijaelämän välillä. Kaverini ovat luennehtineet minua huolehtivaiseksi, hymyileväiseksi ja ihan hassuksi höpsöksi. Olenkin vähän blondi, mutta onpa ainakin aina hauskaa! Pidän kirpeistä pakkaspäivistä, valkoisista koiristani ja Sannan naurusta. Tällä hetkellä poliittisessa historiassa minua kiinnostaa erityisesti mikrohistoriallinen näkökulma poliittisiin mullistuksiin.
Tiedotus- ja IT-vastaava
Mert Sola
mert.sola [at] helsinki.fiOlen 20-vuotias haagalainen ja ensimmäisen vuoden polholainen, joka ei pidä kissavideoista. Hallituksessa toimin IT- ja tiedotusvastaavana ja vastaan näin siitä, että sinä tiedät kaikesta kaiken. Harrastan lenkkeilyä, haaveilua ja Kafkaa. Poliittisessa historiassa minua kiinnostaa erityisesti Suomi 1930-luvulla.
Suhde- ja HOL-vastaava
Maija Yrjä
maija.yrja [at] helsinki.fiHellou! Olen Maija, ensimmäisen vuoden polholainen ja suhde- ja HOL-vastaava vuosimallia 2013. Olen syntyperäinen espoolainen, enkä ole sieltä näköjään vieläkään pois päässyt. Harrastuksiini kuuluu musiikki ja liiallinen shoppailu. Vapaa-aikanani tykkään kuunnella Bassoradiota ja katsoa How I Met Your Mother –sarjan tuotantokausia alusta loppuun. Poliittista historiaa päädyin lukemaan hetken mielijohteesta, mutta hetkeäkään en ole katunut! Parasta on ollut kaikki huikeat ihmiset, mahtavat bileet ja Tsernobylin–matkan kuuma opas. .
Kansainvälisyys- ja ISHA-vastaava
Aleksi Järvinen
aleksi.jarvinen [at] helsinki.fiHeipparallaa kaikki, olen Aleksi, ensimmäisen vuoden opiskelija. Olen pesunkestävä vantaalainen, ja minut löytääkin joskus Myyrmäen baareista piilottelemassa paikallisilta pubiruusuilta. Tänä vuonna toimin Polhon hallituksessa kansainvälisyys- ja ISHA-vastaavana. Kun en ole luomassa suhteita kansainvälisten opiskelijoidemme kanssa tai suunnittele seuraavaa ulkomaanmatkaa, kehitän fyysistä kuntoani valtsikan urheilujoukkueissa ja henkistä kuntoani kuppalassa kaljaa kittamalla tilaisuuden tullen. Poliittisessa historiassa minua kiinnostaa kansainväliset suhteet ja pitkän aikavälin kehityslinjat.
Työelämä- ja alumnivastaava
Jenniina Kotajoki
jenniina.kotajoki [at] helsinki.fiHeippa! Olen Jenniina, ensimmäisen vuoden polholainen ja toimin hallituksen työelämä- ja alumnivastaavana. Synkästä teekkarimenneisyydestäni huolimatta olen valtsikalaistunut sittemmin, mistä osoituksena on kasvanut kiinnostukseni erityisesti kansainvälisiä suhteita ja niiden historiaa kohtaan. Lisäksi haaveilen Iltalehden Risto Ryti –extrasta. Asustelen Viiskulman valkoisemmalla puolella ja fiilistelen esimerkiksi joogaa, vuodenaikoja ja lasten hölmöjä juttuja.
Tasa-arvovastaava
Wilhelmiina Koivuniemi
wilhelmiina.koivuniemi [at] helsinki.fiHei! Olen Wilhelmiina, ensimmäisen vuoden polholainen ja hallituksen tasa-arvovastaava. Alunperin olen kotoisin Porista, mutta nykyään päämajani sijaitsee Helsingin sydämessä. Polhon lisäksi innostun muun muassa yhiksestä, kalapaloista, orankivauvoista sekä vanhoista kotimaisista elokuvista. Poliittisessa historiassa minua kiehtoo Lotta Svärd –järjestö ja Urho Kaleva Kekkonen koko komeudessaan. Puss&Kram
Ympäristövastaava
Saara Hannikainen
saara.hannikainen [at] helsinki.fiMoikka! Olen 20-vuotias espoolainen, joka sattuu asumaan Helsingin puolella. Olen myös ensimmäisen vuoden polholainen ja toimin vuonna 2013 Polho ry:n hallituksen urheilu- ja ympäristövastaavana. Vapaa-ajalla pyrin pitämään yllä urheilullista imagoani pelaamalla Lacrossea. Minuun voi myös törmätä samoilemassa Nuuksion metsissä, sillä olen aktiivinen partiolainen. Poliittisen historian opiskelussa minua kiinnostaa eniten Suomen poliittinen historia ja erityisesti maamme suhteet muihin valtioihin.
Kulttuurivastaava
Emma Puolakanaho
emma.puolakanaho [at] helsinki.fiHoi! Olen Emma, 21-vuotias ensimmäisen vuoden polholainen. Toimin vuonna 2013 Polhon kulttuurivastaavana. Olen ihan Helsingistä kotoisin, nyt asustelen Kalliossa. Tykkään mm. helteestä, koirista ja karkista. Olen kova ottamaan pieniä päikkäreitä luennoilla, mutta yritän parantaa tapani tänä vuonna. Mitä kulttuuriin tulee, erityisesti kuvataide, elokuvat ja musiikki ovat lähellä sydäntäni. Historiasta olen tykännyt aina ja kovan pähkäilyn jälkeen Polho tuntui ja tuntuu yhä oikealta valinnalta.

 

Hallituksen avustavina virkailijoina toimivat:

Anna Niemi
Teemu Tuominen
Timo Eloranta
Miran Hamidulla
Joonas Porola
Antti Sauli
Tuomas Saavalainen
Teemu Perhiö
Eetu Jokela
Mari Fabritius
Hannele Kirveskoski
Riina Hyökki
Ilmar Metsalo
Mikko Virta
Lyydia Aarninsalo