Mahdollisuus juhlavaatteiden pukemiseen yliopiston tiloissa ennen aktiharjoitusta ja aktia

Promootion juhlahumu tiivistyy! Nyt on mahdollista myös pukeutua aktiharjoitukseen tai aktiin vasta yliopiston tiloissa. Mikäli haluat torstaina 5.6. ennen aktiharjoituksen alkua ja perjantaina 6.6. ennen aktin alkua pukeutua juhlavaatteisiin vasta yliopiston päärakennuksella, se on mahdollista tarkoitukseen varatussa luentosalissa. Salin sijainti ilmoitetaan paikan päällä saavuttuasi yliopiston Aleksanterinkadun puoleiseen aulaan.

• Pukeuduttuasi vie muut vaatteesi ja tavarasi vartioituun naulakkoon Aleksanterinkadun puoleisessa aulassa, älä siis jätä niitä pukeutumistilaan.  Huomaa, että sinun täytyy olla valmiina aktiharjoitukseen to 5.6. klo 14.30 ja aktia edeltävään kulkueeseen järjestäytymiseen pe 6.6. klo 9.00.

Lue muita ohjeita promootiosta >>>
Tarkista promootion aikataulut >>>