Yleistä promootiosta

Floornpäivä

  • Mikä on promootio?

Promootio on akateemisten opintojen juhlallinen päätös, jossa promoottori vihkii maisterit painamalla heidän päähänsä laakerinlehtiseppeleen ja tohtorit ojentamalle heille tohtorinhatun ja miekan. He saavat myös todistuksen promootioon osallistumisesta. Promootiossa vihitään myös riemumaistereita ja riemutohtoreita, jotka ovat valmistuneet tiedekunnasta 50 vuotta aiemmin, sekä tiedekunnassa edustetuilla aloilla erityisen ansioituneita muita henkilöitä tiedekunnan kunniatohtoreiksi.

promootioraita

  • Milloin se pidetään?

Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta järjestää 5.-7.6.2014 juhlallisen maisteri- ja tohtoripromootion. Tule mukaan ikimuistoiseen tilaisuuteen – promootio on akateemisten juhlien aatelia!

Promootio järjestetään noin kuuden vuoden välein. Siihen voivat osallistua kaikki tiedekunnasta valmistuneet maisterit ja tohtorit, joita ei vielä ole promovoitu. Etusijalla ovat edellisen, vuonna 2008 järjestetyn promootion jälkeen valmistuneet.

Kolmipäiväiseen promootioon kuuluu itse promootioaktin lisäksi useita tilaisuuksia, kuten seppeleensitojaiset, miekanhiojaiset, huviretki sekä tanssiaiset yöllisine kulkueineen.

Lue lisää promootion kulusta >>
Kuvia vuoden 2008 promootiosta >>

promootioraita

  • Ilmoittautuminen

Promootioon ilmoittaudutaan verkkolomakkeella. Tutustu tarkempiin ilmoittaumisohjeisiin ja täytä lomake täällä.

promootioraita

  • Hinnat, aikataulut, käytännön järjestelyt

Promootion hinta ja ilmoittautumislomake löytyy täältä.  Alustavat aikataulut löytyvät täältä. Lisätietoa päivitetään näille verkkosivuille sitä mukaan, kun sitä on saatavilla.

promootioraita