Muita ohjeita

Tältä sivulta löydät yleisiä ja yksityiskohtaisempia ohjeita promootiota varten.

lyyra1

promootioraita

MAHDOLLISUUS JUHLAVAAATTEISIIN PUKEUTUMISEEN YLIOPISTOLLA ENNEN AKTIHARJOITUSTA JA AKTIA

Mikäli haluat torstaina 5.6. ennen aktiharjoituksen alkua ja perjantaina 6.6. ennen aktin alkua pukeutua juhlavaatteisiin vasta yliopiston päärakennuksella, se on mahdollista tarkoitukseen varatussa luentosalissa. Salin sijainti ilmoitetaan paikan päällä saavuttuasi yliopiston Aleksanterinkadun puoleiseen aulaan.

  • Pukeuduttuasi vie muut vaatteesi ja tavarasi vartioituun naulakkoon Aleksanterinkadun puoleisessa aulassa, älä siis jätä niitä pukeutumistilaan.  Huomaa, että sinun täytyy olla valmiina aktiharjoitukseen to 5.6. klo 14.30 ja aktia edeltävään kulkueeseen järjestäytymiseen pe 6.6. klo 9.00.

promootioraita

LÄHEISET PROMOOTIOAKTISSA

Jokainen promovendi on voinut ilmoittaa kaksi läheistään seuraamaan promootioaktia perjantaina 6.6.2014. Osallistuminen on näille vieraille maksutonta.

  • Opastathan läheisesi saapumaan paikalle viimeistään klo 9.30, jotta he ehtivät asettua heille varatuille paikoille klo 9.50 mennessä. Tällöin salin ovet suljetaan ja salissa rauhoitutaan odottamaan tilaisuuden alkua ja kulkueiden saapumista.
  • Aktiin osallistuvien läheisten tulee pukeutua, kuten promootion verkkosivuilla on kuvattu mies- ja naisvieraiden kohdalla. Naisilla tulee siis olla musta tai tumma, pitkä tai lyhyt, pitkähihainen ja juhlava asu sekä mustat tai tummat kengät. Miehet pukeutuvat mustaan tai tummaan pukuun tai vaihtoehtoisesti frakkiin, jonka kanssa tulee käyttää mustaa liiviä sekä mustia kenkiä. Vieraiden ei tarvitse käyttää käsineitä aktissa.
  • Vieraat voivat osallistua myös aktin jälkeen valintansa mukaan joko jumalanpalvelukseen tai tunnustuksettomaan tilaisuuteen. Molemmat tilaisuudet päättyvät viimeistään klo 14.30.

 promootioraita

VALOKUVAAMINEN JA VIDEOINTI PROMOOTIOAKTIN AIKANA

Promootioakti videoidaan ja valokuvataan paikalle tilattujen ammattikuvaajien toimesta. Valokuvat tulevat promootion jälkeen kaikkien osallistujien saataville valokuvaajan verkkosivujen kautta. Myös video tulee osallistujien saataville. MUU VALO- TAI VIDEOKUVAUS AKTIN AIKANA EI OLE SALLITTUA.

promootioraita


IKUISTA ITSESI PROMOOTIOTANSSIAISISSA YLIOPPILASKAMEROIDEN AVULLA

Promootiotanssiaisiin osallistuvilla on mahdollisuus ikuistaa itsensä joko yksin, avecin tai kaverin kanssa studiomuotokuvalla. Kuvauksen hoitaa Ylioppilaskamerat.

Kuvausstudio on käytettävissä promootiotanssiaisiltana 7.6.2013 klo 19:30-00.00. Kunniatohtoreille ja tohtoreille tarjoataan mahdollisuus ennakkokuvaukseen ajanvarausten perusteella ennen juhlan alkua klo 18:30 alkaen. Ajanvaraukset voi tehdä osoitteessa: info@ylioppilaskamerat.fi

  • Kuva on perinteinen muotokuva: kuvaaja ottaa sekä muutaman kokovartalokuvan että ylävartalokuvan. Otetuista kuvista voit valita mieluisat, jotka Ylioppilaskamerat viimeistelevät ja toimittavat paperivedoksena postitse. Kuva on oletusarvoisesti värikuva, mutta sen saa halutessa mustavalkoisena. Kuvat ovat netissä valittavana kahden viikon kuluessa kuvauksesta ja valittu kuva on valmis kuukauden kuluessa valinnasta.
  • Kuvauksen hinta on 50 euroa. Hinta sisältää noin kymmenen kuvan kuvaamisen, valitun kuvan peruskäsittelyn ja toimituksen 15x20cm-kokoisena postitse. Lisäkuvien hinta on 20 eur/kpl ja lisäkopioiden 5 eur/kpl.

promootioraita