Lahjoittajat ja yhteistyökumppanit

promootiojuhlintaa

Promootiolla on useita lahjoittajia ja yhteistyökumppaneita, jotka tukevat tai avustavat juhlan järjestämistä. Nämä tahot on lueteltu alle ja pääset lukemaan niistä lisää klikkaamalla niiden nimiä tai logoja.

promootioraita

Agrimarket

 • AGRIMARKET

Agrimarketit ovat maanlaajuinen myymälä- ja palveluverkosto, joissa myydään maatalous-, kone-, puutarha- ja harraste-eläintuotteita ja palveluita.  Agrimarket-ketjun muodostavat Hankkija Oy, Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, Suur-Seudun Osuuskauppa ja Kymenlaakson Agrimarket Oy.
Lue lisää >>>

promootioraita

Agronomiliitto_kaikki_vaaka_iso_rgb

 • AGRONOMILIITTO

Agronomiliitto on AKAVAan kuuluva palvelu- ja etujärjestö maatalous-, elintarvike- ja ravitsemustieteiden osaajille. Järjestö ajaa jäsentensä ammatillisia ja yhteiskunnallisia etuja.
Lue lisää >>>

promootioraita

 • APETIT OYJ

Apetit Oyj on elintarvikeyhtiö, jonka pyrkimyksenä on tarjota kuluttajille paikallisiin raaka-aineisiin perustuvia, terveellisiä ja maistuvia ruokaratkaisuja. Konsernin liiketoiminta-alueita ovat ruokaliiketoiminta, vilja- ja öljykasviliiketoiminta sekä muut toiminnot.
Lue lisää >>>

promootioraita

atria_oyj_no_slogan_PMS copy_5566_hi

 • ATRIA OYJ

Atria Oyj on lihatuote- ja valmisruokayritys.
Lue lisää >>>

promootioraita

Avenly logo

 • AVENLY OY

Avenly Oy on yritys, joka pyrkii kehittämään perinteisiä ruokia kohtaamaan nykypäivän tarpeita.
Lue lisää >>>

promootioraita

http://www.bioferme.fi/images/documents/68/bioferme_rgb.jpg

 • BIOFERME OY

Bioferme Oy on suomalainen yritys, joka on tunnettu erityisesti Yosa-tuotteistaan.
Lue lisää >>>

promootioraita

ETL-logo

 • ELINTARVIKETEOLLISUUSLIITTO

ETL ja sen yhteydessä toimivat toimialayhdistykset edustavat kattavasti elintarviketeollisuutta Suomessa työmarkkina-asioissa ja elinkeinopolitiikassa.
Lue lisää >>>

promootioraita

Faer_logo_RGB

 • FAZER OY

Oy Karl Fazer Ab on leipomo- ja ruokapalvelualalla toimiva suomalainen yritys, jonka tuotteisiin kuuluu niin makeisia, leipomotuotteita kuin erilaisia ravintolapalveluitakin.
Lue lisää >>>

promootioraita

EG_logo

 • GAVRIELIDES FOODS

Gavrielides Foods on perheyritys, joka on tullut tunnetuksi Suomessa uraauurtavana kreikkalaisten elintarvikkeiden maahantuojana. Olemme tehneet välimerellistä ruokakulttuuria tutuksi suomalaisille jo vuodesta 1986 lähtien. Valikoimastamme löytyy tunnettuja perinteisiä välimerellisiä herkkuja kuten fetajuustoa, oliiveja ja aurinkokuivattuja tomaatteja, mutta myös erikoisuuksia kuten vaikkapa jyvämakaronia ja tahinia.
Lue lisää >>>

promootioraita

http://www.myllarin.fi/materiaalipankki//logot//helsingin_mylly//cmyk/Helsingin_Mylly_logo_cmyk_300dpi.jpg

 • HELSINGIN MYLLY OY

Helsingin Mylly Oy on perheyritys, joka on erikoistunut luomuun ja on nykyisin Suomen suurin luomuviljan jalostaja.
Lue lisää >>>

promootioraita

Leipurin

 • LEIPURIN OY

Leipurin palvelee asiakkaitaan tuotantoprosessin kaikissa vaiheissa. Yritys toimittaa  elintarviketeollisuuden yrityksille raaka-aineita, koneita ja laitteita sekä valmistukseen ja tuotekehitykseen liittyvää osaamista.
Lue lisää >>>

promootioraita

mt_logooo2

 • MAASEUDUN TULEVAISUUS

Maaseudun Tulevaisuus on päivittäin ilmestyvä sanomalehti.
Lue lisää >>

promootioraita

 • METSÄNHOITAJALIITTO RY

Metsänhoitajaliitto ry on AKAVAan kuuluva työmarkkinajärjestö. Sen jäseniä ovat metsätieteellisen yliopistotutkinnon suorittaneet tai sitä opiskelevat sekä muut metsäalalla toimivien korkeakoulutettujen työmarkkinajärjestö.
Lue lisää >>>

promootioraita

MMS-Logo_CMYK

 • METSÄMIESTEN SÄÄTIÖ

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu metsäalan yleishyödyllinen säätiö. Säätiön tehtävänä on metsäalan kehittäminen ja tukeminen sekä metsäalalla toimivien ihmisten henkisen ja aineellisen hyvinvoinnin edistäminen.
Lue lisää >>>

promootioraita

 • RAISIOAGRO

Raisioagro on yritys, jota tarjoaa korkealaatuisten rehujen sekä kotieläinten ruokinnan ja kasvinviljelyn ammattitaidon lisäksi tuottajille myös laadukkaan valikoiman muita tuotantopanoksia ja -tarvikkeita.
Lue lisää >>>

promootioraita

Semper_Original_CMYK_Jpg150dpi

 • SEMPER OY

Semper on pohjaismainen elintarvikealan yritys, jonka tuotevalikoimaan kuuluvat Semper gluteenittomat tuotteet sekä Semper lastenruoat.
Lue lisää >>>

promootioraita

 • SIMOSOL OY

Simosol Oy on yritys, joka auttaa asiakkaitaan tekemään parempia metsiään koskevia päätöksiä kehittämällä asiakkaan ongelmiin sopeutuvia metsäsuunnittelun ohjelmistoja. Tarjoamme lisäksi laskentapalveluita erilaisiin metsiin liittyviin päätöksentekotilanteisiin.
Lue lisää >>>

promootioraita

 • SUOMEN LEIPURILIITTO

Suomen Leipuriliitto ry on vuonna 1900 perustettu leipomoalan ammatinharjoittajien, yritysten ja henkilöiden toimialajärjestö, joka edistää jäsentensä ammatillisia ja taloudellisia etuja, leipomoalan yleisiä toimintaedellytyksiä, leipäkulttuuria, leipomoalan arvostusta ja yhteistoimintaa alalla sekä valvoo jäsentensä etuja työsuhteissa
Lue lisää >>>

promootioraita

 • SUOMEN VILJAVA

Suomen Viljava Oy on Suomen johtava viljan ja muiden agri-bulk raaka-aineiden käsittelyyn ja varastointiin erikoistunut, valtion omistama yritys.
Lue lisää >>>

promootioraita

http://www.tts.fi/images/stories/TTS-logo.jpg

 • TYÖTEHOSEURA

TTS Työtehoseura on valtakunnallinen koulutus-, tutkimus- ja kehittämisorganisaatio, joka kouluttaa vuosittain noin 10 000 opiskelijaa eri alojen ammattilaisiksi. Koulutustoiminnan lisäksi TTS Työtehoseura tutkii ja kehittää noin 100 vuosittaisen projektin avulla työmenetelmien tuottavuutta, toiminnallisia ratkaisuja ja energia- ja ekotehokkuutta.
Lue lisää >>>

promootioraita

VALIO_logo_RGB53mm_12997_6

 • VALIO OY

Valio on Suomen suurin maidonjalostaja, joka on toiminut suomalaisen maidontuotannon hyväksi jo lähes 110 vuotta. Valio kehittää ja jalostaa suomalaisesta maidosta ensisijaisesti omia merkkituotteita, joissa on kuluttajien haluamia ominaisuuksia kuten hyvää makua, käyttömukavuutta, puhtautta ja terveellisyyttä.
Lue lisää >>>

promootioraita

 • VAASAN OY

VAASAN on yksi merkittävimmistä leipomoalan toimijoista Pohjois-Euroopassa. Yritys on johtava leipomoalan toimija ja leivonnaispakasteiden osaaja Pohjoismaissa ja Baltiassa.
Lue lisää >>>

promootioraita

S