Promootion ennakkoilmoittautuminen avattu!

Vuoden 2021 lähestyessä on aika painaa mieleen ja merkitä kalentereihin päivämäärät 10.-12.6.2021. Kyseiset kesäkuun päivät täyttyvät maatalous-metsätieteellisen tiedekunnan promootion arvokkaasta juhlahumusta ja perinteikkäistä tapahtumista.

Promootion sähköiset Save the date-ennakkokutsut ovatkin nyt matkalla kutsutuille ja ennakkoilmoittautuminen avattu. Ennakkokutsuista löytyy linkki promootion alustavaan sitomattomaan ilmoittautumiseen. Kaikkien promootioon osallistuvien promovendien toivotaankin ilmoittautuvan osallistujalistalle jo ennakkoilmoittautumisvaiheessa. Ennakkoilmoittautumalla varmistat myös sen, että  myöhemmin lähetettävä varsinainen kutsumme tavoittaa sinut ensimmäisten joukossa! Ennakkoilmoittautumiseen pääset klikkaamaan tästä.

Promootioon kutsuttuja ovat kaikki tiedekunnasta vuoden 2014 promootion jälkeen valmistuneet maisterit ja tohtorit. Jokainen näistä maistereista ja tohtoreista on kutsuttu ja oikeutettu ilmoittautumaan promootioon, huolimatta siitä onko sähköpostitse toimitettu Save the date-ennakkokutsu tavoittanut kutsutun. Promootioon riemumaistereina ja -tohtoreina kutsuttuja ovat keväällä 1971 tai sitä aikaisemmin Maatalous-metsätieteellisestä tiedekunnasta valmistuneet maisterit ja tohtorit. Lisäksi tervetulleita ovat jo ennen vuotta 2014 valmistuneet maisterit ja tohtorit, joita ei ole aikaisemmin promovoitu.

 

Lisätietoja voitte tiedustella promootiosihteeri Ulrika Wikströmiltä (Yhteystiedot