Promootio/Solemn Conferment 16.-18.6.2022

Maatalous-metsätieteellisen tiedekunnan promootio on toteutumassa ensi kesäkuussa 16.-18.6.2022. Valmistelut etenevät ja ilmoittautumisia otetaan vastaan toiveikkaina, että pandemiatilanne tuolloin sallii juhlamme.

Promootioon ovat oikeutettuja osallistumaan promovoitavina eli promovendeina vuoden 2014 promootion jälkeen valmistuneet tiedekuntamme maisterit ja tohtorit, sekä lukuvuoden 1972 loppuun mennessä valmistuneet ja promovoidut riemumaisterit ja -tohtorit.

Sitova ilmoittautuminen käynnistyy alkuvuoden 2022 aikana, ja jos olet ennakkoilmoittautunut, saat sitä koskevan kutsun vielä kirjeenä. Tällöin kysymme myös promovendeja koskevat matrikkelitiedot. Osallistumismaksu tulee olemaan 270 euroa ja se on sama sekä promovendille että hänen mahdolliselle seuralaiselleen.

Promovendien lisäksi tiedekunta erikseen kutsuu kanssamme juhlimaan kahdeksan ansioitunutta kunniatohtoria sekä joukon arvokkaita kutsuvieraita.

Promootioon ilmoittautuminen sulkeutuu 30.4.

Mikäli olet valmistumassa 30.4.2022 jälkeen, mutta 15.5.2022 mennessä ja haluat osallistua promootioon, pyydämme ilmoittautumaan sähköpostitse mm-promootio2022@helsinki.fi.

In English

The Solemn Conferment of the Faculty of Agriculture and Forestry will take place in June 16-18th 2022.

Masters and doctors of our faculty who have graduated after the 2014 Solemn Conferment, as well as jubilee masters and doctors who graduated and were promoted by the end of the 1972 academic year, are entitled to participate in the Solemn Conferment.

Binding registration will start in early 2022 (the date will be updated soon).  The participation fee will be 270 euros and it will be the same for masters, doctors and their potential avecs.

In addition to masters and doctors, the faculty separately invites eight deserving honorary doctors as well as a number of valuable invited guests to celebrate with us.

The registration closes on April 30. If you are graduating after that, but by May 15,  and would like to participate in the Solemn Conferment, please register by e-mail mm-promootio2022@helsinki.fi.

 

Muokattu 11.1.2022. Lisätty sähköpostiosoite myöhemmin keväällä valmistuvia varten, päivitetty ilmoittautumisen aukeamisajankohtaa sekä poistettu maininta ennakkoilmoittautumisesta (sulkeutui vuodenvaihteessa).