MMTDK:n promootio järjestetään kesäkuussa 2022!

Kahden vuoden odotus tulee viimein päätökseen ensi kesäkuussa, kun maatalous-metsätaloustieteellisen tiedekunnan tohtorit ja maisterit kokoontuvat promovoitaviksi. Edellisistä promootiosta on vierähtänyt jo lähes 8 vuotta, ja kaikki vuoden 2014 jälkeen valmistuneet ovatkin tervetulleita juhlistamaan opintojen saattamista päätökseen perinteisin menoin. Mikäli olet valmistumassa 2.5.2022 jälkeen, mutta 15.5.2022 mennessä ja haluat osallistua promootioon, pyydämme ilmoittautumaan sähköpostitse mm-promootio2022@helsinki.fi.

Promovoitavien juhla käynnistyy Floran päivänä 13.5., jolloin yleinen seppeleensitoja esittäytyy ja huipentuu kolmipäiväisiin juhlallisuuksiin 16.-18. kesäkuuta. Tutustu promootioin tilaisuuksiin ja tapahtumiin täällä >

Ennakkoilmoittautuminen promootioon on ollut jo käynnissä, ja varsinainen kutsu ilmoittautuneille lähetetään maaliskuun aikana. Vaikka ennakkoilmoittautuminen olisi mennyt sivu suun, vielä ehtii mukaan – linkki ilmoittautumiseen aukeaa 10.3.

Ajankohtaisia tietoja päivitetään tänne blogialustalle sekä MMTDK:n promootion somekanaviin. Otathan kanavat seurantaan Facebookissa sekä Instagramissa.

MMTDK:n Facebook >

Promootio instagramissa >

Nähdään juhlissa!

PS. Kiinnostaako sinua kurkistaa promootion kulisseihin? Promootiotoimikunnassa on vielä tilaa! Mikäli haluat osallistua ikimuistoisen juhlan suunnitteluun, ole yhteydessä promootion gratistaan Tiiti Kämäriin, tiiti.kamari@gmail.com

_________________________________________________________________

The Solemn Conferment of the Faculty of Agriculture and Forestry of the University of Helsinki will be held in June 2022!

The two year delay comes to an end next June as the Solemn Conferment of the Doctors and Masters (Agr. & For. or Food Sci.) will gather in the grand academic graduation festival. It has been 8 years since the last time and everyone who has graduated since the Solemn Conferment of 2014 are welcome! If you will graduate after May 2nd, but before May 15th and you are willing to participate the Solemn Conferment, please contact us via e-mail mm-promootio2022@helsinki.fi.

Celebrations begin on the Flora’s Day 13th May when the virgo clarissima, the person in charge of preparing the laurel wreaths, presents oneself and culminates in the three-day event from 16th to 18th June. Check the Events and activities of the Solemn Conferment here >

Pre-registration for the Solemn Conferment has been ongoing and actual invitation will be sent to the pre registered during March. If you missed the preregistration, it is still possible to participate – registration link will be opened 10th of March.

Current affairs will be updated to this blog and to the social media channels of the Faculty. Please follow us on Facebook and Instagram to stay informed!

Faculty Facebook page >

Solemn Conferment on Instagram >

See you in the Solemn Conferment!

PS. There is still room for more members in the Promotion Commitee! If you’re interested to be part of the group making this immemorial event happen, please contact Gratista, the chair of the Promotion Committee, Tiiti Kämäri, tiiti.kamari@gmail.com