Kouluttaudu psykoterapeutiksi Helsingin yliopistossa!

Psykoterapeuttikoulutusohjelmat on suunniteltu eri terveydenhuollon potilasryhmille ja hakuaika syksyllä alkaviin koulutuksiin on 16.2.–27.3.2015. Haettavana on useita eri koulutusohjelmia nuorten, aikuisten sekä varhaisen vuorovaikutuksen psykoterapeuteiksi. Koulutus suoritetaan työn ohessa kolmessa-neljässä vuodessa.

Koulutukseen voivat hakea ne lääketieteen lisensiaatit, joilla on vähintään kaksi vuotta mielenterveyteen liittyvää työkokemusta valmistumisensa jälkeen. Suoritettuaan koulutuksen hyväksytysti opiskelija saa Sosiaali- ja terveydenalan lupa- ja valvontaviranomaiselta Valviralta psykoterapeutin nimikesuojatun ammattinimikkeen.

Katso lisätiedot koulutusohjelman sisällöstä ja hakemisesta Helsingin yliopiston psykoterapeuttikoulutuksen internet-sivuilta osoitteesta:

www.helsinki.fi/psykoterapeuttikoulutus

Seuraa myös tiedotustamme facebookissa: