Kuukauden luennot kevät 2016

Teema: NETTI – hyvässä ja pahassa

Paikka: Psykiatriakeskus (Christian Sibelius sali), Välskärinkatu 12

Aika: Kello 8.15-9.15
Kohderyhmä:  Psykiatrian klinikan lääkärit, psykologit ja muu henkilökunta. Pakollinen osa erikoistuvien lääkäreiden koulutusta. Avoin myös muiden toimiyksiköiden ammattihenkilöstölle.

Yhteyshenkilöt: Kliininen opettaja Pertti Heikman, e-mail pertti.heikman@hus.fi ja osastosihteeri Taru Suppula puh (09) 47163729, fax: (09) 47163735, e-mail: taru.suppula@hus.fi.
5.2 PhD Amandeep Dhir, Department of Teacher Education, University of Helsinki and Department of Computer Science, School of Science, Aalto University.

Internet addiction
1.4 Professori, TtT, dosentti Maritta Välimäki, Turun yliopisto.

Sähköiset menetelmät osana potilaan hoitoa
29.4 Sosiaalipsykologian apulaisprofessori, YTT, dosentti Atte Oksanen, Yhteiskunta – ja kulttuuritieteiden yksikkö, Tampereen yliopisto.

Äärimmäiset nettiyhteisöt: viha, häirintä ja psyykkinen pahoinvointi
13.5 PsT, VET kouluttajapsykoterapeutti Jan-Henry Stenberg, Helsingin yliopisto ja HYKS.

Nettiterapiat