Työpaikkasuomea verkko-opintoina

Työpaikkasuomea verkko-opintoina
HUS-Servis Koulutuspalvelut järjestää suomen kielen opetusta verkkokoulutuksena HUS:ssa työskenteleville, maahanmuuttajataustaisille lääkäreille.
Joulukuussa 2016 käynnistyy suomen kielen opetus verkossa, virtuaalisessa luokkahuoneessa, verkkopedagogiikkaan perehtyneiden kielenopettajien johdolla.
Kurssin ansiosta ulkomaalaislähtöisen opiskelijan valmiudet selviytyä ja onnistua suomen kielellä työssään ja työpaikan viestintätilanteissa kohentuvat. Yhteistyökumppanimme on yli 20 vuotta kouluttanut työelämän suomea niin opiskelijan lähtömaassa kuin Suomessa maahanmuuttajien parissa.
Heti kurssin alussa tehdään puhelinhaastattelu sekä tasotesti opiskelijan lähtötason kartoittamiseksi. Kouluttajat suunnittelevat sisällöt, tehtävät ja ohjauksen kunkin oppilaan tarpeen mukaisesti ja tuolloin asetetaan myös yksilökohtaiset tavoitteet.
Opiskelijan tulee ilmoittautua joulukuussa alkavalle kurssille Harpissa 27.11.2016 mennessä. Hän saa linkin ja ohjeet kurssille omaan sähköpostiinsa noin 1-2 arkipäivää esimiehen hyväksynnän jälkeen. Esimieshyväksyntä tulee tehdä Harppiin myös viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Kurssi alkaa puhelinhaastattelulla ja tasotestauksella joulukuun alkupäivinä. Aloitusaika täsmentyy, kun ilmoittautumisia on tullut riittävästi ryhmän perustamiseksi.
Kurssin kesto on yhteensä 30 h (1h = 45 minuuttia). Verkkotapaamisia on yhteensä 13, kesto kerrallaan on 2*45 minuuttia. Koko kurssin hinta on € 445 (alv 0 %) / henkilö. Kurssi käynnistetään, jos osallistujia on vähintään neljä.
Osallistuakseen ei tarvitse kuin tietokoneen, rauhallisen tilan, kameran tietokoneeseen (integroitu tai ulkoinen) ja kuulokkeet/mikrofoni. Selaimen täytyisi tukea Adoben flash 10.3. versiota.
Aloitamme kursseja mielellämme lisää sitä mukaa, kun minimi osallistujamäärä olisi täyttymässä.
Lisätiedot: outi.hyponen@hus.fi
Koulutussuunnittelija, HUS-Servis Koulutuspalvelut