Vuorovaikutuksen puolipäiväseminaari 18.1.2017 kello 8:30-12:30

Vuorovaikutuksen puolipäiväseminaari

PsL, erikoispsykologi Harri Valkonen ja  Tarja Melartin, LT, dos. (Tarja Melartin pj.)

Aika: ke 18.1.2017     klo 8:30 – 12:30

Paikka alkuperäinen: HYKS Psykiatriakeskus Christian Sibelius auditorio. Seminaaria ei välitetä videoteitse vaan henkilökohtainen osallistuminen on välttämätöntä.

Kohderyhmä: Runkovaiheen erikoistuvat lääkärit. Myös eriytyvässä vaiheessa olevien on mahdollista osallistua seminaariin.

Ennakkotehtävä: ennakkotehtävien tekeminen on ehdoton edellytys seminaariin osallistumiselle.

Ennakkotehtävät löytyvät Moodlesta ja niihin vastataan Moodlen Psykiatrian erikoislääkärikoulutus-kurssialueen kautta, kohdassa runkovaiheen puolipäiväseminaarit ->Vuorovaikutuksen puolipäiväseminaari 2017.

Vastauksen pituus on enimmillään 1 sivu. Ennakkotehtävät arvostellaan arvosanoin hyväksytty/hylätty, mutta niiden pääasiallinen tehtävä on antaa valmiuksia osallistua seminaariteemoihin liittyvään keskusteluun. Ainostaan moodlen kautta lähetetyt otetaan arvosteluun. Tehtävät tulee lähettää maanantaihin 16.1. mennessä.

Toistuvuus: Seminaari järjestetään runkokoulutuksen yhteydessä vuosittain, joten esteensattuessa seminaarin voi suorittaa seuraavan kerran alkuvuodesta 2018