Muista lukuvuosi-ilmoittautuminen viimeistään 31.8.2017

LUKUVUOSI-ILMOITTAUTUMINEN AMMATILLINEN JATKOKOULUTUS

LUKUVUOSITTAINEN LÄSNÄOLOILMOITUS

lukuvuosittainen Ilmoittautumisaika on 1.5.-31.8.2017. Ammatillsta jatkokoulutusta suorittavien tulee ilmoittautua joko läsnä olevaksi tai poissaolevaksi jokaisena lukuvuonna.

HUOM! Lukuvuosi-ilmoittautuminen on viety rekisteriin automaattisesti opinto-oikeuden myöntämisen yhteydessä niiden osalta, jotka ovat jo aiemmin olleet Helsingin yliopistossa kirjoilla mutta eivät ole vielä läsnä olevia (edellyttäen, ettei rekisterissä ole voimassaolevia perustutkinnon opinto-oikeuksia, jotka vaativat ylioppilaskunnan jäsenyyden).

Jatkossa tulee tehdä vuosittainen läsnä-/poissaoloilmoittautuminen WebOodissa . Jos se ei onnistu, voit lähettää ilmoituksen läsnäolon tekemiseksi sähköpostitse tiedekuntaan (meilahti-student@helsinki.fi) Muista ilmoittaa nimesi, opiskelijanumerosi/ henkilötunnuksesi ja erikoisala sekä mahdollisesti muuttuneet yhteystietosi.

HUOM! Lukuvuosittainen läsnäolo-ilmoituksen tekeminen on tärkeää, jotta yliopiston käyttäjätunnus pysyy voimassa.