Vuorovaikutusworkshopit alkaa uudella ryhmällä keväällä 2018 :

Neuropsykologi Mari Kantasen ja psykiatrian dosentti ja erikoislääkäri, psykoanalyytikko Tarja Melartinin vetämät vuorovaikutusworkshopit alkaa uudella ryhmällä keväällä 2018 :

Vuorovaikutusworkshopit ovat suunnattu psykiatrian syventävän vaiheen erikoistuville lääkäreille, jotka haluavat syventää osaamistaan vuorovaikutuksesta ja sen arvioinnista psykiatrin työssä. Koulutus on prosessiluonteinen ja osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ryhmä kokoontuu noin kerran kuussa kahden lukukauden ajan. Jokainen opiskelija tuo vuorollaan ryhmään tapauksen, jota käsitellään ryhmässä vuorovaikutuksen näkökulmaa painottaen. Opetukseen kuuluu lisäksi ennakkolukemisena kouluttajien valitsemaa kirjallisuutta ja ryhmätapaamisilla käsiteltävää teoriaa. Seminaarissa käydään lävitse keskeiset psykiatriset häiriöt (ahdistus-, mieliala-, persoonallisuus-, päihde- ja psykoosisairaudet) potilaan kohtaamisen näkökulmasta, sekä pohditaan itsehavainnoinnin ja psykiatrin oman persoonan merkitystä potilaan hoitamisessa. Osallistujamäärä on rajattu 6-8 osallistujaan/koulutusjakso ja ryhmään ei voi tulla kesken jakson. Kouluttajina toimivat, neuropsykologi Mari Kantanen ja psykiatrian dosentti ja erikoislääkäri, psykoanalyytikko Tarja Melartin.

Workshopin aikataulu:

ti 13.3 klo 8.30-10.30
ti 10.4 klo 8.30-10.30
ti 15.5 klo 8.30-10.30 ja
ti 5.6 klo 8.30-10.30.

Paikka hallinnon kokoushuone 10 kerr. Psykiatriakeskuksessa.

Ryhmään otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, sitovat ilmoittautumiset
irina.kruskopf@hus.fi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *