Seminaariopetuksessa siirrytään huhtikuun alusta Zoom-videoviestintäpalvelun käyttöön

Koronavirusepidemian vuoksi psykiatrian erikoislääkärikoulutuksen kaikki luennot ja seminaarit toteutetaan huhtikuussakin etäopetuksena videovälitteisesti. Huhtikuun alusta alkaen otetaan käyttöön Zoom-videoviestintäpalvelu nykyisen videojärjestelmän sijaan. Zoomia käytetään laajasti nyt kaikessa Helsingin yliopiston etäopetuksessa, se on helppokäyttöinen, ja tukee paremmin interaktiivisuutta kuin nykyinen videointijärjestelmämme. Liittyminen seminaariin tapahtuu linkin avulla. Vanha videoyhteys (Medical meetings-järjestelmä) ei enää toimi opetusalustanamme 1.4. alkaen.

Voit osallistua Zoom-seminaareihin parhaiten Chrome-selaimella. Zoomiin liittyviä ohjeita löytyy mm. seuraavan linkin takaa: https://helpdesk.it.helsinki.fi/ohjeet/yhteydenpito-ja-julkaiseminen/videokokoukset/zoom

Tiistailuentojen, keskiviikkoseminaarien sekä yliopistoseminaarien Zoom-linkit tullaan lisäämään PsyErl –kurssialueelle Moodleen.

Jos sinulla ei ole vielä käytössäsi Moodle tunnuksia, voit pyytää kutsulinkit osoitteesta piia.frondelius@hus.fi