Suomen psykiatriyhdistys palkitsi Johanna Pietikäisen ja Anniina Kosken

Vuosittaisilla psykiatripäivillä palkitaan urallaan ansioituneita lääkäreitä.
Psykiatripäivät vietettiin tänä vuonna virtuaalisesti 18. – 19.3.2021.

HUS Psykiatriasta palkittiin:

Johanna Pietikäinen

Erikoislääkäri Johanna Pietikäinen sai psykiatriayhdistykseltä ansiokkaasta väitöskirjasta Martti Kaila palkinnon: ” Sleeping problems during pregnancy, parenteral perinatal depressive symptoms and childrens emotional problems”.

Johanna toimii ayl:nä Matinkylän akuutti- ja konsultaatiopsykiatrian poliklinikalla.

 

Apulaisylilääkäri Anniina Koski sai Vuoden psykiatrikouluttajapalkinnon. Anniina on ansiokkaasti toiminut lähiohjaajana, lähiohjaajien kouluttaja, perehdyttäjänä sekä aikuisten ADHD-koulutuksien järjestäjänä.

Onnittelut Johannalle sekä Anniinalle!