Yrittäjähenkeä kampukselle: Startup Weekend

Yrittäjähenkiset viikkiläiset, olkaa kuulolla. Viikin kampuksella järjestetään marraskuussa Startup Weekend-tapahtuma.

’Mukaan ovat tervetulleita kaikki taustaan ja kokemukseen katsomatta’, kertoo Laura Honkapirtti. ’Tapahtuman yhtenä tarkoituksena on luoda mahdollisuuksia ja ideoiden kehittelyä Aalto-yliopiston ja Helsingin yliopiston, erityisesti viikkiläisten, opiskelijoiden välille.’

Suomen ensimmäinen Startup Weekend järjestettiin Otaniemessä Aalto-yliopistolaisten johdolla viime toukokuussa.  ’Homma oli menestys ja nyt tuomme konseptin ensimmäistä kertaa Viikkiin marraskuun lopulla’, Honkapirtti jatkaa. Tunnelmia Otaniemestä voi katsella täältä:

Honkapirtti toivottaa opiskelijat tervetulleeksi Startup Weekend-tapahtumaan, vaikka ei olisi vielä omaa liikeideaa. ’Voi toki käydä niinkin, että viikonlopun yhteistyön pohjalta syntyy idea, jonka kehittämistä tiimi jatkaa tapahtuman jälkeen yrityksen perustamiseen asti.’

Kiinnostuitko? Osallistu kaikille avoimeen infotilaisuuteen Startup Weekendin tämän viikon torstaina 29.8 klo 15-17 Viikissä. Lisätiedot tapahtumasta täällä.

Lisää tietoa? Ota yhteyttä Lauraan: laura.honkapirtti@hbsp.net

Laura Honkapirtti työskentelee asiantuntijana HBSP:ssä. Helsinki Business and Science Park (HBSP) on osin Helsingin yliopiston omistama kehitysyhtiö Viikissä. Yrityksen yhtenä tehtävänä on tukea yliopiston yrittäjyystoimintaa erityisesti Viikin kampuksella.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *