Ensimmäinen viikko

Heippa!

Viikko on jo vierähtänyt. Aika paljon on ollut aktiviteetteja muiden vaihtareiden kanssa, lähinnä iltaisin… Oon tosin vähän kipeä, joten tänään lepäilin asuntolalla ja skippasin museokäynnin. Toivottavasti huomenna pääsis taas mukaan. Huomenna on virallisempi tilaisuus koululla koulun käytännöistä (?) ja illemmalla speed-friending läheisessä baarissa, eli ilmeisesti taas joku tutustumisjuttu. Toivoisin, että saatais jotain tietoa koulun alkamisesta, koska en tiiä eikä kukaan muukaan viel tiiä omia lukkareitaan, tai ees milloin koulu alkaa:D kun kävin tiistaina ilmoittautumassa kouluun tulleeksi ja kysyin, virkailija joka on vastuussa vaihtareista sanoi vaan, että “don’t worry, just enjoy your time” ja että kaikki selviää ajallaan… Selvä! Täällä ei kukaan stressaa turhasta:D

Toinenkin huonekaveri on saapunut ja meillä menee kolmistaan täällä toistaiseksi ihan hyvin. Asuntola alkaa elää, kun koulun alkaminen lähestyy, kuulostaa siltä että vuorokauden ympäri on koko ajan jossain asunnossa bileet:D

Alkavalla viikolla ohjelmassa on myös trampoliinipuisto (!!!), eurodinner ja matka krakovaan (pe-su). En tiiä mitä kokkaisin eurodinnerille, mulla on mukana salmiakkia aika paljon mutta jotain ois hauska tehdä itsekin. Karjalanpiirakoissa menis kyllä ikä ja terveys, mutta se ois tosi suomalainen ruoka:D

Mä toivon, että videoiden edintointiskillit vähän paranis vaihdon aikana:D tää on osoittautunu yllättävän hankalaks!!

Vi hörs!

Sartsu

2 Replies to “Ensimmäinen viikko”

  1. Kiva kuulla Saara että sinulla menee hyvin siellä! Toivottavasti pääset opiskelemaankin joskus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *