Toinen viikko

No moi!

Reilut kaksi viikkoa oon täällä jo ollut. Paikalliset tavat ja käytännöt alkaa hahmottua, ja siitä ajattelin tehdä seuraavan videon, sillä eroja Suomeen on PALJON:D Puola maistuu vieläkin hyvältä! Oon taas terveenä.

Viime viikolla orientoiva viikko jatkui, ja viikonloppuna matkustettiin Krakovaan! Ohjelmaa oli orientoivasta päivästä trampoliinipuistoon, museoon ja Eurodinneriin. Museossa oli Insivible Exhibition, eli kuljettiin täysin pimeissä huoneissa ja saatiin tehtäviä jotka piti suorittaa sokeana. Tosi outo, mutta mielenkiintoinen kokemus:D Meidän opas oli itse sokea, mutta liikkui pimeessä ihan kuin näkisi. Joku taisi kysyäkin, näetkö meidät……….. Krakovassa ei ollut aikaa kuvata videoita, joten video kertoo ajasta ma-to 2.-5.10.

Lukkari on nyt selvillä! Koulu alkoi eilen maanantaina. Mulla oli kolme luentoa, kaksi luentoa alaan liittyviä kursseja ja puolan kielen kurssi. Siis ei hemmetti kun olin pihalla!! Alkujärkytyksestä on nyt jotenkuten toivuttu, ja aion ottaa kielen haltuun. Tänään oli vapaapäivä, mutta huomenna ja torstaina taas luentoja.

XOXO

Saaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *