Saastunut vesi ja reikä lakanassa

Heip!

Kuukausi on tullut jo täyteen! Ihan käsittämätöntä!!!!! Aika menee niin nopeasti. Onneks oon kirjottanut paljon ylös tänne ja päiväkirjaan sekä ottanut videoita.

Käytiin tiistaina pelaamassa beer pongia, joka oli hauskaa siihen asti kunnes vastapuoli alkoi nojailemaan liikaa eteenpäin… Vähän naurettavaa, että heti kun oltiin johdolla niin piti alkaa venyttämään sääntöjä:D No, olin edellisellä kierroksella saanu kolme (3) sisään, et ei ihme et alko tappio pelottamaan tollasen killerikierroksen jälkeen!! Seuraavana aamuna lintsasin luennon ja kostautui heti: en osannutkaan tehdä läksyjä….. Jatkossa on mentävä, vaikkei aamuluennot oo hirveen houkuttelevia. Käytiin keskiviikkona Park clubilla. Sisäänpääsy maksoi 10 zl (2,50e) ja sisäänpääsymaksun hinnalla sai hakea baaritiskiltä olutta niin paljon kuin halusi. Voitte arvata, ettei tiskille asti päässyt oikeastaan ollenkaan:D Torstaina mulla oli luentoja klo 14-19, kamalan myöhään!

Huomenna on vissiin illalla taas kampuksella ohjattua liikuntaa, ja ajattelin mennä! Loppuviikko on vielä auki, mietittiin Katen kanssa mentäiskö eläintarhaan. Pitää myös metsästää asu Halloween-bileisiin.

Viime viikonlopun Gdanskin reissu sujui kivasti! Hostelli oli hyvä ja siisti (kuten Krakovassa) sekä hyvällä paikalla. Käytiin lauantaina 21.10. päiväretkellä Sopotissa ja Gdyniassa, joista jälkimmäinen oli täysi farssi:D ihmettelen, kuka meidän käski mennä sinne?? Suoraan sanottuna ankea kaupunki! Sopot oli kiva, vaikkei vuodenaika ollut visiitille paras. Toiset oli käyny Zakopanessa ja näytti kuvia vuoristosta. Ihan ku postikorteista!! Siellä on käytävä myös!

Tänään tuli tieto, että kampuksen vedestä on löytynyt kolibakteeria, joten vettä voi juoda vain keitettynä. Ilmoitus tulee, kun vesi ei ole enää saastunutta… Itse en oo juonut täällä kraanavettä, ja huonekaveritkin juoksi heti kauppaan ostamaan pullovettä.

Yksi saksalainen kaveri täältä pyysi, käytäiskö kahvilla joku päivä niin voin antaa suosituksia Helsingistä, sillä hän matkustaa sinne marraskuun alussa. En vaan tiiä yhtään, mitä kehottaisin tekemään?? Marraskuun Helsinki voi olla aika hirveä:D Meillä on joitain vapaapäiviä ensi viikolla, ja lähdetään roadtripille joillekin järville viikonlopuksi.

Kävin eilen sushilla HY:n toisen Varsovaan tulleen vaihtarin ja hänen poikaystävänsä kanssa! Olipa virkistävää puhua suomea ja jakaa kokemuksiamme täällä.

Vi hörs!

t. Saaru

Videolla matskua viime viikosta, 17-22.10.!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *