Tätien vierailu & uusi lemmikki

Moikka!

Eilen maanantaina käytiin keilaamassa vaihtareiden kanssa ja tänään mennään Warsaw socialin Beer and drawing -tapahtumaan. Keilaus oli hauskaa, vaikka jaettiin rata 9 henkilön kanssa:D Olin toka! Eilen oli puolan tentti. Meni ihan ok, läpi varmasti, mutta joissain tehtävissä piti vähän arvailla. Seuraava tentti on parin viikon päästä. Torstaina mun pitää pitää pieni esitelmä omasta mielestäni hyvästä ruokainnovaatiosta, ja teen sen nyhtökaurasta.

Viime tiistaina oli kielitandem! Seuraavan tapaamisen oli tarkoitus olla tänään tiistaina, mutta tuutoreilla on jokin muu kokous samaan aikaan. Nähdään seuraavan kerran siis ensi viikon tiistaina. Toivottavasti kukaan ei oo siihenkään mennessä kiinnostunut ruotsin oppimisesta… Viime alkuviikko meni muuten urheillessa ja koulua käydessä.

Viime viikolla (to-su) tätini Marsa ja Tiina kävivät kylässä! Käytiin museoissa, pyörittiin kaupungilla, syötiin ulkona, pelattiin korttia ja käytiin Kulttuurin ja tieteen palatsissa. Puolan juutalaisten historian museossa työntekijä, jolta ostettiin liput OSASI SUOMEA! Hauska! Yritin puhua vähän puolaa takasin:D Yritetiin mennä kissakahvilaan, koska luulin että Cool cat -nimisessä kahvilassa on kissoja, koska googletin “cat cafe warsaw”, mutta ei ollutkaan:D! Se olikin ihan tavallinen kahvila… Yritettiin myös mennä vanhaan viinatislaamoon käymään, mutta tislaamon paikalla olikin kerrostaloja:D Yövyin myös yhden yön hotellissa ja pääsin kylpyyn. Tuntui äärimmäisen yleelliseltä kahden kuukauden asuntolassa suihkuttelun jälkeen… Oli hauskaa, ja sain Suomi- ja Japani-tuliaisia!

Eilen käytiin ostamassa uusi ystävä: Reddie. Kysyttiin eläinkaupan myyjältä kalaa, joka ei tarvitse happipumppua, ja tälle lajille akvaarioveden vaihtaminen viikottain riittää (+kasvi). Reddien akvaario on vähän askeettinen vielä, täytyy hankkia lähipäivinä sinne kasvi ja jotain näköestettä, että se voi halutessaan piiloutua.

Kävin ostamassa viime viikolla lankaa ja puikot ja aloin neulomaan villasukkia. Kaikki tutut täällä on ihan ihmeissään, että miksi sä osaat neuloa, eikö se ole +60-vuotiaiden taito… Pyh.

XOXO

Saara

2 Replies to “Tätien vierailu & uusi lemmikki”

 1. Moikka<3
  Oliko eläintarhassa niitä kuuluisia norsuja?

  terv äiti
  ps. Ei kai toi kala asu kahvipannussa?

  1. Ei näkyny norsuja, mutta paljon muuta kyllä.
   Kahvipannu oli opiskelijaystävällisempi kuin akvaario…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *