Kokkikoulu, part 1 & 2

Heippa!

Viime viikko oli melko aktiivinen: maanantaina keilaus, tiistaina olutta ja piirtelyä, keskiviikkona biljardia ja pubitikkaa, torstaina kreikkalainen illallinen, perjantaina uintia ja sunnuntaina karjalanpiirakoiden tekoa ja luistelua! Kaverit ainakin väittivät tykkäävänsä karjalanpiirakoista…:D Puuroriisiä en löytänyt joten ostin sushiriisiä, mutta ruisjauho löytyi helpommin. Tuli ihan hyviä, ja ainakin leipominen oli hauskaa.

Beer and drawing keskittyi enemmän valmiiden kuvien värittämiseen, mikä oli ihan mukavaa näpertelyä samalla, kun jutteli muiden kanssa. Saatiin tapahtumasta uusi kaveri, jonka kanssa mennään pelaamaan beer pongia kun seuraava tilaisuus tulee:D Kerroin, että oon käyny kisoissa!

Sain keskiviikkona puolan tentin tulokset ja sieltä tuli 4,5/5! Ehkä nyt kehtaa laittaa CV:seen puolan kielen perusteet:D Seuraava tentti on keskiviikkoaamuna alkoholikurssista.

Viime torstain Design thinking -kurssilla esittelin hienona ruoka-alan innovaationa nyhtökauran. Kukaan ei ollut koskaan kuullutkaan, ja opettaja jopa kysyi, että kuka tuota ostaa. Kurssilla on paljon puolalaisia opiskelijoita ja vain kolme vaihtaria. Paikalliset esittelivät mm. yösuklaata (auttaa nukahtamaan, koska sisältää proteiinia), jotain hyytelöitä, proteiini-Mars-patukka (suklaapatukka proteiinilisänä, kuulemma korvaa hyvin aterian….joo…) jne…. Öö. Ranskalaisella vaihtarilla oli myös jokin vegaaninen lihankorvike ja belgialaisella oli vertikaaliviljely.

Yksi saksalainen kaveri pyysi viikonlopuksi Zakopaneen reissuun, mutta matka on vähän turhan pitkä vain viikonloppuvisiitiksi. Mulla on perjantaina koulua, ja maanantaiaamuna tentti. Suunniteltiin tosin Loren kanssa, että mennään äidin ja Jukan vierailun ja Viivin yms. kavereiden käynnin välissä käymään siellä, eli about 25-28.12. Lore on myös täällä joulun, ja välipäivinä täällä voi olla aika tylsää. Harmi vaan, ettei se kuulemma osaa lasketella!

Tajusin, että mun vaihto on jo puolivälissä!!!!! EI VIELÄ! EI!

Terveisin,

Saara