Sivistyneet käyvät konserteissa

Hei,

tänne kuuluu edelleen hyvää. Tänään opiskelin torstain tenttiin, kävin kaupungilla ja Katen kuoron konsertissa. Talvitakkia ei löytynyt eikä kenkiä, jotka kummatkin ois hyvä olla viikonlopun reissua varten… Huomenna uusi yritys! Konsertti oli ihan kiva napakka 15 min. Kun kuoro lähti, en ehtinyt ulos ajoissa ja piti jäädä katsomaan myös seuraava esitys, joka oli tanssia. Sen jälkeen livahdin pois:D Oli vaan outoa, kun en ymmärtänyt laulua enkä mitään välispiikeistä, kun kaikki puhuivat puolaa. Välillä yleisö oli ihan vakavana ja taas välillä nauroi….

Viime viikolla, itsenäisyyspäivänä katsoin linnan juhlat! Olin vähän yllättynyt, että ohjelma näkyi myös täällä. Seurasin myös sosiaalisissa medioissa ja uutisista juhlamenoja. Pääsin aika hyvin fiilikseen täältäkin käsin.

Huomenna on Federicon synttärit, ja hän kutsui meidät illaksi luokseen syömään. Odotukset on korkealla, koska Fede on aika hyvä kokki:D Me leivottiin pienellä porukalla sunnuntaina keksejä.

Ei mulla tällä kertaa ollu paljoa asiaa. Ensi viikkoon!

terv. Saara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *