Lähde risteilylle Pietariin!

Sasha järjestää huikean syysmatkan Pietariin  29.9.-3.10.!

Matka alkaa torstaina 29.9. klo 18:00 Helsingistä Länsisatamasta ja laiva saapuu Pietariin seuraavana aamuna. Takaisin Pietarista laiva lähtee sunnuntaina 2.10 klo 19:00 ja saapuu Helsinkiin maanantaina aamulla klo 8:00. Perillä vietetään siis kaksi yötä, jolle järjestetään edullinen majoitus matkaan lähtijöiden kesken. Pietarin ohjelmaa, esimerkiksi ekskuja ja kaupunkiin tutustumista, voidaan niin ikään räätälöidä matkalle osallistujien kiinnostusten mukaisesti. Hyvä mahdollisuus siis päästä Pietariin sekä pitämään hauskaa, että unelmiesi ekskulle!

Varauksessa on St. Peter Linelta, Princess Maria -laivalta, tällä hetkellä kymmenen neljän hengen hyttiä, eli 40 hyttipaikkaa. Varaa omasi siis pian!

Jos haluat osallistua reissuun, ilmoittaudu pikimmiten sähköpostitse sashahallitus@gmail.com. Ilmoita viestissäsi seuraavat tiedot:

– etu- ja sukunimi
– syntymäaika
– passin numero
– passin viimeinen voimassaolopäivä
– kansalaisuus
– syntymäpaikka

Ilmoittautumisen yhdessä voi esittää myös hyttitoiveita: kaksin, kolmisin tai nelistään. Yksinkin saa toki ilmoittautua: tällöin täytämme hytit parhaan vaistomme mukaan 🙂

Laivaosuudelle kertyy hintaa näillä näkymin 84 e. Tähän sisältyy:
– B4 hytti 176e/4 = 44e
– polttoainelisämaksu: 8e
– satamamaksu: 7e
– (viisumivapausmaksu: 25e)
Jos sinulla on jo Venäjän viisumi, ei viisumivapausmaksua tarvitse maksaa. Tällöin hinta on 59 e.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 31.8. Maksu kerätään tämän jälkeen, siitä lisätietoja ilmoittautuneille tuonnempana!

Vastaamme mielellämme kaikenlaisiin kysymyksiin ja kommentteihin sähköpostitse (sashahallitus@gmail.com), Facebookissa (Sasha ry) ja nyt myös instagramissa (@sasha_ry_)!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *