Kutsu Sasha ry:n vaalikokoukseen 4.12.

Arvon opiskelutoveri!

Pian on aika päättää ainejärjestö Sasha ry:n hallitus ja puheenjohtaja vuodelle 2018. Valinnat tehdään yhdistyksemme vaalikokouksessa maanantaina 4.12. klo 18 alkaen Cajsa-kokoustilassa Uudella ylioppilastalolla (tarkempi tilaohje esityslistassa). Kiinnostuneet, tulkaa kokoukseen! Mikäli ette pääse paikan päälle, ilmoittakaa ennen kokousta kiinnostuksestanne jollekin kokoukseen osallistujalle tai hallitukselle (osoitteeseen sashahallitus@gmail.com).

Sashan hallitus ja puheenjohtaja ovat vaihtumassa kokonaan (kuten viime vuosina on ollut tapana), joten on mahdollisuus hyvin oman näköiseen toimintaa.

Kokoukseen valmistautumiseen on tässä 1) toimintasuunnitelman luonnos sekä 2) vaalikokouksen esityslista. Tutustuminen näihin ennen kokousta on kannatettavaa. Huomioi toimintasuunnitelmaa lukiessa, että kyseessä on vain alustava versio. Seuraava hallitus saa täysin päättää ja kirjoittaa oman toimintasuunnitelmansa, eikä ole velvoitettu sitoutumaan tähän suunnitelmaan. Alustava suunnitelma on kirjoitettu antamaan yleiskuvaa järjestön toimintatavoista ja -kulttuurista.

Nykyiset hallituksen jäsenet vastaavat mielellään mahdollisiin kysymyksiin toiminnasta. Saa ja pitää kysyä rohkeasti.

Tämän pidemmittä puheitta lämpimästi tervetuloa kokoukseen kaikille järjestömme jäsenille! Jos et jo ole jäsen, liity ja tue toimintaa täällä tehtävällä, minuutin kestävällä lomakkeen täytöllä: https://blogs.helsinki.fi/sasha-info/jaseneksi/

Terveisin,

Matias Tirroniemi
Puheenjohtaja
Ainejärjestö Sasha ry
sashahallitus@gmail.com
Facebook: Sasha ry
Instagram: Sasha_ry

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *