Piirtonäytöt paperien tilalle

Kumpulan Examinarium-tenttitilassa (Chemicum A123) ollut mahdollisuus tehdä paperitenttejä on poistunut 9.9. alkaen, ja kaikki piirtämistä tai laskemista vaativat tentit tehdään jatkossa piirtonäytöillä, joita on nyt kuudella tenttipisteellä. Näyttöjen vieressä on ohjeet niiden käyttöön ja tiedoston liittämiseen tenttivastaukseen. Ennen tenttiä voi käydä kokeilemassa ja tutustumassa piirtonäytön käyttöön Examinarium-tilassa aamuisin ennen klo 9:30 (maanantaisin klo 10.30 saakka) tai erillisen sopimuksen mukaan.

Paper exams are no longer possible at the Kumpula Examinarium room (Chemicum A123) since September 9, 2019. Instead, there are six tablets that can be used in exams for drawing, writing and calculating. Students and teachers can try out a tablet in the morning before the exams begin at 9:30 (on Mondays until 10:30). Instructions are available at the computers.

Piirtonäytön pikaohje opiskelijoille

Instructions for students

Yksi ajatus artikkelista “Piirtonäytöt paperien tilalle”

  1. Tyttären tyttärellä (9v) on piirtonäyttö XP-Pen Artist 12 Pro https://www.xp-pen.com/product/479.html ja sen avulla nuori taiteijanalku on saanut todella hienoa jälkeä aikaan. Olen itse sitä myös kokeillut (ei PS:ää siinä koneessa) ja tykästyin. Taitaa mennä hankintajonoon. Tuossa on sitten 24″ FullHD telkkari toisena monitorina. Mutta tuokin piirtopöytä pitää kalibroida.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *